Voordelen

 • De LAAGSTE koers. Betaal geen onnodige fee's
 • Razendsnel. Kopen duurt slechts 1 minuut
 • Super veilig en simpel. Iedereen kan het

Wil je Reserve Rights kopen met iDeal? Dit kan heel eenvoudig. Profiteer altijd van de beste koers. Veiligheid staat altijd voorop. Investeren in RSR? Begin direct!


Wat is Reserve Rights (RSR)?

Reserve Rights is een dual-token stablecoin platform dat in mei 2019 werd gelanceerd na een succesvolle initial exchange offering (IEO) op het Huobi Prime platform. 

In tegenstelling tot RSV is het Reserve Rights (RSR) token volatiel, en zijn belangrijkste doel is om de stabiliteit van RSV te helpen behouden.

Specificaties Reserve Rights


Naam: Reserve Rights
Afkorting: RSR
Website: https://reserve.org/
Twitter: https://twitter.com/reserveprotocol/
Maximaal aantal coins: 100 biljoen
Founder: Nevin Freeman & Matt Elder


Reserve Rights kopen of niet?

Reserve Rights kopen of niet? Dat is de vraag die je jezelf moet stellen. Wij geven zelf geen advies over welke cryptocurrency je moet kopen of niet. Wel willen we je meer vertellen over de voordelen van RSR.

Waarom beleggen in Reserve Rights?

Voordelen
RSR
 • Reserve is een flexibele pool van stablecoins ontworpen om risico's te verminderen door diversificatie en gedecentraliseerd bestuur.
 • Reserve stelt mensen en bedrijven in landen met een hoge inflatie in staat om hun geld te beschermen door het verplaatsen van gebroken valuta's naar een stabiele digitale valuta.
 • Reserve maakt het kosteneffectief om geld over de grens te sturen.

Waar Reserve Rights kopen?

Wat is de beste broker om Reserve Rights te kopen? Het is een vraag die we regelmatig voorbij zien komen. Om die reden hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste brokers om RSR te kopen.

Er zijn ontzettend veel verschillende cryptobrokers, hieronder vind je een overzicht van onze 3 favoriete crypto brokers. Door voor een van deze brokers te kiezen weet je zeker dat je goed zit.

Lite Bit

Simpel en snel beleggen in crypto munten

 • Beschikt ook over mobiele app
 • Beleggen in 60+ digitale valuta
 • Veilig met iDEAL of Bankcontact

Bitcoin Meester

Crypto kopen met iDEAL, Bankcontact of via SEPA banktransfer.

 • Directe levering in RSR wallet 
 • Investeren vanaf € 9 in 200+ munten 
 • Grootste aanbod van NL!
 • Geschikt voor beginners

BitVavo

Maximaal 0.25% handelskosten

 • Goedkoopste RSR broker van  Nederland
 • NL Maximaal 0.25% handelskosten
 • Investeren vanaf € 1 in 58+ munten

Reserve Rights Verwachtingen

Wanneer je je aan het oriënteren bent op een eventuele aanschaf van Reserve Rights, rijst wellicht de vraag wat de prijs in de toekomst zal gaan doen. Een goede Reserve Rights voorspelling is dan ook wenselijk. In onderstaande grafiek vind je een volledig geautomatiseerde prijsvoorspelling van Reserve Rights.

Deze prijsvoorspelling biedt inzicht in de potentie van Reserve Rights. Het is belangrijk om de prijsvoorspelling niet te interpreteren als beleggingsadvies. Uiteindelijk zal je zelf moeten bepalen of Reserve Rights voor jou de moeite waard is.

Ook al is onderstaande Reserve Rights voorspelling gebaseerd op betrouwbare historische data; 100% waterdicht is het natuurlijk nooit. Gebruik onderstaande grafiek dan ook indicatief, zodat je kan beoordelen of Reserve Rights een veilige investering voor jou is.

Reserve Rights Crypto

Het team achter Reserve Rights

Ben je benieuwd naar de teamleden die schuil gaan achter de crypto Reserve Rights? Dat is begrijpelijk, want binnen de cryptowereld wordt veel waarde gehecht aan de teams achter cryptomunten. Dit heeft te maken met het feit dat het team voor een groot deel bepaalt wat de toekomstvisie en het doel van een bepaalde munt is.

Voor Reserve Rights is dit niet anders. Een overzicht van de relevante teamleden is dan ook op zijn plaats. Daarbij is het handig om te weten of deze teamleden al eens betrokken zijn geweest bij (soortgelijke) grote projecten en of ze al veel ervaring hebben.

Hier vind je een zorgvuldig gekozen selectie van de meest belangrijke en vooraanstaande leden achter Reserve Rights.

Co-founder & CEO: Nevin Freeman

Co-founder & CTO: Matt Elder

CFO: Cathleen Kilgallen

Business Development: Charlie Smith

Protocol Development: Jesper Ostman

Voordelen

 • De LAAGSTE koers. Betaal geen onnodige fee's
 • Razendsnel. Kopen duurt slechts 1 minuut
 • Super veilig en simpel. Iedereen kan het
Over de schrijver 

Naast mijn werk als leerkracht op een basisschool werk ik als contentschrijver voor ThinkRich. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Neem contact met mij op

Andere bekeken ook

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>