Overweeg je KredietVooruit als partij voor jouw zakelijk krediet? Bij KredietVooruit kan je terecht voor een kortlopend zakelijk krediet tussen de €3.000 tot €250.000! In deze KredietVooruit review bespreken we alles over een krediet bij deze partij: de ervaringen van klanten, hun werkwijze, betrouwbaarheid en de voor- en nadelen.

Lees verder voor meer informatie over een zakelijk krediet of lening bij KredietVooruit!


KredietVooruit Review in het kort

Belangrijkste informatie KredietVooruit

Minimale Leenbedrag

€ 3.000

Maximale leenbedrag

€ 250.000

Beschikbare looptijden

3 - 6 maanden 

Rente bij KredietVooruit

Vanaf 0,5% per maand

Jaarcijfers nodig

Ja

Ook zakelijk krediet mogelijk?

Ja

Boetevrij aflossen mogelijk?

Ja, boetevrij vervroegd aflossen bij meer omzet (op aanvraag)

BKR Check?

Nee

Voordelen en Nadelen

Er zijn verschillende partijen waarbij je een zakelijke leningen aan kan vragen. Elke partij kent zo zijn voor- en nadelen. Onderstaand zetten we de voordelen en nadelen van deze geldverstrekker voor je op een rijtje!

Wat we goed vonden aan KredietVooruit

 • Vrijblijvende kredietaanvraag
 • Binnen 24 uur goedkeuring of afkeuring
 • Geen onderpand nodig
 • Terugbetalingen op basis van de dagomzet
 • Boetevrij vervroegd aflossen op aanvraag

Wat we minder vonden aan KredietVooruit

 • Kortlopend (3-6 maanden)
 • Dagelijkse incasso’s, vijf keer in de week
 • Omzet van minimaal €50.000 vereist

Hoe werkt een lening of krediet aanvragen bij KredietVooruit?

Voordat je een zakelijke lening aan kan vragen bij KredietVooruit, dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Onderstaand zetten we deze voor je op een rijtje!

 • Je bent ondernemer

 • Je bedrijf bestaat langer dan een jaar

 • Je omzet bedraagt minimaal €50.000 per jaar

Voldoe je aan alle bovenstaande voorwaarden? Grote kans dat je dan in aanmerking komt voor een zakelijk krediet bij KredietVooruit. De aanvraagprocedure verloopt online en bestaat uit 4 stappen. Onderstaand zetten we ze voor je op een rijtje:

1. Start de online kredietaanvraag

Op de website van KredietVooruit.nl kan je een vrijblijvende kredietaanvraag starten. Dit doe je door op hun homepage met de schuif-tool aan te geven welk bedrag je zou willen lenen. Zodra je klikt op 'Dit wil ik lenen!' start de aanvraag.

2. Persoonsgegevens invullen

In de volgende stap van de aanvraag wordt gevraagd enkele persoonsgegevens in te vullen. Gegevens als voor- en achternaam, mailadres en telefoonnummer dienen hier ingevuld te worden.

3. Bedrijfsgegevens invullen

Na het invullen van jouw persoonsgegevens, dien je jouw bedrijfsgegevens in te vullen. Het KvK-nummer, branche en bestedingsdoel dienen hier ingevuld te worden. Ook dien je hier aan te geven of jouw bedrijf langer dan 1 jaar bestaat.

4. Upload je mt940 bestand (banktransacties)

In deze laatste stap dien je aan te geven bij welke bank je zit en zal je enkele banktransacties moeten uploaden. Dit doe je aan de hand van een mt940 bestand. Vervolgens klik je op 'Wat is mijn kredietruimte?'. Jouw kredietaanvraag wordt daarmee verstuurd aan KredietVooruit.

KredietVooruit beoordeelt vervolgens je aanvraag op basis van vertrouwen in toekomstige omzet. Na het indienen van jouw aanvraag laat KredietVooruit binnen 24 uur (op werkdagen) weten of je in aanmerking komt voor hun kortlopend krediet.

