• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Ravencoin Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2022-2030]

De Ravencoin is afgeleid van een van de bekendste series aller tijden namelijk Game Of Thrones. In deze serie zijn de raven de boodschappers, Ravencoin heeft in de blockchainwereld hetzelfde doel. Ravencoin richt zich namelijk op het peer-to-peer verhandelen van activa. Zo is het mogelijk om via dit netwerk goudstaven, auto's en huizen te verhandelen. Dit is ook mogelijk via het Bitcoin en Ethereum netwerk, echter heeft Ravencoin enkele voordelen ten opzichten van de andere twee netwerken. Welke dit zijn lees je in dit artikel.

In dit artikel gaan we je alles vertellen over de prijsvoorspellingen van deze munt. Ook vertellen we je precies waarom wij ervan overtuigt zijn dat deze munt de aankomende jaren nog veel zal gaan stijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

REACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Ravencoin (RVN)?

Voor wij jou alles gaan vertellen over de verwachtingen van Ravencoin willen wij eerst wat dieper in gaan op het Ravencoin project. Het Ravencoin project is afgeleid van het welbekende Bitcoin project. In feiten lijkt de Ravencoin dus erg op de Bitcoin maar toch is de Ravencoin in verschillende opzichten uniek.

Zo is de transactiesnelheid van de RVN coin veel sneller dan die van BTC. Dit zorgt er voor dat RVN snel verhandelbaar blijft wanneer meer gebruikers actief worden op het platform. Daarnaast is de RVN Asic-resistant wat inhoudt dat RVN niet door middel van speciale mining aparatuur gemined kan worden. Dit zorgt er weer voor dat het netwerk gedecentraliseerd blijft.

Ravencoin is op 3 januari 2018 officieel gelanceerd als experimenteel project. In tegenstelling tot veel andere projecten zit er achter het Ravencoin project geen bedrijf, budget of iemand in dienst. Dit open-source project wordt alleen geleid door kernontwikkelaars zoals Bruce Fenton (van The Bitcoin Foundation).

Ook krijgt het Ravencoin project veel financiële steun van crypto supporters zoals Patrick Byrne vanwege de positieve verwachtingen. De RVN coin heeft al vaker het algoritme aangepast om gedecentraliseerd te blijven met als huidige algoritme KAWPOW. Dit doen zij om het netwerk meer gedecentraliseerd te houden dan het Bitcoin netwerk.

Andere crypto coins:

- Aion
StormX

Koers Ravencoin

Op zoek naar de actuele koers van Ravencoin? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van RVN te zien. Zoals je kunt zien heeft de coin een flinke piek gehad in het begin van 2021. Vervolgens is de waarde halverwege het jaar weer flink teruggedrongen. Momenteel is de waarde van RVN weer aan het stijgen en zit er veel potentie in deze munt. Waarom? Lees snel verder!

Historische Koers Ravencoin

Het hoogtepunt en de all time high van Ravencoin bereikte ze in februari 2021. De waarde van de RVN coin was op dat moment €0.2453. Dit is ontzettend hoog als je je beseft dat de waarde waarmee de RVN coin gelanceerd werd slechts €0.026 was. 

Na het lanceren van de RVN coin is de coin een lange tijd laag gebleven. Dit komt doordat de coin een beetje heeft kunnen profiteren van de hype in 2018, maar verder niet enorm gestegen is. Na een lange periode van crypto stilte zijn de beste crypto's in 2021 weer gestegen naar een hoogtepunt. Zo ook de Ravencoin munt die momenteel weer in een stijging zit.

Op 20 februari 2021 bereikte Ravencoin zijn all time high en sindsdien is de munt flink aan het fluctueren in waarde. Zo is de waarde van Ravencoin halverwege juli weer flink ingestort maar is deze naar enkele weken opnieuw begonnen aan een flinke stijging. Dit komt onder andere doordat het Ravencoin project veel potentie biedt en daarmee verschillende financiële investeerders heeft weten te strikken.

Daarnaast is de RVN coin flink afhankelijk van wat de rest van de markt doet en is hier een verband in te zien. Wanneer de gehele crypto markt in waarde stijgt zie je dat de Ravencoin meebeweegt. Omgekeerd is het ook zo dat bij een dip in de crypto markt, ook Ravencoin een waarde vermindering laat zien.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct RVN kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is een van de beste crypto brokers omdat de handelskosten enorm laag zijn. 

