Je hebt Tamadoge vast al voorbij zien komen. Het lijkt alsof deze coin het internet heeft laten ontploffen. Omdat mijn whatsapp volstaat met berichten van vrienden die vragen; "Waar kan ik Tamadoge kopen?" besloot ik er een artikel over te schrijven. 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Stuur me dan gerust een berichtje!


ACTIE: Koop Tamadoge op Bitvavo en handel voor € 1000,- euro GRATIS aan Crypto

We gaan dit bericht over Tamadoge kopen op een andere manier insteken dan je van ons gewend bent. We hebben de belangrijkste vragen op een rijtje gezet en die zullen we één voor één beantwoorden. Na het lezen van deze pagina weet je precies;

  • Of je Tamadoge moet kopen of niet
  • Waar je Tamadoge kunt kopen
  • Hoe je Tamadoge kunt kopen

en tot slot beantwoorden we de vraag: wanneer Tamadoge kopen?

Laten we beginnen!

Tamadoge kopen of niet?

Ondanks dat wij vanuit ThinkRich geen financieel advies geven, laten we wel regelmatig ons licht schijnen op kwesties. We delen slechts onze visie en zo moet je dit ook tot je nemen. 


De vraag Tamadoge kopen of niet is een moeilijke maar we geven je een aantal redenen waarom je wel zou kunnen instappen en we geven je ook een aantal redenen om het niet te doen. Vervolgens kun je zelf je conclusie trekken.

Waarom wel?

  • De meeste succesverhalen van mensen die rijk zijn geworden met crypto trading zijn te verklaren door het feit dat ze er gewoon heel vroeg bij waren. Wat dat betreft is Tamadoge een gouden kans om er echt in de allerbegin bij te zijn en te profiteren van extreme winsten.
  • Het project doet veel mensen denken aan Shiba Inu of Dogecoin. Dit is niet helemaal terecht. Tamadoge zal onderdeel worden van een hele digitale wereld genaamd de Tamaverse. Het heeft dan ook, mits het project slaagt, meer redenen om ook echt veel waard te worden.
  • De zogeheten tokenomics zijn zeer positief voor investeerders. We spreken over tokenomics om te omschrijven hoe de munten verdeeld zijn tussen aandeelhouders en investeerders maar ook om te omschrijven hoeveel TAMA er maximaal in omloop kunnen zijn. In het geval van Tamadoge is dit 2.000.000.000.

Waarom niet?

  • Er is nog zeer weinig bekend over dit project en er zijn verschillende signalen die wijzen op oplichting. De oprichter Carl Dawkins heeft verschillende keren valse claims gemaakt over het project.
  • Mensen die in de officiële reddit van Tamadoge kritische vragen stellen worden zonder pardon geblokkeerd.
  • Bijna alle artikelen op de grootste crypto nieuws websites zijn betaalde advertorials. Er wordt dus betaald om lovende kritieken over de munt te schrijven.
  • De enige Exchange waar het mogelijk is om Tamadoge te kopen is OKX. Een platform waar je geld of crypto's niet veilig zijn. Een betere en betrouwbare broker is Bitvavo.

Wanneer TAMA kopen?

Mocht je besloten hebben om Tamadoge te kopen, maar je weet niet wanneer? In het geval van sommige coins adviseren wij je om een DCA strategie (dollar cost averaging) toe te passen. Dit houdt in dat je op een vaste dag in de maand voor een vast bedrag inkoopt. Dit is vooral handig voor projecten en cryptomunten waarin je voor de lange termijn inzit.

Of TAMA op lange termijn interessant is, is nog niet te voorspellen. Als je besloten hebt datje in wil stappen dan is nu het juiste moment. Dit soort projecten kunnen in korte tijd heel snel stijgen, maar ook in korte tijd heel snel zakken. 

ACTIE: Koop Tamadoge op Bitvavo en handel voor € 1000,- euro GRATIS aan Crypto

Waar kun je Tamadoge kopen?

Tamadoge begon met een private sale op de eigen website: Tamadoge.io. Inmiddels is, na het ophalen van 19 miljoen dollar, de private sale afgerond. Je kunt deze coin nu kopen op OKX. Deze broker staat heel slecht aangeschreven dus wees voorzichtig en denk goed na of je hier geld of cryptovaluta wil hebben staan.

Een veiliger alternatief voor OKX is Bitvavo. En speciaal voor lezers van ThinkRich.nl mogen we je nu iets moois aanbieden: een gratis handelsbonus van €1000 op Tamadoge en alle andere coins die in de toekomst op het platform komen. 

Hoe kun je Tamadoge kopen?

Tamadoge kopen doe je door een account op OKX aan te maken. Deze crypto broker heeft geen KYC proces dus in slechts 2 minuten heb je al een account aangemakt. Stuur wat crypto's vanuit een van je andere broker accounts (bijvoorbeeld coinmerce) naar een van je OKX wallets. 

1. Klik in het menu op 'Discover'
2. Ga naar 'Markets'
3. Druk op CNTRL + F en zoek naar Tamadoge (TAMA)

That's it! (zie screenshot hieronder)

tama exchange

Conclusie

We hopen je genoeg informatie te hebben gegeven om een wel afgewogen beslissing te maken of je Tamadoge moet kopen of niet. Zoals gezegd sta ik altijd klaar voor al je vragen. Je kunt contact met mij opnemen op de contact pagina. Bedankt voor het lezen en tot morgen!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>