Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Wat is het vermogen van Anna Nooshin? Anna Nooshin is een enorm succesvolle vrouw die actief is als schrijfster, influencer en zakenvrouw, en daar houdt ze een flink vermogen aan over. Maar hoeveel precies?

Alles over het salaris en het vermogen van Anna Nooshin in 2023 lees je op ThinkRich.nl!

Naam

Bizzey

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

11-05-1985

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Muzikant

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziek


Wat is het vermogen van Anna Nooshin?

Anna Nooshin heeft een geschat vermogen van minstens 1 miljoen euro, zo weet Manly te vermelden. Dit komt van de verkoop van meerdere soorten producten, zoals lingerie en haar eigen sieradenlijn, maar natuurlijk is ze ook succesvol op social media. We weten allemaal dat daar tegenwoordig groot geld mee te verdienen valt.

Leuke weetjes over Anna Nooshin

  • In 2020 nam Anna Nooshin deel aan De Slimste Mens
  • Op haar 24e richtte Anna Nooshin het succesvolle modeplatform NSMBL op

Wie is Anna Nooshin?

Anna Nooshin is in 1986 geboren in Teheran, Iran. Daar brak oorlog uit, dus vluchtte de familie Nooshin voor het strenge Iraanse regime naar Nederland. Daar vroegen ze asiel aan en bouwden ze een succesvol leven op.

Anna Nooshin mag dan wel een model zijn, dom is ze zeker niet - ze studeerde cum laude af op de Universiteit van Amsterdam voor de studie communicatiewetenschappen. Haar stage volbracht ze bij de wereldberoemde modeontwerper Yigal Arouël in New York.

Na haar studie begon Anna Nooshin een lifestyle-website genaamd NSMBL. Tegelijkertijd begon ze steeds meer te experimenteren op Instagram, en binnen no time had ze tienduizenden volgers (de teller staat inmiddels op 265.000).

Het succes van Anna Nooshin blijft niet alleen bij fashionista en influencer. Ook is ze inmiddels op televisie te zien geweest in programma’s als Holland’s Next Topmodel en RTL Boulevard, waar ze aantreedt als modedeskundig


Waar heeft Anna Nooshin haar vermogen aan verdiend?

Anna Nooshin heeft haar vermogen verdiend met haar gevoel voor mode, haar zakelijke inzicht en de succesvolle productlijnen die ze verkoopt. Zo heeft ze op Instagram dus bijna 300.000 volgers en verkoopt ze haar eigen sieraden en lingerie. Daarbuiten presenteert ze bij RTL Boulevard en Holland’s Next Topmodel.


Hoeveel verdient Anna Nooshin per maand?

Het precieze salaris van Anna Nooshin is niet bekend. Wel kunnen we met enige zekerheid zeggen dat ze inmiddels ruimschoots miljonair is geworden met haar succes in de mode- en lifestyle- wereld.

Daarnaast investeert ze genoeg in vastgoed, met een appartement in Amsterdam ter waarde van 795.000,- en nog twee in Rotterdam met een hypotheek van een half miljoen. Een slimme investeerder die weet waar ze haar geld aan uitgeeft; daar houden we van!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Anna Nooshin?

Het geschatte vermogen van Anna Nooshin komt neer op zo'n €1 miljoen.

Wat is het salaris van Anna Nooshin?

Het salaris van Anna Nooshin is vanwege haar beroep als onderneemster niet volledig onbekend. Wel is duidelijk dat ze het niet verkeerd heeft, want ze investeert al jaren in vastgoed in Amsterdam en Rotterdam.

Is Anna Nooshin Miljonair?

Met een geschat vermogen van €1 miljoen is Anna Nooshin zeker miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>