Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Benieuwd naar het vermogen van Andy van der Meijde? Wij hebben dit voor je uitgezocht. Zo vertellen wij je in dit artikel niet alleen over het Andy van der Meijde vermogen, maar ook hoe hij hieraan komt. Daarnaast geven we ook nog informatie over wie Andy van der Meijde is en hoe hij aan zijn vermogen is gekomen. En voor de liefhebbers gaan we ook nog in op het salaris per maand.

Naam

Andy van der Meijde

Geschat vermogen

€600.000

Geboortedatum

30-09-1979

Jaarlijks inkomen / salaris

Niet bekend

Beroep

Voetballer, ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbal


Wat is het vermogen van Andy van der Meijde?

We gaan er geen doekjes om winden. Het Andy van der Meijde vermogen wordt geschat op zo’n 600.000 euro om en nabij. Dat is toch niet verkeerd! Dit vermogen kan ondertussen ook al iets meer of minder zijn, maar daar hebben we helaas geen exacte informatie over.

Leuke weetjes over Andy van der Meijde

  • Andy van der Meijde is meerdere keren door online bookmakers gebruikt als uithangbord. Zo was Andy van der Meijde Koning Toto en is hij daarna het gezicht van Betcity geweest. Met deze deals heeft Andy van der Meijde flink wat geld verdient.
  • Met zijn Youtube kanaal verdient Andy van der Meijde naar schatting zo'n 6.000 euro per maand.

Wie is Andy van der Meijde? 

Andy van der Meijde kan je kennen van voetbal. Hij heeft namelijk als professionele voetballer gespeeld bij verschillende clubs in Nederland én in het buitenland. Tegenwoordig doet hij dit niet meer en houdt hij zich bezig met social media, waaronder YouTube. Hij heeft daarnaast ook meegedaan aan verschillende televisie programma’s. 

Door zijn drugsverslaving is hij uiteindelijk gestopt met voetballen. Het grootste gedeelte van zijn inkomsten is hij hier ook aan kwijtgeraakt. Andy woont samen met zijn vriendin Melisa in de omgeving van Apeldoorn. Hij heeft ook kinderen uit een eerdere relatie. Deze ziet hij echter niet vaak.


Waar heeft Andy van der Meijde zijn vermogen aan verdiend?

Het grootste gedeelte van het Andy van der Meijde vermogen komt dus voort uit zijn carrière als profvoetballer. Hier heeft hij aardig wat geld mee verdient. Helaas is hier niet heel erg veel van overgebleven. Echter heeft hij zijn vermogen toch nog wat kunnen uitbreiden de afgelopen jaren door voor de buis te verschijnen. 

Zo is hij regelmatig te zien in voetbalprogramma’s en heeft hij een eigen YouTube kanaal. Ook is er een serie over hem en zijn vriendin: Andy en Melisa. Hier heeft hij ook een keurig zakcentje mee weten te verdienen. De Andy van der Meijde net worth is dus aardig aangedikt.


Hoeveel verdient Andy van der Meijde per maand?

We willen dit artikel over het Andy van der Meijde vermogen graag afsluiten met het salaris van Andy van der Meijde. Want hoeveel verdient hij nu eigenlijk? 

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Andy van der Meijde precies is. Wanneer we zijn views op Youtube bekijken en dit terugrekenen naar de gemiddelde inkomsten per view dan zou hij ongeveer 6000 euro per maand uit Youtube moeten halen.

Over andere deals die hij heeft met partijen is helaas niet voldoende bekend. We weten dus niet precies wat het echte salaris van Andy van der Meijde is. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Andy van der Meijde?

Het vermogen van Andy van der Meijde wordt geschat op zo'n 600.000 euro. 

Wat is het salaris van Andy van der Meijde?

We weten niet precies wat het salaris van Andy van der Meijde is. Wel weten we dat hij ongeveer 6000 euro per maand uit Youtube inkomsten genegeerd. 

Is Andy van der Meijde miljonair?

Of Andy van der Meijde miljonair is weten we niet. Wel weten we dat zijn totale geschatte vermogen zo'n 600.000 euro is.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>