• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Telcoin Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2022-2030]

Wereldwijd hebben 4 miljard mensen een telefoon. Dat is meer dan de helft van de hele populatie. Dit lijkt alleen maar te gaan stijgen met de opkomende smartphones. Telcoin focust zich op deze telefoon gebruikers en probeert dus een hele grote doelroep te bereiken. Maar wat is de toekomst van deze munt? En hoe ziet de Telcoin verwachting eruit?

Wij gaan in dit artikel alles vertellen over de prijsvoorspellingen en de verwachtingen. Eerst zullen we ingaan op de munt zelf. Tot slot zullen we je uitleggen waarom wij denken dat Telcoin de komende jaren nog flink zal gaan stijgen. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Telcoin (TEL)?

De verwachtingen en voorspellingen zijn leuk om te vertellen, maar het is natuurlijk eerst belangrijk om te weten wat Telcoin precies is. Wat is Telcoin? Wat is hun hoofddoel? Wie proberen ze te bereiken en op welke manier? Telcoin wordt afgekort ook wel TEL genoemd. Deze munt is in 2017 opgericht door Paul Neuner.

TEL probeert zich dus eigenlijk te focussen op de telefoon gebruikers en dit zijn er best veel. Hun doel is dan ook om alle mobiele netwerken met elkaar te verbinden. Denk hierbij aan abonnementsvormen en prepaid etc. Hierdoor is de conversie makkelijker tussen de gebruikers.

Één van de grootste verschillen tussen de Telcoin crypto en andere crypto currency's is dat ze zich ook focussen op landen waar er minder toegang is tot telefonie/internet. Deze willen zij ook bereiken. De meeste munten focussen zich op de moderne wereld. Ze willen dat iedereen gebruik kan maken van Telcoin als ze een mobiel hebben.

TEL focust zich op mensen die geld sturen naar hun familie in ontwikkelingslanden. Dit zijn er heel erg veel en hier zijn meestal wel hoge transactiekosten aan verbonden. Telcoin wil deze kosten verminderen en het proces makkelijker maken.

Iedereen met een telefoon kan gebruik maken van Telcoin. Via dit platform kunnen gebruikers direct geld naar mensen versturen (ook over de grenzen). Telcoin zorgt ervoor dat dit proces makkelijker wordt gemaakt voor elke gebruiker. Iedereen heeft dan een manier om geld te bewaren en te versturen.

Koers Telcoin Crypto

Op zoek naar de actuele koers van Telcoin? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van TEL te zien. Zoals je kunt zien is de coin de afgelopen jaren flink gestegen in waarde en heeft Telcoin een mooie groei doorgemaakt.

Historische Koers Telcoin 

Hierboven in de grafiek is de historische koers van de Telcoin coin te zien. Deze munt werd dus in 2017 opgericht en was een lange tijd op de achtergrond. Tot er in 2021 een grove stijging in de koers kwam. Zo hoog zelfs dat er een all time high bereikt werd. De waarde was toen 0,05 euro.

Hierna is Telcoin koers wat gedaald. Dat is redelijk normaal voor munten aangezien ze vaak hoge pieken en dalen hebben. Het bleef dalen tot Juli 2017. Daarna is de koers weer omhoog gegaan en werd er weer een mooie waarde bereikt. Dit was een waarde van 0,02 euro. Dat is natuurlijk nog lager dan de all time high maar ze hebben de weg omhoog weer ingeslagen.

Op dit moment schommelt de koers van Telcoin wel een beetje. Ze proberen steeds meer mensen en landen te bereiken. Op deze manier proberen ze een hogere marktwaarde te bereiken.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Telcoin kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn. 

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Telcoin koers verwachting

Zoals je hebt gezien kan er in een korte tijd veel gebeuren met de koers. Dus wat is dan de Telcoin koers verwachting? Hoe ziet de crypto toekomst eruit? Hoe zien de plannen van Telcoin 2030 eruit? Dit blijven moeilijke vragen en hier kan niet precies antwoord op gegeven worden.

Wij verwachten toch dat de TEL verwachting in 2022, 2023 en 2024 er goed uit ziet (en voor de jaren erop). Daarom denken wij ook dat ze grote stappen kunnen zetten in de toekomst (geen financieel advies).

