Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Altijd al meer willen weten over het Aad Ouborg vermogen? Dan kan je bij ons aankloppen. Wij hebben dit namelijk voor je uitgezocht. In dit artikel gaan wij je dan ook alles vertellen wat we weten over zijn vermogen.

En dat niet alleen. We gaan namelijk ook in op de achtergrond van Aad en hoe hij aan zoveel geld is gekomen. Want geloof ons: deze Nederlander is behoorlijk rijk geworden.

Naam

Aad Oudburg

Geschat vermogen

€52 miljoen

Geboortedatum

20-09-1952

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Huishoudelijke artikelen


Wat is het vermogen van Aad Ouborg?

Laten we maar direct beginnen met het Aad Ouborg vermogen. Hier zijn we natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar! Zijn vermogen was in 2009 €52 miljoen. Sindsdien is er eigenlijk nog maar weinig over naar buiten gekomen. De verwachting is dat het vermogen alleen maar is toegenomen, mede dankzij het succes van zijn bedrijf.

Leuke weetjes over Aad Ouborg

  • In 2011 was Oudorg het gezicht van de realityserie Topmanager Gezocht, een serie waarin hij op zoek ging naar de beste leidinggevenden van het land
  • In 2005 ontving het huishoudelijke merk van Ouborg, Princess, een prijs voor meest sterke merk in de Benelux

Wie is Aad Ouborg?

Wie is die Aad nou eigenlijk? Afgezien van een Nederlander? Wij hebben het voor je uitgezocht. Ouborg is geboren op 20 augustus 1959 in Vlissingen. Voordat hij ondernemer werd heeft hij gewerkt bij, jawel, de Van der Valk! Hier was hij een kelner.

Toch wilde hij meer. Hij werd directeur en eigenaar van BaByliss. Dit is een bedrijf wat zich focust op persoonlijke haarverzorging. Verder is hij de eigenaar én directeur van Ouborg Group. In 1995 heeft hij zijn eigen bedrijf, Princess, opgericht.

Dit bedrijf richt zich op de verkoop van huishoudelijke artikelen over de hele wereld. In 2011 heeft hij het bedrijf verkocht. Dat heeft ‘m behoorlijk wat geld opgeleverd. Daarnaast investeert hij ook graag in vastgoed. Voor zijn werk als ondernemer heeft hij meerdere prijzen gewonnen.

Zo won hij in 2005 de vakjuryprijs TM Awards Echie voor het sterkste merk in de Benelux. Een behoorlijke prestatie. In 2002 ontving hij de Guts and Glory award voor zijn vindingrijke aanpak als ondernemer. Aad is ook getrouwd en heeft samen met zijn vrouw maar liefst 5 kinderen. Misschien nemen deze het stokje ooit over!


Waar heeft Aad Ouborg zijn vermogen aan verdient?

Dus, hoe komt onze Aad aan al dit geld? Het antwoord is simpel. Met zijn bedrijven. In zijn tijd als eigenaar en directeur van BaByliss verdiende hij al behoorlijk wat geld. En zijn voormalige bedrijf Princess deed het ook goed. Enorm goed.

Zo goed dat hij deze heeft kunnen verkopen in 2011. Dat heeft hem een behoorlijke smak geld opgeleverd. Tegenwoordig investeert Aad graag in vastgoed. Het schijnt dat hij rond de 11 miljoen aan vastgoed heeft. Hier verdient hij tot op de dag van vandaag nog steeds geld mee.


Hoeveel verdient Aad Ouborg per maand?

De Aad Oubourg net worth is met €52 miljoen aardig goed. Maar zijn salaris per maand? Ook dat is helaas niet bekend. Aad zelf is hier aardig gesloten over en er is ook niks over te vinden. Net zoals het Aad Ouborg vermogen blijft ook zijn maandinkomen onbekend.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Aad Ouborg?

Het vermogen van Aad Ouborg wordt geschat op €52 miljoen.

Wat is het salaris van Aad Ouborg?

Het salaris van Aad Ouborg is helaas onbekend.

Is Aad Ouborg miljonair?

Met een geschat vermogen van €52 miljoen is Aad Ouborg absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>