Over ons

Welkom op ThinkRich.nl; de website met over beleggen, investeringen en personal finance. Op deze website proberen we jou wegwijs te maken in de wereld van beleggen, waarbij we op glasheldere wijze uitleggen waarom het verstandig is om nu te beginnen met beleggen.

Het idee voor deze website komt voort uit het probleem dat er te weinig aandacht wordt besteed aan het belang van vroeg starten met beleggen. Wij zijn ervan overtuigd dat het met een positieve en geduldige positieve grondhouding mogelijk is om vanuit een klein bedrag een fortuin op te bouwen. Uiteraard leveren wij enkel een visie op beleggen; wij zijn geen experts en de inhoud van deze website is op geen enkele manier een beleggingsadvies. De risico’s van beleggen zijn reëel en moeten serieus genomen worden.

De visie van ThinkRich.nl is om de Nederlandse belegger duidelijk te maken wat de voordelen zijn van beleggen, investeren en personal finance. Wij stimuleren de lezer om een rijke houding aan te nemen, waarin analytisch denken en een lange termijnvisie centraal staan. Door middel van blogs, reviews, case studies en journeys demonstreren wij dat wij volledig achter deze houding staan en wat je ermee kunt bereiken.

>