Een passief inkomen genereren via staking? Dit kun je het best doen op Coinmerce. In dit artikel vertellen we je waarom. Ook geven we een aantal voorbeelden van welke coins je het best kunt staken.


Over staking

Staking is een trend binnen crypto waar steeds meer gebruik van wordt gemaakt. Het is een manier om passief inkomen te kunnen genereren met rendementen waar de meeste beleggers niet tegenop kunnen. Het is dan ook geen verassing dat steeds meer crypto brokers deze dienst aanbieden om klanten te werven.

De partij die dit tot nu toe het best doet is het Nederlandse Coinmerce. Dit platform keert veruit de hoogste staking vergoedingen uit.

Bij Crypto staking wordt je beloond voor het vasthouden (hodlen - red) van je cryptocoins. Dit komt omdat je voor een vastgelegde periode jouw munten wegzet in een zogeheten staking pool. Jouw coins worden vervolgens gebruikt om transacties op de blockchain te controleren en bevestigen. Dit kan enkel bij coins die gebruik maken van een Proof-of-Stake consensus mechanisme.

Houdt er wel rekening mee dat je tijdens het staken je coins niet kunt verkopen.

Het rendement wat je kan pakken op staking coins bij Coinmerce verschilt. Daar gaan we je hieronder meer over vertellen.

Bij Crypto staking wordt je beloond voor het vasthouden van je cryptocoins.

ACTIE: Lezers van Thinkrich ontvangen deze week gratis €10 bij het aanmaken van een Coinmerce account! 

Waarom crypto staking op Coinmerce

Er zijn een aantal voordelen van staking bij Coinmerce. De vergoedingen zijn hoger dan bij wie dan ook en dit is direct het grootste voordeel. We sommen alle voordelen hieronder o.

1

Hoogste vergoedingen

Als je kiest voor de hoogste vergoedingen dan kies je voor Coinmerce. Een voorbeeld? Bij Coinmerce is  het jaarlijkse rendement op TRON 4% (bekijk hier de TRON verwachtingen). Bij de concurrent Bitvavo is dit slechts 1,03%.


Bijna 4 keer minder dus!


Een overzicht van alle vergoedingen vind je helemaal onderaan deze blog.

2

Makkelijkst in gebruik

Iedere crypto broker in ons land heeft eigen plus- en minpunten. Coinmerce heeft zich altijd gefocust op gemak en veiligheid. 


Het is dan ook de meest gebruiksvriendelijke crypto aanbieder van dit moment. Dit geldt niet alleen voor het handelen in crypto, maar ook voor het staken.


Klik op de knop, vul het aantal coins in dat je wil staken en zie je inkomen (passief) groeien.

3

€10 gratis bonus

ThinkRich mag iets heel tofs doen. Lezers en fans van onze website die nog geen lid zijn van Coinmerce krijgen 10 euro gratis bonus bij het aanmaken van een account.


Registreren kost slechts 3 minuten en kan via deze link


Zo kun je direct uitproberen of staking wat voor jou is.

Naast staking biedt Coinmerce ook Earn aan. Dit is vergelijkbaar als crypto staking echter kun je dit dan ook doen bij coins die niet werken op basis van een Proof-of-Stake consensus. Zie ook: het verschil tussen staking en earn.

Coinmerce Staking Rewards

We hebben alle Coinmerce Staking Rewards voor je op een rijtje gezet. De hoogste staking rewards krijg je op o.a. Kava. Wanneer jij je KAVA coins staket krijg je 10% rendement per jaar!

berekening kava staking

Deze grafiek laat zien hoe snel je passief inkomen kunt genereren door te staken. De berekening is op basis van 10% rendement bij Coinmerce en in het. geval dat de prijs van KAVA gelijk blijft. Wanneer de prijs zou toenemen zou de grafiek nog veel gunstiger uitkomen.

Bekijk alle staking rewards op Coinmerce:

stake coins coinmerce

ACTIE: Lezers van Thinkrich ontvangen deze week gratis €10 bij het aanmaken van een Coinmerce account! 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>