Wanneer je aanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je binnen een paar dagen het bedrag op je zakelijke rekening!

Zijn er nog vragen die we niet beantwoord hebben? Dan is de kans groot dat deze er hieronder tussen staat: 

Hoe lang duurt het voordat mijn zakelijke lening aanvraag in behandeling wordt genomen?

Nadat jij jouw krediet aanvraagt, voert KredietVooruit een korte controle uit of je voldoet aan hun voorwaarden. Op werkdagen wordt binnen 24 uur jouw aanvraag in behandeling genomen en ontvang je een goedkeuring of afwijzing.

Wanneer ontvang je jouw geld na goedkeuring?

Ben jij ondernemer en bestaat je bedrijf langer dan een jaar met een omzet van minimaal € 50.000,-? Grote kans dat jouw aanvraag dan goedgekeurd wordt. Je ontvangt het geld dan binnen 1-2 werkdagen op jouw rekening!

Hoeveel jaaromzet heb je nodig om in aanmerking te komen voor een zakelijke lening bij Kredietvooruit?

Om in aanmerking te komen voor een zakelijk krediet bij KredietVooruit dien je een minimum omzet te draaien van € 50.000 per jaar.


Hoe zit het met de rente en kosten bij KredietVooruit?

Wanneer je een krediet aanvraagt bij KredietVooruit betaal je 1,5% afsluitkosten over het geleende bedrag. Daarnaast betaal je een jaarlijks kostenpercentage vanaf 6% per jaar. Hoe hoog dit percentage daadwerkelijk uitvalt hangt af van het geleende bedrag en je huidige bedrijfsprestaties.

KredietVooruit rente 

We hebben een voorbeeld geplaatst van de kosten van een lening bij KredietVooruit op basis van een zakelijke lening met de volgende kenmerken:

 • Leenbedrag van 10.000 euro
 • KredietVooruit Rente van 0,5% per maand
 • 4 maanden looptijd
 • Rekenvoorbeeld KredietVooruit zakelijke lening kosten

Leenbedrag

Openstaand bedrag

Betaalde rente

€10.000

€10.000 / 4 =

€2500 per maand

Rentepercentage = 7,75% p.j.

Maand 1

€10.000

€10.000 * 0.005 = €50

Maand 2

€7.500

€7.500 * 0.005 = €37,5

Maand 3

€5.000

€5.000 * 0.005 = €25

Maand 4

€2.500

€2.500 * 0.005 = €12,5

Na afloop maand 4

€0

€0 * 0.005 = €0

Cell

Totaal

€ 125,-


Voor welke doeleinden kan ik lenen?

Een zakelijk krediet kan voor verschillende doeleinden aangevraagd worden. Zo kan je er snel extra voorraad mee inslaan, kapotte apparatuur vervangen of een nieuwe vestiging mee openen!

Een zakelijke lening wordt voornamelijk aangevraagd voor grote, eenmalige uitgaven die zichzelf vervolgens weer terugverdienen. Onderstaand lichten we een aantal doeleinden toe waarvoor je een zakelijk krediet kan aanvragen!

Verbouwing

Een fijne werkomgeving zorgt ervoor dat medewerkers zich prettig voelen en beter presteren. Een verbouwing is daarmee een investering in de groei van jouw bedrijf! Wordt het tijd jouw kantoor uit te breiden of opnieuw in te richten? Ook hiervoor kan je een lening afsluiten.

Inventaris

Vrijwel ieder bedrijf is wel eens toe aan vernieuwde inventaris of andere bedrijfsmiddelen. Bij inventaris kan je denken aan nieuwe bureaus, stoelen of computers. Kleine aantallen kunnen vaak zelf gefinancierd worden. Als het echter grotere aantallen of duurdere producten bedraagt, kan er gebruik gemaakt worden van een lening.

Marketing

Marketing is een belangrijke speler in het bereiken van je doelgroep en het laten groeien van je winst. Hoewel marketing je uiteindelijk geld op zal leveren, dien je er eerst in te investeren. Een marketingcampagne opzetten kost namelijk geld. Voor het investeren in de toekomst van jouw bedrijf komt een krediet goed te pas.

