• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Shiba Inu Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2023-2030]

Wist je dat de Shiba Inu ook wel de Dogecoin killer wordt genoemd? Maar hoe zit het nou met de Shiba Inu verwachtingen en hoe ziet de toekomst er van deze cryptomunt uit?

In dit artikel gaan we dieper in op de Shiba Inu. We gaan je alles over de prijsvoorspellingen van deze cryptomunt. Hiernaast gaan we uitleggen waarom wij ervan overtuigt zijn dat deze munt in de toekomst zal gaan stijgen.

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Shiba Inu (SHIB)?

Later in dit artikel gaan we dieper in op de koers en prijs verwachtingen van Shiba Inu. Het is allereerst belangrijk om te weten wat SHIB nou precies is en waarom het de Dogecoin killer wordt genoemd. Shiba Inu - afgekort tot SHIB - is een cryptocurrency die onderdeel is van het project ShibaSwap.

De SHIB crypto coin werd in 2020 opgericht door een anoniem persoon. Deze creator gaat door het leven met de naam Ryoshi. Dit is een van de 'memecoins' die zijn naam te danken heeft aan het ras van een Japanse hond.

Het hoofddoel van Shiba Inu is om de tokens veilig en decentraal te laten kunnen traden. Het is bedoeld om het community driven te maken en dat er volledige vrijheid is in het maken van keuzes. Dit is gewaagd doel aangezien ze een geduchte concurrentie hebben.

Het grote verschil van Shiba Inu ten opzichte van andere coins is dat ze gedecentraliseerd ecosysteem hebben op Ethereum. Hierdoor kunnen gebruikers meerdere functionaliteiten krijgen dan bij andere coins. Op deze manier proberen ze de gebruikers meer vrijheid te geven.

Met Shiba Inu krijg je dus de vrijheid in het maken van de keuzes die je wil doen. De meerdere functionaliteiten zorgen ervoor dat je actief bij het proces bent betrokken. Dit komt doordat de SHIB coin ontworpen is om community driven te zijn.

Koers Shiba Inu Crypto

Op zoek naar de actuele koers van Shiba Inu? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van SHIB te zien. Zoals je kunt zien is de coin de afgelopen jaren flink gestegen in waarde en heeft Shiba Inu een mooie groei doorgemaakt. 

Historische Koers Shiba Inu

Hierboven in de grafiek is de historische koers van Shiba Inu te zien. SHIB is pas in 2020 live gegaan en is een lange tijd constant gebleven. Echter steeg de koers flink in 2021 waardoor er een all time high bereikt werd.

De all time high van SHIB was in Mei van 2021. Toen stond de Shiba Inu crypto coin bijna op 0,0003 euro. Een jaar eerder stond de coin op 0,0000000004 euro. Dit is een flinke stijging ten opzichte van 2020.

Na de all time high is de koerswaarde weer wat gedaald. De koers is nooit gedaald tot de waarde van 2020. Later in 2021 was de koers wat gedaald maar op dit moment is het redelijk constant. We zien dat Shiba Inu probeert te stijgen en met de volledige vrijheid die ze willen geven proberen ze dit te bereiken.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Shiba Inu kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is een van de beste cryptocurrency platformen omdat de handelskosten enorm laag zijn. 

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Shiba Inu koers verwachting

Wat is de Shiba Inu koers coin verwachting de komende jaren? En wat gaat er met de coin zelf gebeuren? Dit zijn allemaal moeilijke vragen waar we niet precies het antwoord op weten, maar we kunnen het wel voorspellen.

Wij denken dat de SHIB verwachtingen hoopgevend zijn voor de komende jaren. Wij verwachten dat meer mensen vertrouwen gaan hebben in de volledige vrijheid en dat SHIB daardoor mooie stappen kan gaan zetten (geen financieel advies).

Waarom? Shiba Inu heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Met een decentrale exchange kunnen gebruikers geld verdienen door te handelen. Naast het handelen kan er ook geld verdient worden door te staken. De verwachting is dat meer mensen hierin geïnteresseerd zullen zijn.

Bovendien bestaat er naast de Shiba coin ook nog de Leash coin en de Bone coin. Dit is het ecosysteem van Shiba. De coins kunnen voor meer aandacht zorgen en dat is hoopgevend voor Shiba Inu.

Andere crypto coins:

- Chiliz
Waltonchain

Shiba Inu prijs voorspelling 2023 – 2028

De Shiba Inu coin verwachting voor de toekomst is redelijk goed gestemd. In het afgelopen jaar is er een stijging geweest en dat is een hopelijk een goede voorbode voor de toekomst. Het blijft natuurlijk wel een meme coin waardoor het moeilijk is in te schatten.

Het gedecentraliseerd ecosysteem en de maximale vrijheid kunnen voor meer populariteit zorgen. Wij verwachten dat dit ook positief gevolgen kan hebben voor Shiba Inu.

Het blijft moeilijk om te voorspellen wat er exact met de prijs gaat gebeuren. We kunnen niet zeker weten hoe de koers in 2023 of 2024 ervoor staat. Daarom hebben wij verschillende websites bekeken om zo goed mogelijk onderzoek te doen. Hier zitten prijsvoorspellingen op van crypto experts en die zijn redelijk betrouwbaar.

Hieronder in de grafiek zijn de prijsvoorspellingen te zien van SHIB. De prijsvoorspellingen zien er goed uit aangezien er een stijgende lijn in zit. In 2028 staat de coin zelfs ongeveer op 0,00003 euro. De voorspellingen voor de komende jaren zijn in ieder geval goed maar je weet nooit of het op deze manier gaat lopen.

Shiba Inu

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Shiba Inu?

Waarom stijgt Shiba Inu eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Shiba Inu nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra SHIB positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Shiba Inu coin is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Shiba Inu kopen of niet?

De grote vraag is dan: Moet je Shiba Inu coin kopen of niet? De ervaren crypto investeerders hebben zelfs moeite met deze vraag. Als jij twijfelt om te investeren in SHIB raden wij aan om altijd goed onderzoek te doen voordat je gaat investeren.

Wij vinden Shiba Inu een interessant project omdat ze de gebruikers maximale vrijheid willen geven. Toch blijft het moeilijk aangezien het een meme coin is. Het kan ook dat zijn dat het bij een hype blijft.

Verder vinden wij het idee erachter wel heel goed. De bijnaam Dogecoin killer hebben ze ook niet voor niets. De verwachting is dat gemakkelijk meer waard kunnen worden dan DOGE en dat is ook hoopgevend.

Zolang Shiba Inu zich op deze manier door blijft ontwikkelen en het niet bij een hype blijft hebben wij vertrouwen in de toekomst.

Via onderstaande grafiek kun je direct Shiba Inu kopen met iDeal. Dit kan bij zowel Bitvavo als Bitcoin Meester.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>