• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Quant Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2023-2030]

Er zijn honderden al dan niet duizenden verschillende blockchains op het internet. Ook komen er elke dag weer nieuwe blockchains bij. Zo heb je vast wel eens van blockchains zoals Bitcoin en Ethereum gehoord. Deze grote blockchains bieden veel voordelen en hebben een enorme marktkapitalisatie. Toch is er één probleem waar deze blockchains mee te kampen hebben, blockchains kunnen namelijk onderling geen informatie wisselen.

Quant is een blockchain dat als een brug tussen de verschillende blockchains fungeert. Deze Quant blockchain heeft daarom veel potentie en stijgt enorm in waarde. In dit artikel gaan we je alles vertellen over de prijsvoorspellingen van deze munt. Ook vertellen we je precies waarom wij ervan overtuigt zijn dat deze munt de aankomende jaren nog veel zal gaan stijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Quant (QNT)?

Voor we je alles gaan vertellen over de Quant verwachtingen van de aankomende tijd willen we je eerst wat meer vertellen over de oorsprong van het Quant project. Wat is Quant nou precies? Quant is een native token op het Quant Network. Dit Quant netwerk dient als brug tussen verschillende blockchains. Zo maakt dit netwerk het mogelijk om verbinding te leggen tussen verschillende gedistribueerde grootboeken.

Quant maakt een besturingssysteem waarop applicatie ontwikkelaars multi-chain apps kunnen maken (MAPPS). Deze applicaties kunnen via het besturingssysteem gebruik maken van functies van verschillende blockchain platformen. Zo wordt het mogelijk om informatie tussen de verschillende blockchains uit te wisselen.

Vaak wordt de informatie opgeslagen op een ledger/chain waar een andere blockchain niet bij kan. Het Quant Network besturingssysteem moet het mogelijk maken om informatie uit te kunnen wisselen tussen de verschillende ledgers en blockchains. 

Quant is opgericht in 2018 door ervaren techmanager Gilber Verdian. Voor de oprichting van Quant werkte hij aan een oplossing om interoperabiliteit tussen verschillende zorgplatforms te vergroten. Hier kwam hij op het om dit ook op de verschillende blockchains toe te passen. 

Koers Quant Crypto

Op zoek naar de actuele koers van Quant? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van QNT te zien. Zoals je kunt zien is de coin de afgelopen jaren flink gestegen in waarde en heeft Quant een mooie groei doorgemaakt.

Historische Koers Quant 

Het hoogtepunt en de all time high van Quant bereikte zij op 11 september 2021. Hierbij hebben zij een hoogste koerswaarde van $428,38 bereikt. Dit is een ontzettend hoge waarde omdat de waarde van Quant in een relatief kort tijd explosief is gestegen.

Zo was de laagste koers die zij in 2018 noteerde slechts $0,1636. Dit verschil is bizar groot en hebben zij te danken aan het uitbreiden van het interoperabiliteit. Een release van de Overledger 2.0.5 heeft dit mogelijk gemaakt door middel van het DLT-gateway protocol. 

Quant is hierdoor in een korte tijd van een relatief lage koerswaarde naar een ontzettend hoge koerswaarde gegaan. Dit heeft ook deels te maken gehad met de crypto hype die er in 2021 weer is ontstaan. Sinds het bereiken van de all time high is de koerswaarde weer iets gezakt. 

Toch is de waarde van QNT op dit moment nog steeds stabiel en aan de hoge kant. Door het belang van interoperabiliteit zal de functie van het Quant netwerk erg belangrijk blijven. Hierdoor is te zien dat de koers van Quant ook veel pieken en dalen kent. Maar gaat de koerswaarde van Quant opnieuw een all time high bereiken? Lees gauw verder!

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Quant kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn. 

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Quant koers verwachting

Wat is de Quant koers verwachting? Wat gaat Quant doen de aankomende jaren? Wat doet Quant in 2023? Het zijn lastige vragen om te beantwoorden. Het is namelijk niet mogelijk om in de toekomst te kijken. Wel denken wij dat Quant een interessante coin is om in de gaten te blijven houden.

