Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Achmed Akkabi? Achmed Akkabi is een Nederlandse acteur en scenarioschrijver van Marokkaanse afkomst. Lees hier meer over Achmed Akkabi. Hoe is zijn carrière verlopen, waar woont hij en hoeveel vermogen heeft hij met door zijn werk opgebouwd.

Naam

Achmed Akkabi

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

03-10-1983

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Acteur / Producer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Filmwereld


Wat is het vermogen van Achmed Akkabi?

Als acteur heeft Achmed Akkabi veel verschillende rollen gespeeld. Helaas is het niet helemaal bekend hoe groot het vermogen van Akkabi daadwerkelijk is.  

Toch wordt zijn vermogen geschat tussen de €100.000 en €1 miljoen vanwege de enorme hoeveelheid rollen die hij in Nederlandse films en series heeft vertolkt. 

Leuke weetjes over Achmed Akkabi 

  • Sinds 2022 heeft Akkabi een contract met Amazon Prime Video, waarbij hij als acteur in internationale films en series gecast wordt
  • Akkabi is eigenaar van Tebbernekkel, zijn eigen filmstudio

Wie is Achmed Akkabi?

Achmed Akkabi is in 1983 in Den Haag geboren. Zijn Ouders zijn van Marokkaanse afkomst en naar Nederland geëmigreerd. Hij heeft drie jongere zusjes en twee oudere broers.

Tijdens de schoolmusical kreeg hij de smaak voor acteren te pakken. Via Nora Mullens' castingbureau kreeg hij een vaste rol van de supermarktmedewerker Rachid in diverse tv-reclames van Albert Heijn.

Achmed Akkabi volgde tussen 2008 en 2010 de toneelacademie van Maastricht. In 2007 debuteerde hij als acteur in de Franse film Whatever Lola Wants, gevolgd door een hoofdrol in de tv-serie in Het Huis Anubis.

Hierna volgde meerdere rollen, waaronder de film 'Rabat', waarin hij samenspeelde met zijn vriend en collega Nasrdin Dchar.

Grote bekendheid kreeg hij zoor zijn rol als 'de Paus' in de serie Mocro Maffia, die te zien is op Videoland. Hierin is hij niet alleen acteur, maar samen met Thijs Römer ook verantwoordelijk voor het scenario.

In een interview geeft hij aan momenteel liever te produceren, om zo ruimte te geven aan nieuwe acteurs. De rapper Abel heeft een nummer over hem geschreven met de titel 'Achmed Akkabi'.In 2023 maakt hij via een foto op Instagram, waarin hij een ring laat zien, bekend dat hij gaat trouwen.

Zijn vriendin heet Eileen en ze is bekend in de mediawereld. Hij heeft bekend gemaakt dat hij details over hun relatie niet in de openbaarheid zal delen.

Achmed heeft eerder een relatie gehad met Liliana de Vries, die hij heeft ontmoet toen ze acteerde in Het Huis Anubis. Waarschijnlijk gaan ze in Den Haag wonen, de stad waar Achmed Akkabi een huis heeft.


Waar heeft Achmed Akkabi zijn vermogen mee verdiend?

Achmed Akkabi heeft zijn verdiend als acteur in televisiereclames en verschillende films en series. Momenteel krijgt hij ook inkomen als scenarioschrijver en maakt hij onderdeel uit van het Rotterdamse theatergroep Rotterdams Lef.


Hoeveel verdient Achmed Akkabi per maand?

Krijgt Achmed Akkabi salaris? Als acteur en scenarioschrijver krijg je geen vast salaris. Zijn inkomen is afhankelijk van de hoeveelheid rollen en opdrachten die hij krijgt.

In Nederland is hij een bekende acteur en heeft hierdoor voldoende werk om een goed inkomen te verdienen.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Achmed Akkabi?

Het vermogen van Achmed Akkabi is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Achmed Akkabi?

Ook het salaris van Achmed Akkabi is helaas onbekend.

Is Achmed Akkabi miljonair?

Het is helaas onbekend of Achmed Akkabi daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>