Vervoer

Heeft jouw zaak een nieuwe bestelbus of bedrijfswagen nodig? Dit vereist een forse investering waar je misschien niet het geld voor hebt liggen. Geen paniek, in dit geval is een zakelijke lening een logische en verantwoorde optie. Wees er wel van bewust dat geld lenen ook kosten met zich meebrengt.


Hoe betrouwbaar is KredietVooruit? 

Op basis van verschillende KredietVooruit ervaringen kunnen we constateren dat KredietVooruit een betrouwbare indruk achterlaat. TrustPilot beoordeelt KredietVooruit met 4,9/5 sterren. Dit is uiterst hoog!

KredietVooruit beschikt over een duidelijke website met eerlijke informatie over hun zakelijke leningen en kredieten. Daarnaast is KredietVooruit het moederbedrijf van de bekende kredietverstrekker; Swishfund (zie hier onze review over Swishfund). Deze partij ontstond eind 2015 en heeft al meer dan 200 miljoen euro gefinancierd aan mkb ondernemers.

KredietVooruit is transparant over de voorwaarden waar een bedrijf aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een financiering. Kortom, KredietVooruit is een uiterst betrouwbare kredietverstrekker voor jouw zakelijke lening!

Bedrijfsinformatie KredietVooruit


Adres: Anthony Fokkerweg 1, 1059 CM Amsterdam
Telefoonnummer: 085 303 7400
Mailadres: info[at]kredietvooruit.nl


KredietVooruit review: onze ervaringen

logo kredietvooruit

Gemak

Klantervaringen

Flexibiliteit

Service

KredietVooruit is een fijne partij om een zakelijk krediet bij aan te vragen. In onze KredietVooruit review hebben we kunnen zien dat het beoordelingsproces erg snel verloopt, binnen 24 uur hoor je of je aanvraag goedgekeurd is.

Ook is het erg fijn dat de terugbetaling volledig automatisch gaat. Je betaalt dagelijks een vast percentage van je omzet terug via je pin apparaat of dagelijkse automatische incasso's. Draai je op een dag een hogere omzet dan gebruikelijk? Dan betaal je boetevrij extra af. Is de omzet lager dan gebruikelijk? Dan betaal je die dag iets minder. De aflossing is daarmee erg flexibel.

Wil je zelf een lening aanvragen bij KredietVooruit? Je doet hier gratis een vrijblijvende aanvraag.


De 3 meest gekozen kredietverstrekkers van dit moment

Je zult zien dat een zakelijke lening aanvragen niet altijd gemakkelijk is. Niet iedere partij zal jouw aanvraag goedkeuren. Daarnaast kunnen de kosten per aanbieder fors verschillen. Het is dan ook altijd verstandig om meerdere aanvragen te doen, zodat je kans op succes toeneemt en jij zo snel mogelijk weer bezig kan zijn met waar je goed in bent; ondernemen!

Leen bedrag:

€5.000 - €250.000

Rente

Vanaf 1.5%

Looptijd

3-24 maanden

Qeld logo

Leen bedrag:

€1.000 - €200.000

Rente

Vanaf 2.3%

Looptijd

6-18 maanden

Swishfund zakelijk krediet

Leen bedrag:

€3.000 - €1.000.000

Rente

Vanaf 1%

Looptijd

3-24 maanden

 • Tip voor onze lezers: Vraag altijd offertes aan bij meerdere aanbieders. Het kan zijn dat de ene partij je wel accepteert terwijl een andere partij dat niet doet.

Extra informatie over KredietVooruit

Klantenservice

KredietVooruit is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 telefonisch te bereiken op +085 303 7400. Daarnaast kan je de kredietverstrekker altijd mailen op info@kredietvooruit.nl.


AFM

KredietVooruit richt zich uitsluitend op de zakelijke markt, niet op consumenten. Een registratie bij de Autoriteit Financiële Markten is dan niet nodig.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>