Wij denken namelijk dat de Quant verwachting 2023 er goed uit ziet. Ook verwachten wij dat het Quant project in 2023 nog mooie stappen gaat maken waardoor het vertrouwen in het Quant project flink toe zal blijven nemen. Hierdoor zal de koerswaarde van de QNT coin opnieuw een mooie stijging doormaken.

Waarom? Quant is op het moment van schrijven een van de weinige projecten die een belangrijke toegevoegde waarde levert. Het verbinden van de verschillende blockchains kan de processen versnellen en goedkoper maken. Hier hebben uiteindelijk alle partijen baadt bij. 

Door ontwikkelaars te verleiden zich aan te sluiten bij hun ecosysteem zorgen zij er voor dat de kracht van Quant snel groeit. Hoe meer ontwikkelaar zij weten te strikken hoe meer applicaties en protocollen er gecreëerd kunnen worden. Dit zorgt er weer voor dat het project interessanter wordt voor andere blockchains om zich bij aan te sluiten.

Wij verwachten dat Quant hierbij grote netwerken zoals Polkadot en Ethereum achterna gaat waardoor zij in marktwaarde flink zullen stijgen. Hoe beter het netwerk werkt hoe groter het vertrouwen in de munt wordt en hoe groter dus de marktwaarde van Quant zal worden. 

Quant prijs voorspelling 2023 – 2028

De verwachtingen van de Quant coin zijn goed gestemd. Onze voorspelling is daarom ook dat de waarde van QNT de komende jaren nog flink zal blijven stijgen. Vooral door het grotere belang naar interoperabiliteit tussen blockchains, kan het Quant netwerk voor de juiste oplossing zorgen.

Wat de Quant koers in 2023 en 2024 gaat doen weten we nog niet precies. Wel voorspellen wij dat de waarde van Quant de komende jaren nog zal blijven stijgen. Zowel op de korte termijn als op de langere termijn. Quant is daarom een interessante munt om in de gaten te blijven houden.

Maar hoe ziet de Quant koers verwachting er in 2030 bijvoorbeeld uit? Om hier antwoord op te geven hebben we onderzoek gedaan en verschillende prijsvoorspelling websites gecheckt. Deze prijsvoorspellingen zijn gedaan door crypto experts en zijn dus redelijk betrouwbaar. 

In de grafiek hieronder is te zien wat de prijsvoorspellingen zijn de aankomende jaren voor Quant. Zoals je kunt zien wordt er voorspeld dat Quant in 2028 boven de $1000 dollar staat. Natuurlijk is dit slechts een voorspelling en weet je dus nooit wat de munt gaat doen. Dat de voorspellingen er goed uit zien, dat staat in ieder geval vast.

quant verwachting

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Quant?

Waarom stijgt Quant eigenlijk? Het is een veel gestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Quant nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra Quant positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging. 

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Quant nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Quant kopen of niet?

Quant kopen of niet en wat is de toekomst van Quant coin? Het blijft een dilemma waar veel crypto investeerders dagelijks mee bezig zijn. Wat de koers van Quant in de toekomst gaat doen is namelijk niet bekend. Het is daarom belangrijk om zelf eerst goed onderzoek te doen naar de verdere plannen en doelen van Quant.

Wij hebben Quant wel in ons portfolio zitten simpelweg omdat we oprecht geloven in dit project. Aangezien het Quant netwerk een probleem probeert op te lossen waar verschillende blockchains last van hebben, denken wij dat het vertrouwen in Quant de komende jaren toe zal nemen. Hierdoor gaat de koerswaarde van Quant ook automatisch omhoog omdat meer blockchains belang hebben bij dit project.

Wanneer er gekeken wordt naar het verleden is duidelijk te zien dat de waarde van Quant in een korte periode flink kan stijgen. Dit heeft allemaal te maken met de crypto hype en het vertrouwen in cryptocurrencies. Wij verwachten ook dat de hype rondom crypto de komende jaren door zal zetten. Dit zal met pieken en dalen gaan maar over de langere termijn zal de waarde van Quant stijgen.

Via onderstaande grafiek kun je direct Quant kopen met iDeal. Bitvavo is onze favoriete crypto broker. Meer informatie over dit plaform? Check dan onze review over Bitvavo!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>