Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Amber Heard? Nou, laten we het hebben over de indrukwekkende carrière en financiële prestaties van deze getalenteerde actrice.

In dit artikel gaan we dieper in op het salaris en het vermogen van Amber Heard en ontdekken we hoe ze haar welverdiende fortuin heeft opgebouwd.

Van haar spraakmakende filmrollen tot haar betrokkenheid bij diverse projecten, er valt veel te leren over hoe deze Hollywood-ster haar financiële succes heeft bereikt.

Lees verder om alles te ontdekken wat je wilt weten over Amber Heard's rijkdom en carrière.


Benieuwd naar het Vermogen van Amber Heard? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Amber Heard?

Wie is Amber Heard? Deze vraag heeft de laatste jaren veel aandacht gekregen, maar laten we bij het begin beginnen. Amber Laura Heard werd geboren op 22 april 1986 in Austin, Texas.

Als kleine Texaanse droomde ze al snel van een groter podium en op 17-jarige leeftijd trok ze naar Los Angeles om actrice te worden.

Heard's acteercarrière begon met kleine rollen in televisieseries en muziekvideo's. In 2006 kreeg ze haar eerste hoofdrol in de horrorfilm 'All the Boys Love Mandy Lane'. 

Vermogen Amber Heard

Haar doorbraak kwam echter in 2008 met rollen in 'Pineapple Express' en 'Never Back Down'.

Ze kreeg lof voor haar veelzijdige acteerprestaties en het vermogen om zowel in actiefilms als in dramatische rollen te schitteren.

Buiten het scherm is Heard bekend om haar activisme. Ze zet zich in voor LGBTQ-rechten en is een uitgesproken voorvechtster voor vrouwenrechten.

Haar persoonlijke leven heeft echter vaak de krantenkoppen gehaald, vooral haar tumultueuze relatie met acteur Johnny Depp, die in een veelbesproken rechtszaak resulteerde.

Heard verloor en betaalde na deze rechtszaak €1 miljoen aan Depp. 

Anno 2024 is Amber Heard nog steeds actief in de filmindustrie. Ondanks de controverse die haar soms omringt, blijft ze werken aan nieuwe projecten.

Haar recente rollen omvatten onder meer de superheldenfilm 'Aquaman' en zijn opvolger.

Heard's huidige functie als actrice en activiste geeft haar een uniek platform, waar ze zowel haar talenten toont als haar stem gebruikt voor belangrijke maatschappelijke kwesties. 

Met een mix van Texaanse vasthoudendheid en Hollywood-glans blijft Amber Heard een intrigerende figuur in de entertainmentwereld.

Heard verloor de rechtszaak en betaalde na deze rechtszaak €1 miljoen aan Johnny Depp. 


Waar heeft Amber Heard haar vermogen mee verdiend?

Amber Heard en haar vermogen: een verhaal vol glitter, glamour en een beetje zweet. Hoe heeft deze Texaanse schone haar vermogen opgebouwd?

Nou, door niet stil te zitten!

Heard's fortuin is grotendeels te danken aan haar werk als actrice, waarbij ze zowel in loondienst als op freelancebasis heeft gewerkt.

Ze begon met kleine rollen, maar zoals bij elke goede Hollywood-film, groeide haar carrière uit tot hoofdrollen in films als 'Aquaman'.

Maar wacht, er is meer! Heard heeft niet alleen haar inkomsten uit acteren. Ze heeft ook geld verdiend met modellenwerk en promotieklussen.

Ja, Amber is van alle markten thuis. Het is een combinatie van haar Hollywood-salaris en freelance hustle die heeft bijgedragen aan haar vermogen.


Hoeveel verdient Amber Heard per maand?

Het salaris van Amber Heard, een hot topic waar Hollywood-fans maar al te graag over speculeren.

Laten we eerlijk zijn, als je in blockbusters als 'Aquaman' speelt, verwacht je geen peanuts te verdienen.

Maar wat verdient Amber nou echt? Hoewel de exacte cijfers sneller verstopt zijn dan een celeb in een paparazzi-achtervolging, weten we dat sterren van haar kaliber doorgaans miljoenen opstrijken per film.

Is haar salaris passend?

Voor een Hollywood-actrice met haar ervaring en box office successen, zouden we zeggen: ja, waarschijnlijk wel. Maar tot iemand haar bankafschriften hackt, blijft het gissen naar de exacte bedragen van het salaris van Amber Heard!Wat is het vermogen van Amber Heard?

Wat is het vermogen van Amber Heard, en hoe staat het met haar salaris? Door de jaren heen heeft Heard haar brood verdiend als actrice en model, met rollen in films als 'Aquaman'.

Haar huidige functie? Nog steeds schitteren op het witte doek.

Haar vermogen wordt geschat op ongeveer €5 miljoen.

Dit is gezien het feit dat zij in haar rechtszaak €1 miljoen - waar ze overigens geluk mee heeft, want het bedrag stond in eerste instantie op €5 miljoen - nog een aardig geldbedrag op haar rekening.

Leuke weetjes over Amber Heard

  • Amber Heard zou eigenlijk €5 miljoen moeten overmaken aan Depp, maar dit bedrag werd uiteindelijk verminderd tot €1 miljoen.
  • Heard kreeg meer bekendheid door haar rollen in films zoals "Pineapple Express," "Zombieland," "The Rum Diary," en "Aquaman."

Naam

Amber Heard

Geschat vermogen

€5 miljoen

Geboortedatum

22 april 1986

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Actrice

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Filmwereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Amber Heard?

Het vermogen van Amber Heard wordt geschat op €5 miljoen.

Wat is het salaris van Amber Heard?

Ook het salaris van Amber Heard is helaas onbekend.

Is Amber Heard miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €5 miljoen is Amber Heard zeker miljonair.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>