Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

In dit artikel vertellen we je wat meer over Alex Soze's vermogen. Daarnaast zullen we het ook hebben over Alex Soze's salaris. We vertellen je in dit artikel daarnaast ook wat meer over wie hij is, vanwaar je hem zou kennen en waarmee hij zijn geld verdient. Lees dus zeker verder om wat meer over Alex Soze te weten te komen.

Naam

Alex Soze

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1979

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Social Media / Youtube

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Social Media / Youtube


Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


Wat is het vermogen van Alex Soze?

News Unzip schat Alex Soze's vermogen op ongeveer vijf miljoen euro. Hij bouwde dit vermogen op dankzij zijn carrière op sociale media, maar ook door zijn inkomen als fitness coach en dankzij zijn eigen kledinglijn. Zijn inkomen komt grotendeels voort uit deze eigen kledinglijn die hij op de markt bracht.

Leuke weetjes over Alex Soze

  • Ales Soze heeft jarenlang als beveiliger gewerkt in België. Hier werd hij de schrik van Turnhout genoemd omdat hij bekend stond om een ruwe en heftige aanpak.
  • De kledinglijn van Alex Soze is ontzettend populair en de hoodies en T-shirts zie je steeds vaker in het straatbeeld

Wie is Alex Soze?

Alex Soze is een bekende vlogger, influencer op sociale media, een publieke spreker, fitness coach en een ondernemer. Hij heeft ook zijn eigen kledinglijn.

Alex Soze is voornamelijk bekend geworden dankzij zijn vlogs en fitness video’s die hij uitbracht op zijn YouTube kanaal. Hij heeft intussen meer dan 37,8 duizend abonnees op dit bekende YouTube kanaal.

Alex Soze werd trending op Google nadat hij gearresteerd werd in maart van 2022. Hij werd toen gearresteerd omdat hij een politieagent had lastiggevallen in Groningen. Dit is ook waar hij momenteel woont.

Hij is al enkele jaren samen met zijn partner Otten Rianne, maar het is niet duidelijk of ze getrouwd zijn. Alex Soze heeft daarnaast ook drie kinderen, waarvan hij regelmatig foto’s post op zijn sociale media profielen.


Waar verdient Alex Soze geld mee?

Alex Soze verdient geld met meerdere dingen. Zo heeft hij een eigen Youtube kanaal waar hij regelmatig op vlogt, maar is hij ook een ondernemer met een eigen kledinglijn. Zo heeft hij al veel verschillende t-shirts, hoodies en jassen op de markt gebracht.

Hij promoot deze kledinglijn ook uitvoerig op zijn sociale media. Zijn kledinglijn is erg populair en is daarom dan ook zijn voornaamste bron van inkomsten.

De vlogs en zijn sociale media carrière kunnen gezien worden als extra bijverdiensten die hij heeft, bovenop het inkomen van zijn kledinglijn.

In onderstaande video is Alex Soze te zien bij het programma van Andy van der Meijde.


Hoeveel verdient Alex Soze per maand?

Het exacte salaris dat Alex Soze maandelijks verdiend, kunnen we nergens terugvinden. Met zijn kledinglijn en zijn Youtube inkomsten zal hij aardig wat geld binnen krijgen. Hoeveel dit precies is, hebben we helaas niet kunnen achterhalen.

Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Alex Soze?

Het exacte vermogen van Alex Soze is onbekend. 

Wat is het salaris van Alex Soze?

Helaas is het salaris van Alex Soze niet openbaar en bekend.

Is Alex Soze miljonair?

Het is helaas onbekend of Alex Soze miljonair is of niet. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>