Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het totale vermogen van Ali B? Ali B is een bekende Nederlandse rapper, tv-persoonlijkheid en vastgoedinvesteerder. In dit artikel gaan we in op zijn vermogen, Ali B salaris en hoe hij dit heeft verdiend.

Naam

Ali B

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

16-10-1981

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Muzikant

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Ali B?

Het exacte bedrag van het vermogen van Ali B is niet bekend, maar het wordt geschat op enkele miljoenen euro's. Ali B heeft zijn geld op verschillende manieren verdiend, waaronder met zijn muziek, tv-werk en als investeerder in vastgoed.

Leuke weetjes over Ali B

  • Ali B was tot de uitzending van BOOS over Ali B mede-eigenaar van het artiestenbureau SPEC

Wie is Ali B?

Ali B werd geboren als Ali Bouali in Zaanstad in 1981. Hij groeide op in de Amsterdamse wijk Zuidoost en begon op jonge leeftijd met rappen. In 2004 brak hij door met zijn hit "Leipe Mocro Flavour", gevolgd door hits als "Wat zou je doen?" en "Ik ben je zat". Ali B staat bekend om zijn sociale betrokkenheid en maatschappelijke activiteiten.

Naast zijn succesvolle muziekcarrière is Ali B ook regelmatig te zien op televisie. Hij was onder meer te zien als coach in het programma The Voice of Holland en hij presenteerde zijn eigen programma's, zoals Ali B op volle toeren en Ali B en de Muziekkaravaan.

In die positie werd hij ervan beschuldigd seksueel grensoverschrijdend gedrag te hebben vertoond, waarvoor hij inmiddels ook is berecht. 

Naast zijn carrière als rapper en televisiepersoonlijkheid, heeft Ali B ook zijn eigen platenlabel opgericht genaamd SPEC Entertainment. Met dit label heeft hij verschillende artiesten onder zijn hoede genomen en geholpen bij hun carrière. 

Ook heeft Ali B enkele boeken geschreven, waaronder een autobiografie genaamd "Ali B: Respect" en een kinderboek genaamd "Ali B vertelt over rapper en geheim agent". Hiermee heeft hij ook nog eens extra inkomsten gegenereerd.

Ali B staat erom bekend dat hij zijn succes en vermogen deelt met anderen en betrokken is bij diverse maatschappelijke projecten. Zo heeft hij bijvoorbeeld in 2016 samen met verschillende artiesten het nummer "Ik Huil Alleen Bij Jou" opgenomen voor de slachtoffers van de aanslagen in Brussel. 

Ook is hij betrokken bij het project "B-boys for Real", waarbij jongeren uit achterstandswijken de mogelijkheid krijgen om te leren breakdancen.

Ali B was tot hun scheiding getrouwd met Breghje Kommers en samen hebben ze drie kinderen. Hun dochtertje heet Nouri en hun zoontjes heten Omar en Amin. Ali B is een trotse vader en deelt regelmatig foto's van zijn gezin op sociale media.


Waar heeft Ali B zijn vermogen mee verdiend?

Ali B heeft zijn vermogen op verschillende manieren verdiend. Hij begon als rapper en produceerde muziek voor andere artiesten voordat hij zelf doorbrak.

Later kwam hij op televisie, waar hij verschillende programma's presenteerde en als coach optrad. Daarnaast is hij ook actief als investeerder in vastgoed en heeft hij meerdere panden in zijn bezit.

Naast zijn professionele werkzaamheden is Ali B ook maatschappelijk betrokken en zet hij zich in voor verschillende goede doelen en sociale projecten.

Zo heeft hij onder meer zijn eigen stichting, genaamd de Ali B Foundation, die zich richt op het ondersteunen van jongeren in achterstandswijken.


Hoeveel verdient Ali B per maand?

Het exacte bedrag van het maandelijkse inkomen van Ali B is niet bekend, maar gezien zijn succesvolle carrière als rapper, tv-persoonlijkheid en vastgoedinvesteerder kan worden aangenomen dat hij een aanzienlijk inkomen geniet.


FAQ

Wat was het geschatte vermogen van Ali B?

Het vermogen van Ali B is helaas onbekend.

Wat was het salaris van Ali B?

Het salaris van Ali B is ook helaas onbekend.

Is Ali B miljonair?

Het is helaas onbekend of Ali B daadwerkelijk miljonair is, maar er wordt geschat dat dit wel het geval is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>