Waarom? Telcoin focust zich op een hele brede doelgroep. Dit zijn namelijk de telefoon gebruikers. Daarom denken wij dat dit bij heel veel mensen kan aanslaan (ook bij de niet-telefoon gebruikers). Iedereen die een telefoon heeft kan hier gebruik van maken. 

Bovendien proberen ze ook de ontwikkelingslanden te bereiken. Dit doen ze door mensen te bereiken die geld overmaken naar hun familie. Het platform van Telcoin geeft die mensen de mogelijkheid om makkelijker en goedkoper transacties te doen. Wij verwachten dat veel mensen dit zeer aantrekkelijker vinden aangezien dit veel voordelen heeft.

Tot slot is het wel bekend dat de crypto markt in een stroomversnelling beland is. Steeds meer mensen beginnen eraan en willen er wat van weten. Het is voor veel mensen zeer interessant. Wij denken dat dit een positief effect kan hebben op TEL en de koers.

Telcoin prijs voorspelling 2022 – 2028

De verwachtingen van Telcoin zien er voor de toekomst hoopgevend uit. Wij denken ook dat steeds meer gebruikers zich bij deze cryptomunt zullen aansluiten. Hierdoor zullen ze dan ook gaan stijgen in waarde. Ze proberen een hele grote doelgroep te bereiken met een goed plan (ook de ontwikkelingslanden). We weten nog niet zo goed wat Telcoin op hele korte termijn wil bereiken maar het is altijd interessant om te kijken naar de lange termijn plannen.

Steeds meer mensen krijgen een telefoon en kunnen daar ook mee bellen of op internet zitten. Telcoin probeert deze mensen tot zich te binden. Het is daarom ook slim dat ze zich focussen op de ontwikkelingslanden. Dit is een grotere markt dan iedereen denkt.

Maar wat is de Telcoin verwachting 2022? En hoe ziet de Telcoin prijsvoorspelling eruit in de toekomst? Dit zijn moeilijke vragen en daarom hebben wij goed onderzoek gedaan naar verschillende websites. Hier worden prijsvoorspellingen op gedaan door crypto experts. Hierdoor zijn ze dus redelijk betrouwbaar.

Hieronder is de grafiek met de prijsvoorspellingen te zien. Het ziet er voor de komende jaren hoopgevend uit. Zo is te zien dat Telcoin de komende jaren lijkt te gaan stijgen in waarde. In 2028 staat de coin zelfs op 0,05 euro. Dat is even hoog als de all time high. Het is niet zeker te zeggen dat het zo gaat lopen maar de experts zijn in ieder geval positief.

Telecoin prijsvoorspelling

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Telcoin?

Waarom stijgt Telcoin eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Telcoin nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra TEL positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Telcoin crypto nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Andere bekeken ook:

Telcoin kopen of niet?

Maar moet je Telcoin kopen of niet? Jammer genoeg kunnen we niet met 100% zekerheid hier het juiste antwoord op geven. Twijfel jij om te investeren in TEL? Doe dan altijd goed je onderzoek voordat je daaraan gaat beginnen. Dit kan een teleurstelling voorkomen.

Het gevoel dat wij hebben in Telcoin is in ieder geval goed. Dat heeft meerdere redenen. Zo focussen zich op een grote doelgroep (de telefoon gebruikers). Hierdoor proberen ze veel mensen te bereiken en verwachten we ook dat dit goed kan aanslaan.

Bovendien hebben ze ook een redelijk uniek project. Telcoin vindt het ook belangrijk om de niet-moderen landen erbij te betrekken. Wij verwachten dat zij dit ook waarderen en dit een positief kan hebben.

Tot slot wordt het gebruik van telefoons in de wereld steeds groter. Steeds meer mensen worden er afhankelijk van. Dit zorgt ervoor dat steeds meer mensen een telefoon hebben en geïnteresseerd kunnen raken in Telcoin.

Via onderstaande grafiek kun je direct Telcoin kopen met iDeal. Bitvavo is onze favoriete crypto broker. Meer informatie over dit plaform? Check dan onze review over Bitvavo!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>