• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • PancakeSwap Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2023-2030]

PancakeSwap (CAKE) is gecreëerd door anonieme oprichters met een voorliefde voor pannenkoeken. PancakeSwap beschikt over geautomatiseerde liquiditeitspools maar beschikt ook over eigen NFT's en loterijen. Zo kun je door middel van de CAKE coin meerdere inkomstenbronnen genereren.

In dit artikel leggen wij jou uit wat Pancake Swap inhoudt en wat je er allemaal mee kan. Ook geven wij prijsvoorspellingen over de CAKE koers. Hierbij leggen wij uit waarom wij er sterk van overtuigt zijn dat deze munt de komende jaren nog flink zal gaan stijgen. Wat is de Pancake Swap verwachting? Benieuwd? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is PancakeSwap (CAKE)?

Voor dat wij uitgebreid in gaan op de verwachtingen van de PancakeSwap coin willen wij je eerst meer vertellen over het ontstaan van deze coin. Wat is PancakeSwap precies? Waarom is deze coin in een korte tijd zo groot geworden? PancakeSwap ook wel CAKE, is een coin uitgevonden door anonieme oprichters.

PancakeSwap is op 20 september 2020 gelanceerd op het Binance Smart Chain (BSC) platform. De munt is een gedecentraliseerde exchange en biedt verschillende mogelijkheden voor de munthouders om inkomsten te genereren. Zo is het mogelijk om tokens te verdienen door je eigen tokens beschikbaar te stellen in liquidity pools. Door je eigen CAKE tokens beschikbaar te stellen kan je liquidity pool tokens farmen die je vervolgens weer om kan zetten in beloningen.

Ook is het mogelijk om mee te doen aan NFT's. Hierbij kun jij eigenaar worden van een Non-Fungible token. Dit zijn niet-inwisselbare, onvervangbare eigendomscertificaten over online beeldmateriaal. Dit klinkt misschien niet interessant, maar in juni 2021 verkocht een 18 jarige kunstenaar een NFT voor 2.1 miljoen dollar. Als laatste is het ook mogelijk om mee te doen aan de PancakeSwap loterijen.

PancakeSwap beschikt over een geautomatiseerd market maker waarbij digitale assets op het platform verhandeld kunnen worden. Hierbij wordt er, zoals bij de Bitcoin, geen gebruik gemaakt van een order boek waarbij koper en verkoper bij elkaar worden gebracht. Wel wordt er gehandeld tegen een liquiditeitspoel.

PancakeSwap is net als het bekende Uniswap, gebruik gaan maken van het DeFi-platform. Dit houdt in dat de CAKE markt open-source is, ook is het een transparante markt waar geen derde partij bij komt kijken. Benieuwd naar de verwachtingen? Lees snel verder! 

Koers PancakeSwap Crypto

Op zoek naar de actuele koers van PancakeSwap? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van CAKE te zien. Zoals je kunt zien heeft de PancakeSwap coin een flinke stijging meegemaakt en is sindsdien erg stabiel. 

Historische Koers PancakeSwap

De hoogste koers aller tijden die PancakeSwap heeft behaalt was op 30 april 2021. Één enkele CAKE coin was op dat moment €37,68 waard. Dat is ongekend hoog als je je beseft dat de CAKE coin pas in september 2020 is opgericht.

Nadat de coin zijn all time high had bereikt, stortte hij weer gedeeltelijk in. Net als andere cryptomunten zijn er trends te zien waarbij de waardes van de munt hoogte- en laagtepunten bereiken. Halverwege juli 2021 is de coin opnieuw begonnen aan een opwaartse trend. Deze trend is al een tijdje erg stabiel en schommelt tussen de 15 en 22,5.

Doordat PancakeSwap bij elke transactie een beetje CAKE verbrand wordt inflatie tegengegaan. Hierdoor wordt de verhouding tussen vraag en aanbod goed in stand gehouden. Dit is ook te zien in de grafiek. Het aanbod wordt namelijk lager waardoor er meer schaarste ontstaat. Daardoor wordt de prijs per PancakeSwap hoger.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct PancakeSwap kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

PancakeSwap koers verwachting

Wat is de PancakeSwap koers verwachting? Wat gaat er met PancakeSwap gebeuren de aankomende jaren? Wat doet PancakeSwap in 2023? Het zijn vragen waar niemand het perfecte antwoord op heeft. Het is namelijk niet mogelijk om in de toekomst te kijken. Wel is het mogelijk om aan de hand van gegevens enkele voorspellingen te doen.

