• Home
  • /
  • Crypto
  • /
  • StormX Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2022-2030]

Wist je dat maandelijks 75.000 mensen gebruik maken van de StormX app (op Apple en Android)? De ervaren crypto gebruikers zijn zeer enthousiast over deze munt. Maar hoe ziet je toekomst van deze munt eruit en wat zijn de StormX coin verwachtingen?

Wij gaan in dit artikel alles uitleggen over de StormX coin. Er zal dieper ingegaan worden op de prijsvoorspellingen en de koersverwachting. Ook vertellen we je waarom wij ervan overtuigt zijn dan deze munt in de toekomst zal gaan stijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is StormX (STMX)?

Voordat dat we ingaan op de verwachting van StormX is het eerst belangrijk om te weten wat StormX precies is. Wat is hun doel? Hoe komt het dat ze zoveel gebruikers hebben op de app en wat houdt het in? StormX wordt ook wel afgekort tot STMX. StormX is in 2015 opgericht door Simon Yu.

Het doel van STMX is dat ze in de toekomst het zelfstandig ondernemerschap en de winkelervaring hiervan willen verbeteren. Dit willen ze doen door bijvoorbeeld een einde te maken aan de hoge commissies van platformen voor freelancers. Freelancers kunnen hier een eerlijke kans krijgen om crypto te verdienen.

Een van de grootste verschillen tussen de StormX coin en andere coins is dat STMX zich vooral probeert te richten op microtasking. Hier proberen ze het gamificeren in de winkelindustrie te bevorderen. Daarom hebben ze zelfs een app waar velen gebruikers op zitten. Deze gebruikers worden beschermd door smart contracts waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd.

Op de StormX market heb je Storm Makers en Storm Players. De Players voeren de taken van de Makers uit. Dit is wel tegen een betaling. Deze betalingen kunnen ook in Storm Tokens gedaan worden. Met de tokens kunnen aankopen gedaan worden in de Storm Store of het kan ingewisseld worden voor andere cryptocurrencies.

Met de StormX crypto kunnen gebruikers dus diensten plaatsen of uitvoeren. Dit kan tegen een betaling waar de gebruikers zelf kunnen kiezen in welke vorm dit is. Op deze manier probeert STMX het zelfstandig ondernemen en de winkelervaring te verbeteren.

Koers StormX Crypto

Op zoek naar de actuele koers van StormX? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van STMX te zien. Zoals je kunt zien is de coin de afgelopen jaren flink gestegen in waarde en heeft StormX een mooie groei doorgemaakt.

Historische Koers StormX 

Hierboven is de grafiek van de historische koers van StormX te zien. Er is te zien dat STMX begin 2018 een hele hoge piek had bereikt. Sindsdien is de koers van StormX wat gedaald. In 2021 steeg de waarde van de cryptomunt weer. De waarde van StormX was toen bijna 0,07 euro.

De all time high van StormX was in de hoge piek van Januari 2018. De StormX munt stond toen op 0,18 Euro. Dit is aanzienlijk hoger dan de piek van 2021. Er zit dus wel een daling door de komende jaren heen, maar STMX heeft in 2021 wel weer de weg omhoog gevonden.

Na de all time high is de koers flink gedaald. Bij veel crypto coins zijn er trends te zien waar de waarde van de coin flink daalt of stijgt. In 2019 en 2020 was de waarde van StormX zeer laag. Met de StormX app probeert het de stijging van 2021 te behouden en uit te breiden. 

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct StormX kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn. Bekijk hier alle Nederlandse cryptocurrency brokers.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

StormX koers verwachting

Wat zijn de verwachtingen van Storm? Wat gaat er precies gebeuren met StormX? Hoe gaan ze zich ontwikkelen? Wat doet Storm in 2030? Dit zijn allemaal moeilijke vragen waar crypto investeerders graag antwoord op willen hebben, maar zelfs voor hun is dit moeilijk om precies te beantwoorden. Wij weten de antwoorden ook niet zeker maar aan de hand van gegevens kunnen er wel voorspellingen gedaan worden.

