• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Mudrex review: Gemakkelijk investeren in crypto met Coin sets? [2024]

Onze Mudrex review in het kort

Mudrex

Onze score

8,5

In onze Mudrex review van 2024 hebben wij deze crypto app beoordeeld met een 8.5. Niet alleen wij, maar duizenden anderen zijn erg te spreken over Mudrex. 

Het grootste voordeel dat Mudrex biedt is dat het investeren in crypto erg gemakkelijk maakt. Door middel van hun Coin sets en de Vault is investeren in crypto nog nooit zo makkelijk geweest. In plaats van het aanschaffen van een losse cryptomunt, investeer je in een "mandje". Elk mandje is samengesteld door specialisten in de wereld van cryptotrading.

Dit maakt Mudrex het ideale platform voor investeerders die op zoek zijn naar gemak en op lange-termijn willen investeren. Mudrex werd in het buitenland in 2018 gelanceerd, waardoor we inmiddels kunnen concluderen dat het een betrouwbaar platform is. 

Tijdelijke actie: €20 euro gratis bij je eerste storting met de code WELKOM20! 

Kosten

0.2% of $ 2

Aanbod

20+ Coin sets

Demo account

Nee

Instappen vanaf

€1

Betaalmethoden

IDEAL, Creditcard, overschrijving

Mobiele app

Ja

Investeren in crypto is niet gemakkelijk. Het uitkiezen van de juiste cryptocurrencies, weten wanneer je moet kopen of verkopen en ook nog is alle technische termen die erbij komen kijken; veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. 

Nu vraag je jezelf misschien af: is er een manier om dit wel makkelijk te maken? Jazeker! Het platform Mudrex zorgt namelijk voor deze nodige verandering in de crypto markt. 

Benieuwd naar onze ervaring en die van anderen met Mudrex? In deze diepgaande review behandelen wij de voor- en nadelen van Mudrex, hun diensten, de kosten die erbij komen kijken en de betrouwbaarheid van het platform. Lees snel verder!


De voor- en nadelen van Mudrex

Voordat je begint met het investeren via Mudrex is het belangrijk om op de hoogte te zijn van zowel de voordelen als de nadelen van het platform.

Alhoewel Mudrex veel te bieden heeft zijn er ook nadelen waarmee rekening moet worden gehouden. Onderstaand hebben we de belangrijkste voor- en nadelen van Mudrex voor je op een rijtje gezet:

Voordelen

  • Met gemak investeren in crypto

Door middel van de Coin sets die Mudrex aanbiedt en de Vault is investeren in crypto nog nooit zo makkelijk geweest. 

  • Intuïtieve interface 

Mudrex heeft een intuïtieve interface waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren en handelen op het platform. Dit is vooral handig voor beginners die niet bekend zijn met het investeren in cryptocurrencies.

Nadelen

  • Relatief nieuw in Nederland

Mudrex is gelanceerd in 2018, maar pas sinds 2023 actief in Nederland. Dit maakt het een relatief nieuw platform. Dit hoeft echter niet per se een nadeel te zijn, maar bij sommige investeerders zal dit toch leiden tot minder vertrouwen in het platform. 


Wat is Mudrex?

Mudrex is een investeringsplatform voor cryptocurrency. Mudrex is gecreëerd met de gedachte om het gemakkelijker te maken voor investeerders om te investeren in cryptocurrencies en passief inkomen te verdienen; en dit lukt ze zeker weten. 

Mudrex biedt diensten aan waarmee gebruikers gemakkelijk en volledig geautomatiseerd in crypto kunnen investeren en hun winst kunnen maximaliseren. 

Deze diensten zijn door het gemak die het biedt ideaal voor beginnende investeerders, lange-termijn investeerders en investeerders met weinig tijd. Nu vraag je jezelf natuurlijk af: welke diensten bieden zij dan aan dat zij dit mogelijk maken? Lees snel verder.

Let op: Wil je wel investeren in crypto maar weet je niet welke munt succesvol gaat worden? Met Mudrex investeer je niet in één losse crypto maar in een door experts en analisten samengesteld 'mandje' bestaande uit verschillende cryptomunten / projecten, zogenaamde Coin Sets. Na lang gewacht te hebben is Mudrex eindelijk actief in Nederland.

Tijdelijke actie: €20 gratis bij je eerste storting met de code WELKOM20


Diensten

Mudrex biedt in tegenstelling tot andere platformen eigenlijk maar twee diensten aan. Echter, of je nu een beginnende of ervaren belegger bent, Mudrex kan je van dienst zijn. In dit gedeelte zullen we de verschillende diensten van Mudrex bespreken en wat deze precies inhouden.

