• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Nieuwe zakelijke telefoon? Overweeg de nieuwe iPhone 15 modellen!

Je smartphone moet je leven ondersteunen, maar wat je ervan verwacht verschilt per persoon. Nergens is het echter zo belangrijk dat een smartphone doet wat je wilt dat hij doet dan op het werk. Een goede smartphone kan je werkdag en je zakelijke leven uitstekend ondersteunen en een echte steun en toeverlaat zijn. Ben jij op zoek naar een nieuwe zakelijke telefoon? Dan raden we aan de nieuwe iPhone 15 modellen, die in september op de markt komen, zeker in overweging te nemen. We bespreken ze in dit artikel.

iPhone 15

Het standaardmodel van de serie is het meest eenvoudige toestel, maar dat is nog steeds een absolute high-end topsmartphone die je uitstekend kan dienen als zakelijke telefoon. Het is een smartphone op broekzakformaat met een display van 6,1 inch. Het heeft met de A16 Bionic-chip een vlotte en krachtige processor, die in de vorige serie nog toebedeeld was aan de luxere modellen. In vergelijking met zijn voorganger heeft de iPhone 15 een fors grotere batterij, dus over batterijduur heb je weinig te klagen. Ook is de hoofdcamera flink verbeterd door van 12 MP naar 48 MP te gaan. De iPhone 15 heeft een werkgeheugen van 6 GB en 128 GB interne opslag. Meer opslag is mogelijk als je meer betaalt.

iPhone 15 Plus

Vind je het standaardmodel wel interessant klinken, maar heb je liever een groot scherm voor je werkzaamheden dan een smartphone op broekzakformaat? Dan ben je op zoek naar de iPhone 15 Plus als jouw nieuwe zakelijke telefoon. Qua specificaties lijkt de Plus veel op het standaardmodel, maar het grote verschil is dus dat het een veel groter Super Retina XDR-display van 6,7 inch heeft. De batterij is eveneens een stuk groter, maar dat is ook noodzakelijk om dat grote scherm te ondersteunen.

Afbeelding met Mobiele telefoon, Draagbaar communicatietoestel, gadget, CommunicatieapparaatAutomatisch gegenereerde beschrijving

iPhone 15 Pro

Heb je juist wél behoefte aan een zakelijke telefoon op broekzakformaat, maar zoek je juist meer luxe? Dan is er voor jou de iPhone 15 Pro. Ook deze heeft een scherm van 6,1 inch, net als het standaardmodel, maar het toestel beschikt wel over een nieuwere en krachtigere processor: de A17 Bionic-chip. Die is ook nog eens een stuk zuiniger, waardoor de accu minder leeg trekt. De iPhone 15 Pro heeft met 8 GB ook meer werkgeheugen, en is standaard al voorzien van 256 GB interne opslagcapaciteit. Meer is mogelijk voor een meerprijs.

iPhone 15 Pro Max

Het grote vlaggenschip van de nieuwe serie is de iPhone 15 Pro Max. Dit is het meest luxe toestel in de serie en komt in feite neer op een combinatie van de Plus en de Pro. Je krijgt dus de beste specificaties én een groot scherm van 6,7 inch. Daarnaast beschikt de Pro Max over een accu met een enorme capaciteit, in combinatie met die zuinige A17 Bionic-chip. Het is dus een absoluut werkpaard dat je zakelijke leven perfect kan ondersteunen. Uiteraard hangt er een prijskaartje aan dat navenant is.

Dus, welke van de nieuwe iPhone 15 modellen past het best bij jou en je zakelijke leven? Wil je een graag een groot scherm of een broekzakmodel? Heb je extra veel kracht nodig onder de motorkap om je te kunnen bijbenen? Er is voor ieder wat wils in de nieuwe iPhone 15 serie! En zoek je geen iPhone, kijk dan eens hier voor goede suggesties voor een andere nieuwe zakelijke telefoon.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>