Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Achraf Hakimi? Op deze pagina lees je alles over Achraf Hakimi. Je leest niet alleen wie Achraf Hakimi is, maar ook wat zijn vermogen is en hoeveel hij per maand verdient. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan snel verder! 

Naam

Achraf Hakimi

Geschat vermogen

€70 miljoen en €0

Geboortedatum

04-11-1998

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ex-voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


Wat is het vermogen van Achraf Hakimi?

Achraf Hakimi zijn vermogen bedraagt ongeveer €0. Dit is bijzonder, omdat hij wel een zeer goed salaris ontvangt. De reden dat zijn vermogen € 0 bedraagt, is een bijzondere.

Dit komt namelijk doordat alle bezittingen van Achraf Hakimi op naam staan van zijn moeder. Zelfs het salaris van Achraf Hakimi wordt gestort op de bankrekening van zijn moeder.

Het totale vermogen van zijn moeder, dat dus verdiend is door Achraf Hakimi, wordt geschat op €70 miljoen.

Deze situatie, waarbij alle bezittingen van Achraf Hakimi op naam van zijn moeder blijken te staan, is in april 2023 aan het licht gekomen. De ex-vrouw van Achraf Hakimi eiste na hun scheiding de helft van zijn vermogen op.

 Zij ontving echter niks, omdat Achraf Hakimi zoals gezegd niks bezit.

Leuke weetjes over Achraf Hakimi

  • Hakimi is geboren in Spanje, waarmee hij samen met 11 andere spelers een Marokkaanse voetballer is die niet is geboren in Marokko
  • Hakimi won de Lion d'Or, wat de Beste Marokkaanse Speler is, in 2019

Wie is Achraf Hakimi?

Achraf Hakimi is een voetballer die in 1998 is geboren in Spanje. Hij heeft in het verleden voor zowel Real Madrid, Borussia Dortmund als Inter Milaan gespeeld.

Momenteel is hij echter de vaste rechtsback van de Franse topclub Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain betaalde in 2021 € 60 miljoen aan Inter Milaan om hem over te nemen.

Achraf Hakimi heeft ook een Marokkaans paspoort. Hierdoor kon hij in 2016 debuteren voor het Marokkaans voetbalelftal.

Inmiddels is Achraf Hakimi namens Marokko actief geweest op de Afrika Cup van 2019 en op de wereldkampioenschappen van 2018 en 2022.

Met name het wereldkampioenschap van 2022 verliep uitermate succesvol voor Marokko. Onverwachts werd namelijk de halve finale bereikt.

In het toernooi was ook een hoofdrol weggelegd voor Achraf Hakimi. Hij scoorde namelijk in de achtste finale de beslissende penalty tegen Spanje.

Achraf Hakimi is gescheiden van actrice Hiba Abouk. Samen hebben zij twee kinderen. Deze scheiding werd in 2023 aangekondigd, kort na het nieuws dat Achraf Hakimi wordt beschuldigd van verkrachting. 


Waar heeft Achraf Hakimi zijn vermogen mee verdiend?

Achraf Hakimi heeft zijn gehele vermogen, dat zoals gezegd op naam staat van zijn moeder, verdiend als professioneel voetballer. 


Hoeveel verdient Achraf Hakimi per maand?

Achraf Hakimi zijn salaris bij Paris Saint-Germain bedraagt momenteel maar liefst € 14 miljoen per jaar. Let wel: dit is exclusief eventuele bonussen.

Is Paris Saint-Germain succesvol en speelt Achraf Hakimi veel wedstrijden mee, dan wordt zijn salaris nog hoger.

Een salaris van €14 miljoen per jaar komt neer op € 1.166.667 per maand, €269.230 per week, € 38.356 per dag of €0,44 per seconde.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Achraf Hakimi?

Het vermogen van Achraf Hakimi wordt geschat op €70 miljoen.

Wat is het salaris van Achraf Hakimi?

Het huidige salaris van Achraf Hakimi komt neer op €14 miljoen per jaar.

Is Achraf Hakimi miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €70 miljoen is Achraf Hakimi zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>