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Ravencoin koers verwachting

Wat is de Ravencoin koers verwachting? Wat gaat er met Ravencoin gebeuren de aankomende jaren? Wat doet Ravencoin in 2022? Het is onmogeljik om het exacte antwoord op deze vragen te geven, wij hebben immers geen glazen bol. Wel hebben wij positieve verwachtingen over deze coin en denken wij dat het interessant is om deze munt in de gaten te houden.

Waarom wij positieve verwachtingen hebben bij het Ravencoin project is omdat het erg op het Bitcoin project lijkt. Echter zijn de transactietijden van Ravencoin een stuk sneller en is het Ravencoin project ook een stuk meer gedecentraliseerd en transparant. 

Ook krijgt dit project veel financiële steun. Zo heeft de CEO van Overstock, Patrich Byrne, miljoenen geïnvesteerd in het RVN project. Dit laat maar weer zien hoeveel potentie investeerders zien in dit project. Ravencoin heeft daarentegen wel veel concurrentie omdat er veel netwerken zijn die hetzelfde soort activa via de blockchain veranderen. 

Toch denken wij dat de verwachtingen voor Ravencoin erg goed zijn omdat zij zich door het tegengaan van Asic-mining flink weten te onderscheiden. Hierdoor is de markt niet in handen van één enkele investeerder. 

Uiteindelijk is de verwachting van Ravencoin wel voor het grootste deel afhankelijk van wat de rest van de crypto markt doet. Wij denken dat de hele crypto markt zich de komende jaren gaat blijven ontwikkelen en zien de toekomst daarom positief in.

Ravencoin prijsvoorspelling 2022 – 2028

De Ravencoin verwachtingen zijn dus erg goed. Wij voorspellen dus ook dat de waarde van Ravencoin de komende jaren flink toe zal blijven nemen. Hoe meer er in het Ravencoin project geïnvesteerd zal worden hoe meer de RVN coin waard gaat worden.

Wat de Ravencoin koers in 2022, 2023 en 2024 gaat doen is nog onbekend, wij verwachten wel dat de waarde van de RVN coin over de langere periode zal blijven stijgen. Net zoals alle coins zullen er pieken en dalen zijn maar wanneer er gekeken wordt over de langere termijn zal de waarde van Ravencoin blijven stijgen.

Ravencoin heeft als belang dat grote massa blockchainbedrijven gaan vertrouwen op het netwerk van Ravencoin. Er zijn al grote bedrijven en investeerders die momenteel gebruik maken van het Ravencoin project. Wanneer meer bedrijven hier op gaan vertrouwen en actief gaan handelen zal de waarde van de RVN coin flink toe blijven nemen.

Maar hoe ziet de Ravencoin koers er in 2030 bijvoorbeeld uit? En de aankomende jaren? Zoals gezegd zal de koers op de langere termijn positief zijn. Het is dus mogelijk om voor de korte termijn te handelen in RVN coin, echter is deze koers erg afhankelijk van de rest van de crypto markt en kunnen er dus flinke instortingen plaatsvinden. Wanneer je op de langere termijn wilt gaan handelen is Ravencoin juist erg interessant omdat deze coin over een langere periode een stijgende lijn laat zien.

In de onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat Ravencoin de verwachting heeft om de komende jaren te gaan stijgen. Of dit ook daadwerkelijk gebeurt is niet zeker omdat de waarde van cryptocurrency dus afhankelijk is van wat de rest van de markt doet.

Ravencoin verwachting

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Ravencoin?

Waarom stijgt Ravencoin eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Ravencoin nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra Ravencoin positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Racencoin nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Ravencoin kopen of niet?

Ravencoin kopen of niet? Het is een vraag waar moeilijk antwoord op te geven is. Je weet namelijk niet wat de markt de komende jaren exact gaat doen. Het is daarom belangrijk om eerst zelf goed onderzoek te doen voordat je in een munt investeert.

Wij hebben Ravencoin in ons portfolio omdat wij positieve verwachtingen hebben voor deze coin. Doordat RVN coin beter gedecentraliseerd en tegelijkertijd een snellere transactietijd heeft dan Bitcoin heeft deze coin erg veel potentie. Wij denken daarom dat Ravencoin de komende jaren nog flink gaat groeien en daarmee de RVN koers nog flink zal gaan stijgen.

Daarnaast hebben wij vertrouwen in de algehele crypto markt en denken wij dat deze de komende jaren door blijft stijgen. Ravencoin is een coin die daar direct op reageert omdat deze in verband met elkaar staan. Zodra de interesse in crypto toeneemt of er een nieuwe hype ontstaat zal Ravencoin flink in waarde gaan stijgen.

Via onderstaande grafiek kun je direct Ravencoin kopen met iDeal.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>