• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Pundi X Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2022-2030]

Wat is de Pundi X Verwachting voor de aankomende jaren? Heeft de Pundi X token veel potentie? Het zijn vragen die wij vaak voorbij zien komen. Speciaal daarom hebben wij dit artikel geschreven om jou van alle belangrijke informatie te voorzien.

Wist je dat Pundi X een eigen XPhone heeft gelanceerd in januari 2019? Deze telefoon is volledig op blockchain gebaseerd en beschikt over een Function X-protocol. Met dit systeem willen zij concurreren tegen het M1-platform van Samsung. Maar waarom is dit zo belangrijk? Lees verder en je komt er achter!

In dit artikel gaan we je alles vertellen over de prijsvoorspellingen van deze munt. Ook vertellen we je precies waarom wij ervan overtuigt zijn dat deze munt de aankomende jaren nog veel zal gaan stijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Pundi X (PUNDIX)?

Voor jou jou alles gaan vertellen over de verwachtingen en voorspellingen van de Pundi X coin, gaan we eerst wat dieper in op de oorsprong van PUNDIX. Want wat is Pundi X nou eigenlijk en wat voor voordeel heeft deze crypto ten opzichten van andere cryptocurrencies?

Pundi X is een project dat in 2017 is opgericht. Het doel van dit project was om crypto toegankelijker te maken voor het grote publiek. Dit willen zij bereik door hun eigen wallet aan een systeem te koppelen waardoor gebruikers kunnen betalen met hun cryptocurrency. Dit moet het mogelijk maken voor Pundi X houders om bijvoorbeeld een kop koffie in een café te kunnen kopen met de Pundi X coin.

Zoals eerder benoemd heeft Pundi X een eigen XPhone gelanceerd. Dit is meteen een voorbeeld van een XPOS apparaat wat betalen met PUNDIX mogelijk maakt. Ook is het mogelijk om crypto te kopen door middel van dit systeem. Wat zij hiermee willen bereiken is dat cryptocurrencies beter geaccepteerd worden. 

Pundi X richt zich hierbij voornamelijk op onder ontwikkelde regio's zoals bijvoorbeeld Indonesië en Latijns-Amerika. Dit komt doordat het systeem direct concurreert met de meest bekende banksystemen. In onderontwikkelde regio's is het percentage van de bevolking met een bankrekening namelijk een stuk lager.

De concurrentie in deze landen is dus een stuk lager. Wel hebben zij de ambitie om later uit te breiden naar de welvarende landen. Wanneer zij de apparaten gratis en tegen lagere transactiekosten kunnen distribueren dan de huidige betalingsoplossingen vormen zij namelijk een goede concurrentie. Hierbij is het succes van Pundi X volledig afhankelijk van de acceptatie.

Andere crypto coins:

- Iost
Dent

Koers Pundi X

Op zoek naar de actuele koers van Pundi X? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van NPXS te zien. Zoals je kunt zien heeft de NPXS coin in 2018 voor het eerst een piek laten zien. Vervolgens is dit weer afgezwakt tot er in 2021 opnieuw een crypto hype ontstond. Het succes van Pundi X is erg afhankelijk van het vertrouwen in de crypto markt.

In april 2021 heeft Pundi X haar NPXS coins in laten wisselen voor de PUNDIX coin. Hierdoor is de huidige waarde van PUNDIX niet te zien in onderstaande tabel. Verderop in dit artikel vind je de huidge markt waarde van PUNDIX. Momenteel is de waarde van NPXS nog steeds aan het stijgen en zit er veel potentie in deze munt. Waarom? Lees snel verder!

Historische Koers Pundi X

Pundi X heeft op 18 may 2018 zijn hoogtepunt en all time high aangetikt namelijk $0.014 dollar. De waarde van de NPXS coin heeft sindsdien niet meer een all time high bereikt. Doordat Pundi X haar NPXS houders de oude crypto munt heeft laten inruilen voor de nieuwe PUNDIX munt, is de nieuwe all time high waarde ook hoger.

De all time high van PUNDIX was namelijk €6.16 euro. De reden dat deze waarde veel hoger ligt is omdat de ruilwaarde van NXPS naar PUNDIX 1000 op 1 was. Dit houdt in dat voor 1000 NXPS 1 PUNDIX aangekocht kon worden. Hierdoor steeg de waarde van de munt ook flink.

Doordat de waarde van de Pundi X munt erg afhankelijk is van de rest van de crypto markt, is te zien dat Pundi X haar hoogtepunten kent op de momenten dat de crypto markt weer een hype is. Dit komt doordat het vertrouwen in crypto op dat moment het grootste is. Het Pundi X project werkt ook alleen wanneer dit vertrouwen groot is.

Sinds de hype in 2018 is de waarde van Pundi X vrij lang laag gebleven doordat er weinig vertrouwen in de crypto markt meer was. Sinds de stijging van de cryptomarkt in 2021 is te zien dat Pundi X ook weer flink gestegen is. Over de lange termijn is daarom ook te zien dat het vertrouwen in crypto blijft stijgen ondanks dat de koers van cryptocurrencies regelmatig omlaag schiet.

Nu je wat meer weet over de historische koers van de Pundi X gaan we verder met de Pundi X verwachtingen en voorspellingen. Via bovenstaande tabel kun je overigens direct PUNDIX kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn. 

