• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Loom Network Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2023-2030]

Het eerste succes van Loom Network (LOOM) was door het project CryptoZombies. In de eerste zes maanden maakte al 130.000 ontwikkelaars gebruik van deze tool. Door dit succes kon Loom Network verder bouwen. Maar hoe zit het nu met de Loom Network verwachtingen? En ziet de toekomst van deze cryptomunt er positief uit?

In dit artikel leggen wij uit wat Loom Network precies in en wat de verwachtingen zijn. Ook vertellen we je precies waarom wij ervan overtuigt zijn dat deze munt de aankomende jaren nog veel zal gaan stijgen. 

Benieuwd? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Loom Network (LOOM)?

Voordat we uitgebreid in gaan op de verwachtingen van de Loom Network coin is het handig om eerst terug te gaan naar de basis. Wat is Loom Network precies? Wat maakt ze zo uniek? Wat is hun hoofddoel? Loom Network - afgekort tot LOOM - is opgericht door Matthew Campbell, Luke Zhang en James Duffy.

De LOOM crypto coin werd in 2017 opgericht. Het hoofddoel van Loom Network is om een belangrijk blockchain-platform te creëren waar sociale en game-applicaties goed op kunnen functioneren. Gebruikers moeten hierin de mogelijkheid hebben om de volgende app te kunnen creëren.

Loom Network is een Platform as a service (PaaS). Via het programma Solidity kunnen gebruikers dApps maken op het netwerk. LOOM probeert meer ontwikkelaars naar het netwerk te halen door snel en schaalbaar te zijn.

Doordat ze snel en schaalbaar willen zijn maken ze gebruik van Sidechains. Deze Sidechain staat in verbinding met de hoofdchain (Loom Network) waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. In deze Sidechain kunnen die dApps weer geoptimaliseerd worden. Als iemand gebruik wil maken van het netwerk moet diegene LOOM-tokens hebben. Deze geven je toegang tot alle dApps van dat netwerk.

Met Loom Network kun je dus je eigen dApp creëren en optimaliseren. De Sidechain zorgt ervoor dat het goed kan functioneren en dat je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Koers Loom Network Crypto

Op zoek naar de actuele koers van Loom Network? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van LOOM te zien. Zoals je kunt zien heeft de Loom Network coin een flinke stijging meegemaakt en is sindsdien erg stabiel. 

Historische Koers Loom Network

Hierboven in de grafiek is de historische koers van Loom Network te zien. LOOM ging in 2017 live en had toen gelijk een hele hoge piek in de koers. Daarna ging de koers wat naar beneden maar in 2021 steeg het weer. De Loom Network ICO Price was 0,8 euro.

De all time high van Loom Network was in Mei van 2018. Toen stond de Loom crypto coin op ongeveer 0,6 euro. Twee maanden hiervoor zat de coin op 0,08 euro. Hier zit dus een flinke stijging in ten opzichte van Maart.

Na de all time high is de koers flink gedaald. Bij veel cryptomunten zijn er trends te zien waar de waarde van de coin flink daalt of stijgt. In Februari 2021 hebben ze weer de weg omhoog ingezet. Hier werd zelfs weer bijna een waarde van 0,2 euro bereikt. LOOM probeert nog meer te stijgen door de ontwikkelaars de vrijheid te geven om dApps te maken en hierbij de veiligheid te garanderen.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Loom Network kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn. Wij hebben het werk al voor je gedaan maar zelf crypto brokers vergelijken kan ook natuurlijk. Hetzelfde geldt voor de beste cryptocurrency.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Loom Network koers verwachting 

Wat zijn de Loom Network verwachtingen in de toekomst? Wat gaat er met koers gebeuren en wat doet LOOM in 2023? Dit zijn moeilijke vragen waar op dit moment nog geen precies antwoord op gegeven kan worden. Wij hebben geen glazen bol maar aan de hand van gegevens kunnen we wel voorspellingen doen.

Wij denken dat de LOOM verwachtingen voor de toekomst hoopgevend zijn. Na de all time high zijn ze flink gedaald tot een dieptepunt, maar wij verwachten dat LOOM goede stappen kan gaan zetten in de toekomst (geen financieel advies).

Andere crypto coins:

- WINk
Loopring

Waarom? Loom Network heeft een goed project waar wij veel potentie in zien. Het idee om een platform te creëren waar zij een service bieden is zeer aantrekkelijk. De Sidechains zorgen ervoor dat de juiste ontwikkelaars naar hun toe worden getrokken.

Bovendien proberen ze hier goed aan de veiligheid te denken van de ontwikkelaars. Dit komt doordat de hoofdchain in verbinding staan met de Sidechain. Wij verwachten dat Loom Network hierdoor gaat stijgen door de veiligheidsgaranties. 

De verwachting is dus dat Loom Network mooie stappen kan gaan maken als ze de juiste ontwikkelaars aantrekken. Hierdoor komt er steeds meer aandacht voor de dApps.

Loom Network token prijs voorspelling 2023 – 2028

De verwachtingen voor de Loom Network coin zijn redelijk gestemd. Wij verwachten dat de prijs van de Loom coin de komende jaren zal gaan stijgen. Na de all time high zijn ze flink gedaald maar in 2021 hebben ze weer de weg omhoog ingezet. Dit hopelijk een goed beeld voor de toekomst.

Het creëren en optimaliseren van dApps kunnen voor meer populariteit zorgen. Wij verwachten dat dit positieve gevolgen kan hebben voor Loom Network.

Maar wat gaat er met de prijs gebeuren? Wat gebeurd er met de koers in 2023 en 2024? Dit blijft zeer moeilijk te voorspellen en op dit moment kunnen we dat niet precies weten. Daarom hebben wij verschillende websites bekeken om zo goed mogelijk onderzoek te doen. Op deze websites zijn verschillende prijsvoorspellingen gedaan door crypto experts en die zijn redelijk betrouwbaar.

In de grafiek hieronder zijn de LOOM prijsvoorspellingen te zien. De prijsvoorspellingen zien er goed uit voor de komende jaren. Er zit een mooie stijging in. In 2028 staat de coin zelfs op bijna 0,4 euro. Dat is aanzienlijk hoger dan wat ze op dit moment hebben. Wat de Loom Network koers van 2030 is kunnen we helaas nog niet zien.

Het blijft natuurlijk nooit precies te voorspellen hoe de koers loopt maar de verwachtingen zijn in ieder geval goed.

Loom Network

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Loom Network?

Waarom stijgt Loom Network eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Loom Network nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra LOOM positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Loom Network nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Loom Network kopen of niet?

Loom Network kopen of niet? Dit blijft een lastige vraag zelfs voor ervaren crypto investeerders. Dit komt omdat je nooit precies weet hoe het gaat lopen. Als jij twijfelt om te investeren in LOOM raden wij aan om eerst goed onderzoek te doen.

Wij hebben wel veel vertrouwen in het project van Loom Network. Dit komt omdat ze 2021 zijn begonnen met een stijging. Hierbij verwachten wij dat steeds meer ontwikkelaars geïnteresseerd raken in dit project.

Verder verwachten wij dat de cryptomarkt de toekomst is en dat LOOM hier dus ook veel profijt van kan hebben. Wij denken dat de waarde zal mee stijgen. 

Via onderstaande grafiek kun je direct Loom Network token kopen met iDeal. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>