• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Loopring Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2022-2030]

Loopring is een interessante software dat draait op het Ethereum netwerk. Hierdoor is het mogelijk om verschillende activa onderling uit te wisselen. Het doel van deze software is om bestaand en nieuwe gedecentraliseerde uitwisselingen mogelijk te maken die goedkoper, veiliger en transparanter zijn.

In dit artikel gaan we je alles vertellen over de prijsvoorspellingen van deze munt. Ook vertellen we je precies waarom wij ervan overtuigt zijn dat deze munt de aankomende jaren nog veel zal gaan stijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

REACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Loopring (LRC)?

Voor wij dieper in gaan op de verwachtingen rondom Loopring willen wij je eerst wat meer vertellen over het Loopring project. Het Loopring project is namelijk ontwikkeld om nieuwe gedecentraliseerde cryptobeurzen te creëren. Door middel van orderafstemming en ring sharing worden alle orders afgerond in exchange zelf. 

Hierdoor worden alle orders en orderboeken van de verschillende exchanges bij elkaar gebracht om zo alleen de beste prijzen te weer te geven. Hierdoor wordt er vanuit een bredere markt meer prijzen gecontroleerd om zo de laagste prijs te kunnen garanderen.

Naast dat het Loopring systeem gericht is op de gedecentraliseerde exchanges, zijn zij ook gericht op de gecentraliseerde beurzen. Het idee hierbij is om zo liquiditeit te creëren op zo veel mogelijk beurzen. Ook dit zorgt er weer voor dat gebruikers toegang krijgen tot nog meer prijzen. 

Loopring is een agnostisch platform wat inhoudt dat deze makkelijk in integreren is in verschillende platformen die gebruik maken van slimme contracttechnologie. LRC is daarom zelf geen exchange maar een protocol om uitwisselingen gemakkelijker te maken.

Het Loopring-protocol is in december 2019 voor het eerst geïmplementeerd op het netwerk van Ethereum. 

Koers Loopring

Op zoek naar de actuele koers van Loopring? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van LRC te zien. Zoals je kunt zien heeft de coin een flinke piek gehad in 2018 tijdens de crypto hype. Momenteel is de waarde van LRC weer aan het stijgen en zit er veel potentie in deze munt. Waarom? Lees snel verder!

Historische Koers Loopring

Het hoogtepunt en de all time high van Loopring bereikte ze in januari 2018 tijdens de eerste crypto hype. Begin januari bedroeg hoogste koers die zij behaald hadden €2,22 euro. Dit is bizar hoog als je beseft dat de coin met een waarde van €0,11 gelanceerd werd.

Vlak na het lanceren van de LRC token in 2017 is de waarde gestegen naar een absoluut hoogtepunt. De prijs is hier tijdens de hype erg hoog gebleven. Pas toen de gehele crypto hype over was is de prijs weer teruggekeerd naar de begin prijs.

Sinds eind 2020 is de waarde van Loopring opnieuw gaan groeien. Doordat het Loopring protocol veel potentie heeft zijn er steeds meer gebruikers die investeren in deze coin. Dit zorgt er voor dat Loopring zich kan uitbreiden en er steeds meer exchanges mogelijk zijn.

Dit zorgt er ook weer voor dat de prijs van Loopring op dit moment weer aan het stijgen is. Loopring reageert erg statisch op wat de rest van de markt doet en dat is terug te zien in de waarde van LRC.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct LRC kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn. 

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Loopring koers verwachting

Wat is de Loopring koers verwachting? Wat gaat er met Loopring gebeuren de aankomende jaren? Wat doet Loopring in 2022? Het is helaas onmogelijk om de juiste antwoorden op deze vragen te geven. Wij weten namelijk niet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Wel denken wij dat het erg interessant is om deze coin in de gaten te houden.

Wij denken namelijk dat de Loopring verwachting 2022 erg positief zal zijn. Doordat het platform steeds groter wordt en meer gebruikers belang hebben bij dit protocol zal de waarde van LRC meegroeien met de rest van de crypto markt. 

Door het toenemen van het aantal samenwerkingen en het belang bij dit protocol, denken wij dat Loopring opnieuw zijn all time high zal bereiken. (Dit is geen financieel advies)

Om aan te geven wanneer dat precies zal gebeuren is lastig. De koers van Loopring is namelijk sterk afhankelijk van wat de rest van de crypto markt doet. Wanneer de interesse in de algehele crypto markt weer zal stijgen, stijgt de koers van Loopring automatisch mee. Het is dus voornamelijk wachten op een nieuwe crypto hype.

Loopring prijsvoorspelling 2022 – 2028

De Loopring coin verwachting is goed. Wij voorspellen daarom ook dat de Loopring coin koers de komende jaren weer flink zal gaan groeien. Hoe meer gebruikers gebruik gaan maken van het Loopring-protocol, hoe meer de waarde van LRC zal worden.

Wat de Loopring koers in 2022, 2023 en 2024 gaat doen is nog onbekend, toch denken wij dat LRC de potentie heeft om de komende jaren in waarde te gaan stijgen. Veel uitwisselingen worden gedaan via gecentraliseerde exchanges. 

Het Loopring systeem werkt op de Ethereum blockchain en is daarom transparanter en veiliger. Gecentraliseerde exchanges hebben namelijk nadelen die de blockchain niet heeft. Zo bewaren zij de coins van gebruikers en regelen zij de onderhandelingen als tussenpersoon. Dit brengt extra veiligheidsrisico's met zich mee die het Loopring-protocol kan voorkomen.

Maar hoe ziet de Loopring koers er in 2030 bijvoorbeeld uit? En de aankomende jaren? Om hier antwoord op te geven hebben we onderzoek gedaan en verschillende prijsvoorspelling websites gecheckt. Deze prijsvoorspellingen zijn gedaan door crypto experts en zijn dus redelijk betrouwbaar. 

In de onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat Loopring de verwachting heeft om de komende jaren te gaan stijgen. Of dit ook daadwerkelijk gebeurt is niet zeker omdat de waarde van cryptocurrency dus afhankelijk is van wat de rest van de markt doet.

loopring verwachting

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Loopring?

Waarom stijgt Loopring eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Loopring nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra Loopring positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Loopring coin nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Andere crypto coins:

- Loom
Aion

Loopring kopen of niet?

Loopring kopen of niet? Het is een vraag waar moeilijk antwoord op te geven is. Je weet namelijk niet wat de markt de komende jaren exact gaat doen. Het is daarom belangrijk om eerst zelf goed onderzoek te doen voordat je in een munt investeert.

Wij hebben Loopring wel in ons portfolio omdat wij denken dat deze coin de potentie heeft om de komende jaren nog flink te gaan groeien. Doordat transparantie, veiligheid en prijs steeds belangrijker wordt, biedt het loopring-protocol de perfecte oplossing. Wij verwachten daarom ook dat de koers van Loopring nog flink gaat stijgen.

Daarnaast hebben wij vertrouwen in de algehele crypto markt en denken wij dat deze de komende jaren door blijft stijgen. Loopring is een coin die daar direct op reageert omdat deze in verband met elkaar staan. Zodra de interesse in crypto toeneemt of er een nieuwe hype ontstaat zal Loopring flink in waarde gaan stijgen.

Via onderstaande grafiek kun je direct Loopring kopen met iDeal. Bitvavo is onze favoriete crypto platform. Meer informatie over dit plaform? Check dan onze Bitvavo ervaringen!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>