• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Tron Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2024-2030]

De eigenaar van Tron heeft in het verleden een etentje gewonnen met Warren Buffet! Dit is de zesde rijkste man van de wereld en heeft een vermogen van bijna 84 miljard. Maar hoe heeft hij dit door Tron voor elkaar weten te krijgen? Hoe zit het met de Tron verwachtingen en de toekomst?

Wij gaan in dit artikel alles vertellen over deze cryptomunt. Er zal dieper ingegaan worden op de prijsvoorspellingen en de verwachtingen. Hiernaast vertellen we je ook nog waarom wij vertrouwen hebben in de munt en dat het de komende jaren zal gaan stijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Tron (TRX)?

Als eerst gaan we terug naar de basis van Tron voordat we verder gaan op de verwachtingen. Want wat is Tron precies? Hoe heeft de eigenaar een etentje weten te bemachtigen met een van de rijkste mensen ter wereld? Wat is het doel van Tron? Tron - afgekort tot TRX - is door Justin Sun opgericht en in 2017 live gegaan.

Tron focust zich vooral op de entertainmentindustrie. Het hoofddoel van TRX is om de tussenpersoon weg te halen (denk aan platformen waar content op geplaatst wordt). Dit is eigenlijk tussen de maker en de kijker. Hier zijn de makers dus officieel eigenaar van hun eigen werk. De makers worden op deze manier meer beloond.

Een van de grootste verschillen tussen TRX en andere coins is dat zij zich vooral focussen op de entertainment industrie. Andere coins hebben meestal andere doeleinden. Op deze manier probeert Troin dus meer waardering te geven aan de 'content creators'. Hierdoor krijgen de makers een groter percentage op hun eigen gemaakte werk.

Maar hoe had Justin Sun dan een etentje gewonnen met Warren Buffet? Warren Buffet houdt ieder jaar een veiling voor het goede doel. De winnaar mag met hem dineren. Justin Sun had voor een recordbedrag van bijna 4 miljoen euro gewonnen.

Met Tron wordt het platform tussen makers en kijkers weggehaald. Op deze manier komen er meer inkomsten voor de makers. Hiernaast blijft het werk dan echt van hunzelf. Zo proberen ze platformen waar er op dit moment content wordt gepost uit te roeien.

Koers Tron Crypto

Op zoek naar de actuele koers van Tron? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van TRX te zien. Zoals je kunt zien is de coin de afgelopen jaren flink gestegen in waarde en heeft Tron een mooie groei doorgemaakt.

Historische Koers Tron 

In de grafiek hierboven is de historische koers van Tron te zien. TRX ging in 2017 live en behaalde in 2018 al een behoorlijke piek in de koers. Vervolgens daalde het weer flink maar eind 2021 kwam er weer een stijgende lijn in. De TRX waarde was toen ongeveer 0.03 euro.

De hoge piek van 2018 was ook gelijk de all time high. De Tron crypto coin stond toen ongeveer op 0.19 euro. Dat is een groot verschil met de waarde aan het eind van het jaar. Toen stond de coin op 0.07 euro.  

De all time was tot en met nu toe het hoogtepunt van TRX. Daarna is de waarde heel erg gedaald. Aan het einde van 2018 kwam er weer een stijging maar daarna daalde het weer. Midden 2020 werd de weg omhoog weer ingeslagen. Er kwam toen weer een grove stijging wat in de buurt kwam van de all time high. Midden Maart stond Tron op een waarde van ongeveer 0,14 euro.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Tron kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn. Wij raden heel erg aan om Tron (TRX) bij Bitvavo te kopen.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Tron koers verwachting

Wat zijn de Tron verwachtingen in de toekomst? Wat is de Tron coin verwachting voor de aankomende jaren? Het blijven lastige vragen, zelfs voor ervaren crypto investeerders. Ook wij weten niet precies het antwoord op deze vraag maar aan de hand van gegevens kunnen we wel voorspellingen doen.

Aan de hand van de gegevens denken wij dat TRX het best goed kan doen in de toekomst. Ze hadden een flinke all time high. Daarnaast is de Tron coin weer wat gedaald maar ze zijn inmiddels weer gestegen. Daarom denken wij dat Tron een mooie toekomst tegemoet kan gaan (geen financieel advies).

Hoezo denken wij dit? Het hoofddoel van Tron is duidelijk en de manier waarop ze dit willen bereiken ook. Wij verwachten dat steeds meer 'content creators' willen veranderen van platform aangezien ze dan meer beloond kunnen worden. Tron is hier naar onze mening een goed alternatief voor.

Bovendien probeert Tron niet alleen te denken aan de makers maar ook naar de kijkers. Wij denken dat het focussen op beide kanten een positieve werking kan hebben. Hierdoor verwachten we dat TRX gaat stijgen door de goede empathie.

Tron prijs voorspelling 2023 – 2028

De prijsverwachtingen voor Tron zijn zeer goed gestemd. Wij verwachten hierdoor dat de prijs van TRX in de toekomst zal gaan stijgen. Ze hebben al is laten zien dat ze hoge pieken kunnen bereiken. Dit is hopelijk een goede voorbode voor de toekomst.

Het focussen op de 'content creators' lijkt ons een zeer slimme zet. Die hebben namelijk een heel groot bereik waardoor dit voor meer populariteit kan zorgen. Wij verwachten dat dit een goede invloed kan gaan hebben in de toekomst.

De grote vraag is dan: wat gaat er precies met de prijs gebeuren de komende jaren? Hoe ziet de Tron verwachting in 2025 eruit? Deze vragen blijven moeilijk om precies te beantwoorden, maar ze kunnen wel voorspelt worden. Om deze reden hebben wij verschillende websites bekeken. Hierop staan verschillende prijsvoorspellingen van crypto experts waardoor ze goed betrouwbaar zijn. Dit hebben wij gedaan om een zo goed mogelijk onderzoek te doen.

In de grafiek hieronder zijn de Tron prijsvoorspellingen te zien. Voor de komende jaren ziet de Tron koers verwachting er positief uit aangezien het lijkt te gaan stijgen. In 2028 staat de coin zelfs op bijna 0,38 euro. Dit is velen malen hoger dan de all time high. De voorspelling van de koers voor de jaren na 2028 is nog niet te zien.

Het blijft natuurlijk nooit precies te voorspellen hoe de koers loopt maar de verwachtingen zijn in ieder geval goed.

Tron prijsvoorspelling

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Tron?

Waarom stijgt Tron eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Tron nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra Tron positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Tron crypto nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Tron kopen of niet?

Tron kopen of niet? Het is een hele moeilijke vraag en zelfs ervaren crypto investeerderes twijfelen hierover. Dit komt omdat ze nooit precies kunnen weten hoe het loopt. Als jij twijfelt om te investeren in Tron raden wij aan om eerst goed onderzoek te doen.

Maar toch hebben wij veel vertrouwen in Tron. De gedachtegang van het project is zeer aantrekkelijk. Wij verwachten dat steeds meer 'content creators' zich bij Tron zullen aansluiten omdat het aantrekkelijk voor ze is. Met Tron hebben ze alles in eigen handen en kunnen ze meer percentages krijgen over hun eigen werk.

Verder verwachten wij dat de cryptomarkt de toekomst is en dat Tron hier dus ook veel profijt van kan hebben. Wij denken dat de waarde zal mee stijgen. 

Via onderstaande grafiek kun je direct Tron token kopen met iDeal.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>