• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Teambuilding voor bedrijven? 3 redenen om te kiezen voor de Tuinderij!

Elke organisatie weet hoe belangrijk een goede sfeer op de werkvloer is. Er zijn dan ook diverse manieren om daaraan bij te kunnen dragen. Een van de leukste dingen is toch wel het organiseren van een personeelsfeest of een uitje gericht op team building; binnen veel bedrijven zelfs een jaarlijks terugkerend moment! Wil je nu eens echt leuk en origineel voor de dag komen? Denk dan eens aan de Tuinderij. De mogelijkheden ontdek je in dit artikel en je leest waarom je voor hen moet kiezen.

Anders dan anders

Zeg je team building, dan zeg je verbinding en een hoop gezelligheid. Bij de Tuinderij mogen de woorden uniek en hilariteit echter ook niet ontbreken. Hier kun je namelijk terecht voor activiteiten die anders zijn dan anders. Dit is toch wel een van de voornaamste redenen om hier naartoe te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een race op een gemotoriseerde wc-pot of een scootmobiel? De perfecte activiteiten, waarbij veel lachen gegarandeerd is. Sumoworstelen, touwdouwen of een tripje met een Solex, E-bike of Kever behoren eveneens tot de vele mogelijkheden. 

Maak het compleet

Een zakelijk uitje is pas compleet als er ook aan de innerlijke mens gedacht wordt. Ook daarvoor zit je bij de Tuinderijhelemaal goed. Reden nummer twee dus om je uitje hier te boeken. Je hebt namelijk de mogelijkheid om heerlijk te lunchen, gezellig te borrelen of in de avond te genieten van een warm of koud buffet. Als het de voorkeur heeft om dit als uitje op zich te boeken, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. De Tuinderij heeft diverse arrangementen, maar denkt ook graag met je mee als je met bepaalde vragen zit of een specifiek verzoek hebt. Dit kenmerkt dan ook absoluut het enthousiasme en de gastvrijheid van dit bedrijf; reden nummer drie om eens een bezoek te brengen.

Een hechte groep

De sfeer is altijd ongedwongen en ongekend plezier en samenwerking voeren de boventoon. Tezamen vormt dit de perfecte basis om nader tot elkaar te komen en laat het nu net daar om draaien bij team building. Als je dus op zoek bent naar de perfecte (feest)locatie waar recreatie, competitie en verbinding perfect samenkomen? Dan ben je bij de Tuinderijaan het goede adres. Als hechte groep verlaten jullie het pand na een geslaagde middag of avond en elke werkgever- en nemer weet dat dit het werkproces ten goede komt!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>