Toch denken wij dat de verwachtingen voor StormX goed gestemd zijn. Wij hebben heel veel vertrouwen in de app en de stijging in 2022 is hoopgevend. Hierdoor verwachten we dat StormX mooie stappen kan gaan zetten in de toekomst (geen financieel advies).

Hoezo denken wij dit? Als eerste hebben wij veel vertrouwen in het project wat ze hebben. Het verbinden tussen Player en Maker op een veilige manier is voor ons zeer belangrijk. Wij denken dat vele andere mensen ook zo hierover gaan denken als ze meer informatie weten over het project.

Bovendien proberen ze andere dure platformen uit te roeien. Dit zijn platformen waar gebruikers veel commissie moeten afstaan. Bij StormX is dat niet zo. Wij denken dat mensen hierdoor aangetrokken worden. Dat de betalingen gedaan kunnen worden in cryptocurrencies is ook aantrekkelijk.

De verwachting is dus dat StormX grote stappen kan gaan maken als ze de gebruikers vinden. Gebruikers die enthousiast zijn over het project en het willen verspreiden.

Andere crypto coins:

- Ravencoin
Vertcoin

StormX prijs voorspelling 2022 – 2028

De verwachtingen van de StormX zijn goed gestemd. Onze verwachtingen is dat de waarde van STMX de komende jaren zal gaan stijgen. De piek van 2018 laat zien dat ze daar wel toe in staat zijn. De stijging in 2021 bevestigt dit en is hoopgevend voor de toekomst.

Het uitbreiden en optimaliseren van de StormX app kan voor meer gebruikers zorgen. Daarnaast verwachten wij dat dure platformen steeds minder populair worden. Wij verwachten dat dit positieve gevolgen kan hebben voor STMX.

Hoe zien de prijsvoorspellingen er voor de komende jaren uit? Wat gebeurd er met de koers in 2030? Het zijn allemaal moeilijke vragen om precies antwoord op te geven. Wij hebben om deze reden verschillende websites bekeken om goed onderzoek te doen. Op deze websites zijn verschillende prijsvoorspellingen gedaan door crypto experts en die zijn redelijk betrouwbaar.

Hieronder is de grafiek van de prijsvoorspellingen voor StormX te zien. Zoals wij verwacht hadden zien de voorspellingen van Storm er hoopgevend uit. In 2028 denken ze dat de coin bijna op 0,13 euro staat. Dat is aanzienlijk hoger dan wat ze op dit moment hebben en bijna even veel als de all time high. De voorspellingen na 2028 kunnen we jammer genoeg nog niet zien.

Het blijft natuurlijk nooit precies te voorspellen hoe de koers loopt maar de verwachtingen zijn in ieder geval goed.

StormX prijs voorspelling

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt StormX?

Waarom stijgt StormX eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het StormX nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra StormX positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het StormX crypto nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

StormX kopen of niet?

StormX kopen of niet? Dit is een hele moeilijke vraag en zelfs ervaren crypto investeerders weten het antwoord hier niet precies op. Dit komt omdat mensen nooit precies weten hoe het gaat lopen en wat er met de cryptomarkt gaat gebeuren. Als jij twijfelt om te investeren in STMX raden wij aan om eerst goed onderzoek te doen.

Verder hebben wij wel vertrouwen in de StormX cryptomunt. Wij verwachten dat de populariteit van het project zal gaan stijgen. Sinds 2021 is de munt ook gaan stijgen en dat is hopelijk positief voor de toekomst.

Verder verwachten wij dat de cryptomarkt de toekomst is en dat StormX hier mee kan van profiteren. Als StormX ook nog in het cryptonieuws komt denken wij dat het echt een mooie toekomst tegemoet gaat.

Via onderstaande grafiek kun je direct Loom Network token kopen met iDeal. Bitvavo is onze favoriete crypto broker. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>