• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Je bedrijf promoten: vier creatieve manieren

De zakenwereld is tegenwoordig erg competitief. De ene dag sta je aan de top en de andere dag is een ander bedrijf populairder. Hoe zorg je ervoor dat je uitblinkt? Je zult creatief te werk moeten gaan. Denk aan een samenwerking met een evenement of het organiseren van een workshop. Deel waaiers met logo uit en laat een goede indruk achter. Kun jij wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder! 

Samenwerking met een evenement

Je zult jezelf moeten laten zien. Ga daarom naar een plek met veel mensen. Waarom werk je niet samen met een evenement? Groot of klein; bijna elk evenement is op zoek naar sponsors. Zorg dat jij daar één van bent. Zo staat je naam op alle banners en posters. Deel vooral ook je eigen merchandise uit. Denk aan waaiers of laat sleutelhangers bedrukken. Dan blijf je, ook thuis, bij het publiek in het hoofd hangen. 

Open een pop-up winkel

Pop-up winkels, je ziet ze steeds vaker. Dit zijn tijdelijke winkels van bedrijven. Voor online webshops is het een goede manier om te kijken of een fysieke winkel aanslaat. Ook andere soorten ondernemingen hebben er baat bij. Zorg ervoor dat de inrichting precies past bij je bedrijf. Zorg voor verse koffie en laat de klanten binnenstromen. Leg ze uit wat je doet en wellicht sluit je gelijk een nieuwe deal! 

Organiseer een workshop of lezing 

Een leuke manier om potentiële klanten een kijkje te laten nemen in de keuken, is door middel van een workshop of lezing. Wat je ook verkoopt, je kunt de klanten geheid wat meegeven. Help jij klanten met hun online marketing? Geef een groep potentiële klanten een lezing over hoe je dat doet. Ben je een bakker? Geef ze dan een workshop gevulde koeken bakken. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Werk samen met lokale influencers

Zit je met jouw onderneming op een specifieke locatie? Werk dan samen met lokale influencers. Zij delen jouw producten of diensten op hun sociale media. Daarnaast promoten ze de workshops die je organiseert of de pop-up winkel die je hebt opgezet. Zorg ervoor dat ze goed passen bij de doelgroep. Zo zorg je op een leuke en creatieve manier voor nieuwe klanten. Op zoek naar lokale influencers dus.

Dit zijn vier creatieve manieren waarop jij jouw onderneming promoot. Door creatief te zijn, spring je eruit bij het publiek. Dat is de sleutel tot een succesvolle campagne! 
Unieke relatiegeschenken bestel je snel en gemakkelijk op loopper.nl

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>