Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Er lijkt geen week voorbij te gaan zonder dat André Hazes Jr. in het nieuws komt. Geen wonder natuurlijk als je bedenkt dat 'Dre Hazes' de zoon van de meest bekende Nederlandse volkszanger ooit is. Heeft hij het succes van zijn vader kunnen voortzetten? In dit artikel gaan we in op het vermogen van André Hazes Junior, ook wel Net Worth genoemd!

Naam

André Hazes Jr.

Geschat vermogen

€ 4,8 miljoen

Geboortedatum

21-01-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

€ 1.450.000,-

Beroep

Artiest / Zanger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Optredens en TV 


Wat is het vermogen van André Hazes jr.?

André Hazes Junior's vermogen ligt rond de €4,5 miljoen euro. Zijn Net Worth heeft ie bij elkaar gesprokkeld door op te treden, albums te verkopen en regelmatig op televisie te verstrijken. Ook bezit ie in ieder geval twee huizen; in Amsterdam en in Vinkeveen.

Dré's vermogen is vanaf 2016 fors gaan groeien, nadat hij een jaar eerder het nummer Leef uitbracht. Hij heeft 2 bedrijven; AGJ produkties B.V. en Twentythree Holding B.V. Het laatste bedrijf is puur bedoeld om zijn winsten uit het eerste bedrijf te kunnen stallen.

Leuke weetjes over Dré Hazes

  • Hij is de jongste zoon van André Hazes. De volkszanger kwam in 2004 te overlijden.
  • Hij heeft relaties gehad met o.a. Monique Westenberg, Sarah van Soelen en Bridget Maasland.
  • In 2013 was hij jurylid in het Nederlandse TV programma Bloed, Zweet & Tranen

Wie is André Hazes Junior?

André Hazes Junior is de zoon van André Hazes Sr. André is zijn vader achterna gegaan qua carrière en besloot zijn droom als zanger achterna te jagen. Inmiddels heeft de jonge volkszanger verschillende grote hits achter zijn naam, waaronder; 'Leef' en 'Wij kan mij vertellen...' 

Mede doordat hij dezelfde naam draagt zal Dre Hazes altijd in verband worden gebracht met zijn vader. In 2013 begon hij samen et zijn zus Roxeanne Hazes een jaarlijks terugkerend concert genaamd Holland Zingt Hazes. Het concert vind jaarlijks plaats op meerdere dagen. Samen met gastartiesten worden er nummers van zijn vader vertolkt.  

Bij verschillende edities van De Toppers was Hazes Junior zelf een gastaertiest aan de zijde van o.a. René Froger.


Waar heeft André Hazes Jr. zijn vermogen aan verdiend?

André Hazes' vermogen is voornamelijk afkomstig uit optredens. Per optreden van een half uurtje vangt Dré 12.500 euro. Uiteraard gaan hier wel nog wat kosten vanaf maar het is toch even snel verdiend zou je zeggen.

Ook is ie goed gaan verdienen nadat zijn carrière echt loskwam in 2016. Hij verkocht steeds meer albums en het jaarlijkse Holland Zingt Hazes concert is iedere keer weer een zekere inkomstenbron. 

Begin 2022 werd André Hazes Junior's vermogen al geschat op 4 miljoen euro. Inmiddels is zijn eigen documentaire op Videoland uitgekomen waardoor we er vanuit mogen gaan dat dat aantal inmiddels alweer wat hoger ligt. Dit soort dingen leveren ten slotte ook centen op, evenals andere schnabbels waar die zich voor laat lenen.


Hoeveel verdient André Hazes Jr. per maand?

Wat is het salaris van André Hazes Junior? Voor zover we weten en kunnen zien is 'Dreetje' geen fanatieke belegger of vastgoedinvesteerder. Kijkend naar zijn bezittingen heeft ie dit ook niet per sé nodig maar het betekent wel dat hij daar geen passief inkomen uit haalt. Blijft over zijn optredens.

Om deze artiest in te huren betaal je ongeveer 12.5 duizend euro per optreden van een half uurtje. We gaan ervan uit dat hij daar na het betalen van zijn personeel en management € 8.000 aan overhoudt. Op jaarbasis zal hij met documentaires, tv optredens en reclames ook rond de 200.000 euro bijverdienen.

Op basis van drie optredens per week en de genoemde nevenactiviteiten is André Hazes Jr. salaris ruim 120 duizend euro per maand.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van André Hazes junior?

Het vermogen van André Hazes jr. wordt mede door ons geschat op 4,5 miljoen euro.

Wat is het salaris van André Hazes jr.?

Het salaris van André Hazes jr. bedraagt ongeveer €1,45 miljoen per jaar, of 120 duizend euro per maand.

Is André Hazes Jr. miljonair?

Met een totaal vermogen van 4.500.000 is André Hazes Junior miljonair. Zijn bezittingen bestaan uit huizen, en eigen vermogen in zijn twee BV's.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>