Wij denken namelijk dat PancakeSwap nog veel potentie heeft in de komende jaren. Ook denken wij dat de verdere Pancake Swap verwachting 2023 er goed uit ziet. (Dit is geen financieel advies)

Waarom? PancakeSwap biedt meerdere mogelijkheden tot inkomstenbronnen. Doordat zij gebruik maken van gamificatie valt er niet alleen geld te verdienen door middel van de liquiditeitspool. Ook kan er meegedaan worden aan NFT's en loterijen. Hierdoor is het mogelijk om op meerdere manieren beloningen zoals LP-tokens te krijgen.

Deze LP-tokens kunnen gestort worden waar je vervolgens met CAKE tokens voor beloond wordt. Ook is het mogelijk om extra tokens te verzamelen zoals SYRUP. Doordat er meerdere manieren zijn om CAKE te verdienen is het platform aantrekkelijk voor een grotere doelgroep. 

De verwachting is dat PancakeSwap dus nog mooie stappen gaat maken in de toekomst. PancakeSwap reageert vaak op grote marktveranderingen. Het is daarom wachten tot de gehele crypto markt weer aanslaat. PancakeSwap zal dan ook weer een hoogtepunt bereiken.

PancakeSwap token prijs voorspelling 2023 – 2028

Onze verwachtingen over de toekomst van PancakeSwap zijn erg positief. Wij verwachten daarom dan ook dat de prijs de komende jaren nog flink gaat stijgen. Als wij terugkijken naar de afgelopen tijd zien wij dat er in korte tijd een flinke prijsverandering kan plaatsvinden. Onze Pancake Swap prijsvoorspelling is daarom ook erg positief.

Het is nog onbekend wat de koers van PancakeSwap in 2023 en 2024 gaat doen. Toch is het interessant om te kijken naar wat de munt op de langere termijn gaat doen. Door het aanbieden van verschillende inkomstenbronnen is de coin aantrekkelijk voor nieuwe coin houders maar ook voor bestaande coin houders omdat zij passief tokens kunnen genereren.

De beweging van de gehele cryptomarkt heeft ook veel invloed op de marktwaarde van de CAKE coin. Wij denken dat de cryptomarkt een positieve toekomst tegemoet gaat en zijn er daarom ook van overtuigd dat PancakeSwap daarvan gaat profiteren. 

Maar hoe ziet de PancakeSwap koers er in 2030 bijvoorbeeld uit? En de aankomende jaren? Om hier antwoord op te geven hebben we onderzoek gedaan en verschillende prijsvoorspelling websites gecheckt. Deze prijsvoorspellingen zijn gedaan door crypto experts en zijn dus redelijk betrouwbaar. 

In de onderstaande grafiek is de prijsvoorspelling voor de aankomende jaren voor PancakeSwap weergegeven. Zoals af te lezen is uit de grafiek, zal de koerswaarde van PancakeSwap in 2023 zijn all time high voorbij streven.

Dit is uiteindelijk slechts een voorspelling en het is daarom moeilijk om de echte waarde van de munt te bepalen. Wel is het zo dat de voorspellingen er voor de komende jaren goed uitzien.

PancakeSwap verwachting

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt PancakeSwap?

Waarom stijgt PancakeSwap eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Pancake Swap nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra PancakeSwap positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het PancakeSwap nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

PancakeSwap kopen of niet?

PancakeSwap kopen of niet? Omdat het onbekend is wat de coin daadwerkelijk gaat doen blijft het altijd een lastige keuze. Eerst goed onderzoek doen kan er daarom voor zorgen dat je niet investeert in een coin met een slechte toekomst.

Wij hebben PancakeSwap wel in ons portfolio omdat wij denken dat deze coin een goede toekomst tegemoet. Wij geloven namelijk in dit project omdat CAKE meerdere inkomstenbronnen aanbiedt.

Omdat wij denken dat de toekomst van de cryptomarkt goed is denken wij ook dat de PancakeSwap mee zal gaan stijgen met de rest van de cryptomarkt. 

Via onderstaande grafiek kun je direct PancakeSwap token kopen met iDeal. Bitvavo is onze favoriete crypto broker. Meer informatie over dit plaform? Check dan onze review over Bitvavo!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>