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Pundi X koers verwachting

Wat is de Pundi X koers verwachting? Wat gaat er met Pundi X gebeuren de aankomende jaren? Wat doet Pundi X in 2022? Het precieze antwoord op deze vragen kunnen wij je helaas niet geven. We hebben namelijk geen glazenbol en kunnen dus niet voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Wel hebben wij erg positieve verwachtingen bij het Pundi X project.

Waarom wij positieve verwachtingen hebben over het Pundi X project is omdat het project erg veel potentie heeft. Ze bieden namelijk een goed alternatief voor de huidige betaalsystemen. Door het transparanter zijn en de lagere transactiekosten kan het Pundi X betaalsysteem een serieuze tegenhanger zijn.

Wanneer dit systeem door steeds meer landen geaccepteerd gaat worden zal de prijs van PUNDIX ook flink toe gaan nemen. Hierbij zijn zij dus wel volledig afhankelijk van het vertrouwen in crypto. Momenteel worden cryptocurrencies in steeds meer landen en door steeds meer bedrijven geaccepteerd. Dit is ook weer positief voor de Pundi X verwachtingen.

Een ander voordeel van Pundi X is dat zij bezig zijn met fysieke verkooppuntapparaten. Hierdoor wordt het voor de Pundi X houder dus erg makkelijk om via bijvoorbeeld de XPhone aankopen te doen of meer Pundi X te kopen. Dit hangt af van of de winkels deze vorm van betalen accepteren of niet.

Pundi X prijsvoorspelling 2022 – 2028

De Pundi X verwachtingen zijn dus erg goed. Onze voorspelling is daarom ook dat de waarde van PUNDIX de komende jaren nog flink door zal blijven stijgen. Wanneer er niet naar de pieken en dalen van de crypto markt gekeken wordt, is er een stijgende lijn te zien in de waarde van Pundi X. Wij verwachten daarom ook dat Pundi X opnieuw een all time high zal bereiken.

Wat de Pundi X koers in 2022, 2023 en 2024 precies gaat doen is nog onbekend, toch denken wij wel dat de waarde van Pundi X zal blijven stijgen. De gehele crypto markt stijgt momenteel naar een nieuw niveau. Dat er weer een fall back aan komt is waarschijnlijk maar zoals de geschiedenis laat zien zal de munt zich weer herstellen en opnieuw door het dak heen gaan.

Net als andere crypto is een investering op korte termijn in Pundi X dus erg lastig. Dit omdat er niet zeker is of de crypto markt blijft groeien of een dieptepunt tegemoet gaat. Het is daarom vaak beter om te kijken naar de langere termijn. Zo zijn de voorspellingen dat Pundi X de komende jaren nog door blijft groeien.

Maar hoe ziet de Pundi X koers er in 2030 bijvoorbeeld uit? En de aankomende jaren? De koers op de langere termijn zal een stijging laten zien omdat deze meebeweegt met de rest van de cryptomarkt. Het kan voorkomen dat de waarde van Pundi X explosief stijgt, anderzijds kan het ook zijn dat de waarde blijft hangen. Dit heeft te maken met de mate van acceptatie van landen, bedrijven en gebruikers. het kan daarom verstandig zijn om het nieuws omtrent Pundi X nauwlettend in de gaten te houden.

In de onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat Pundi X de verwachting heeft om de komende jaren te gaan stijgen. Of dit ook daadwerkelijk gebeurt is niet zeker omdat de waarde van cryptocurrency afhankelijk is van de hype omtrent crypto.

Pundi X verwachting

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Pundi X?

Waarom stijgt Pundi X eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Pundi X nieuws is belangrijk bij de stijging of daling van Pundi X. Wanneer een bedrijf of bekend persoon haar vertrouwen over de munt uitspreekt, is te zien dat de waarde van de coin stijgt.

Dit komt door het feit dat Pundi X houders en andere investeerders vaak in een cryptomunt gaan investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Pundi X nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Pundi X kopen of niet?

Pundi X kopen of niet? Om dit artikel af te sluiten vertellen wij nog even waarom wij Pundi X wel of niet zouden kopen. Het is een lastige keuze omdat er geen exacte voorspelling te doen is van de toekomstige waarde van Pundi X.

Wij hebben Pundi X zelf wel in ons portfolio omdat onze verwachtingen erg positief zijn. Doordat er over een langere termijn een stijging is te zien lijkt het vertrouwen in het Pundi X systeem toe te nemen. Daarnaast volgen wij het nieuws waarin wij van verschillende bedrijven gezien hebben dat zij positief naar het Pundi X systeem kijken. De verwachting is daarom ook dat Pundi X haar systemen in steeds meer landen actief kan gaan krijgen.

Wij denken daarom ook dat de waarde van Pundi X de komende jaren nog zal blijven doorstijgen. Ook denken wij dat daarbij nieuwe all time highs bereikt zullen worden. Wanneer de gehele cryptomarkt weer in een Bull market komt zullen de prijzen van alle cryptomunten stijgen, daarmee ook het vertrouwen in crypto en dus ook de waarde van Pundi X

Via onderstaande grafiek kun je direct Pundi X kopen met iDeal. Bitvavo is een van de meest betrouwbare cryptoplatformen.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>