Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Adam Curry? Als je regelmatig de showbizz wereld en de media volgt, dan heb je de naam Adam Curry vast en zeker wel eens een keer voorbij horen komen. De man stond bekend om het glamoureuze leven, maar leeft vandaag de dag een rustig bestaan. 

Ben je benieuwd wat zijn vermogen is, hoe hij dit vermogen heeft verdiend en op wat voor manier hij op dit moment leeft? Lees dan op deze pagina verder en kom de belangrijkste dingen over zijn verleden te weten!

Naam

Adam Curry

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

03-09-1964

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer / radiopresentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Ondernemen / radiowereld


Wat is het vermogen van Adam Curry?

Toen de Nederlands-Amerikaans presentator en ondernemer jaren geleden met Patricia Paay getrouwd was, werd hun gezamenlijke vermogen op ongeveer 5 miljoen euro per persoon geschat. Vandaag de dag is hij getrouwd met Tina Snider en het vermogen wordt op 2 miljoen dollar geschat.

Leuke weetjes over Adam Curry

  • Adam Curry is een duizendpoot in de mediawereld, want hij richtte allerlei bedrijven op rondom radiozenders, het delen van bestanden via het internet, maar was ook jaren radiopresentator, podcasthost en zelfs contentcreëerder van de SP
  • Tot 2004 woonde Adam Curry met zijn gezin het kasteel Hof ter Looi in Rijkevorsel

Wie is Adam Curry

Adam Curry is een Nederlands-Amerikaanse radiopresentator en ondernemer en is vooral bekend van zijn tijd dat hij getrouwd was met Patricia Paay. Na zijn huwelijk is hij ook nog kort getrouwd geweest met Micky Hoogendijk.

Zijn radioloopbaan begint op 16-jarige leeftijd en in 1984 neemt Adam Curry de presentatie voor zijn rekening van het popprogramma Countdown. Daarnaast is hij te gast geweest in een aantal tv-programma's, maar hij stond er vooral bekend om liever op de achtergrond aanwezig te zijn.

Adam Curry heeft als entrepreneur aardig wat stappen gezet in de mediawereld. Zo heeft hij meegewerkt aan Kennisnet, een internetdienst voor Nederlandse scholen, startte hij een bedrijf rondom radiosignalen voor zenders als Veronica en een uitwisselingsdienst, Freedom Controller. Al zijn bedrijven zijn uiteindelijk uitgelopen in een mislukking.

Het leven in de spotlights was dus iets wat niet helemaal voor hem weg was gelegd. Op dit moment is hij samen met Tina Snider, waarmee hij samenwoont in de Verenigde Staten.

Adam Curry heeft één dochter met zijn ex-vrouw, Patricia Paay, Christina Curry. Zij is een Nederlands model en is tegenwoordig ook vaker op televisie in verschillende programma's te zien.

Op dit moment leidt Adam Curry een rustig leven. Samen met zijn partner heeft hij een vrijstaand huis in een rustige villawijk in Austin gekocht.


Waar heeft Adam Curry zijn vermogen aan verdiend?

Adam Curry heeft zijn vermogen op verschillende manieren bij elkaar verdiend. Zijn carrière startte in de radio- en tv-wereld. Tijdens zijn relatie met Patricia Paay heeft hij een aanzienlijk bedrag verdient met hun real-life serie.

Tijdens de piekmomenten verdiende Adam Curry een vermogen van maar liefst 60 à 70 miljoen per jaar. Dit verdiende hij bij elkaar als internetondernemer. Van dat geld heeft hij samen met Patricia vroeger goed geleefd, dus daar is inmiddels niet zo heel veel meer van over. 


Hoeveel verdient Adam Curry per maand?

Zoals hierboven aan is gegeven, leidt Adam Curry op dit moment een rustig en bescheiden leven. Wat de voormalig Nederlands-Amerikaans presentator en ondernemer op dit moment verdient, is niet duidelijk.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Adam Curry?

Het vermogen van Adam Curry wordt geschat op €2 miljoen. 

Wat is het salaris van Adam Curry?

Het salaris van Adam Curry is helaas onbekend.

Is Adam Curry miljonair?

Hoewel Adam Curry's vermogen een aantal jaren geleden eerder richting de €70 miljoen neigde, is anno 2022 zijn vermogen van €2 miljoen voldoende om hem als miljonair te bestempelen.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>