Coin sets

Investeren in Coin sets is eigenlijk te vergelijken met investeren in de S&P500: Coin sets zijn simpelweg samengestelde portefeuilles van verschillende cryptocurrencies. Deze Coin sets zijn ontworpen om investeerders te helpen bij het diversifiëren van hun portefeuille en het maximaliseren van hun rendement.

Elk Coin set is gebaseerd op een bepaald thema, zoals "DeFi Set" en "Gaming Set" en bevat verschillende cryptocurrencies die aansluiten bij dit thema. Mudrex biedt 20+ verschillende Coin sets aan. Voor degenen die in Metaverse willen investeren raden we de Metaverse Coin set aan.

De Coin sets worden beheerd door een in-house specialist. Regelmatig past deze in-house specialist de Coin sets aan op basis van de bewegingen in de markt.

Op deze manier wordt de potentiële winst uit deze Coin sets zoveel mogelijk geoptimaliseerd. Mudrex rekent geen management fees hiervoor. 

Coin sets bieden investeerders een gemakkelijke manier om te profiteren van verschillende crypto-trends zonder dat ze de individuele cryptocurrencies zelf hoeven te onderzoeken en aankopen.

Dit is dus ideaal voor de beginnende investeerder en de investeerder met weinig tijd. Tevens is het een handige manier om risico's te spreiden en de volatiliteit van individuele cryptocurrencies te verminderen, wat het ook ideaal maakt voor de langetermijninvesteerder.

Vault

Een andere belangrijke dienst van Mudrex is de Vault. Dit is een unieke functie waarmee investeerders passief inkomen kunnen verdienen door hun cryptocurrencies voor langere termijn in de Vault te storten.

Mudrex gebruikt deze activa vervolgens om te handelen op verschillende beurzen en winst te maken voor investeerders. Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijker om te profiteren van handelsmogelijkheden zonder dat ze de markt voortdurend zelf hoeven te volgen.

Mudrex claimt 10% rente op je ingelegde bedrag te kunnen verdienen. Dit is natuurlijk veel hoger dan de huidige rentestand van de banken. Gebruik maken van de Vault is dus een ideale manier om passief inkomen te verdienen.


De kosten van Mudrex

Uiteraard moet Mudrex zoals elk ander investeringsplatform kosten rekenen. Enerzijds om het platform te onderhouden en anderzijds om als bedrijf winstgevend te zijn. 

De enigste kosten die Mudrex rekent zijn transactiekosten op het storten en opnemen van geld. Er komen geen kosten kijken bij het gebruiken van hun Coin sets of de Vault.

Mudrex rekent transactiekosten van 0,2% op elke storting. Dit is lager dan bijvoorbeeld Bitvavo en slechts een klein beetje hoger dan bij Finst.

 Verder rekent Mudrex standaard transactiekosten van $ 2 op het opnemen van geld. Wanneer je deze transactiekosten vergelijkt met die van andere platformen, dan rekent Mudrex erg lage transactiekosten.


De betrouwbaarheid van Mudrex

Een van de belangrijkste aspecten van elk investeringsplatform is betrouwbaarheid. Gelukkig heeft Mudrex een goede reputatie opgebouwd als betrouwbaar en veilig platform.

Het platform maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om de persoonlijke informatie en de cryptocurrencies van de klanten te beschermen. Mudrex claimt alle belangrijke informatie op te slaan met behulp van AES-256 encryptie op bankniveau. 

Op Trustpilot heeft Mudrex momenteel een uitstekende beoordeling van 3,9/5 sterren met vele positieve beoordelingen van klanten over de hele wereld. Veel klanten zijn tevreden met de eenvoud van het platform en de klantenservice van Mudrex.

Conclusie

Onze score

8.5

Aanbod: 8

Kosten: 9

Gemak: 9

Service: 8

De conclusie van deze Mudrex review is dat we erg positief over dit investeringsplatform zijn. Het grootste voordeel dat Mudrex biedt is dat het investeren in crypto erg gemakkelijk maakt.

Door middel van hun Coin sets en de Vault is investeren in crypto nog nooit zo makkelijk geweest. Dit maakt Mudrex het ideale platform voor investeerders die op zoek zijn naar gemak en op lange termijn willen investeren. 

Mudrex is in 2018 gelanceerd wat het een vrij nieuw platform maakt. Voor investeerders die vertrouwen hoog in het vaandel hebben staan zou dit eventueel een probleem kunnen zijn.

Wij en duizenden anderen hebben echter kunnen concluderen dat Mudrex een betrouwbaar platform is. Je zou hier dus zeker een account kunnen aanmaken!

Tijdelijke actie: €20 euro gratis bij je eerste storting!


Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>