• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Iost Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2022-2030]

Iost wordt momenteel in meer dan 20 landen gebruikt en staat op plek 111 in de CoinMarketCap lijst. Dit was 5 jaar geleden nog niet te denken toen ze live gingen. Maar hoe kan het zo snel zijn gegaan met Iost en wat zijn de Iost verwachtingen? 

Wij gaan in dit artikel alles uitleggen over de Iost coin. De koers, verwachtingen en de prijsvoorspellingen zullen behandeld worden. Tot slot gaan we je vertellen waarom wij ervan overtuigt zijn dat Iost een mooie toekomst tegemoet gaat.

Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Iost (IOST)?

Maar wat is Iost precies? Hoe komt het dat het in meer dan 20 landen al gebruikt wordt? Wat is hun hoofddoel? Hier zullen we eerst op ingaan voordat we je meer vertellen over de Iost verwachting en prijsvoorspelling. Iost (IOST) is opgericht in 2016 door Jimmy Zhong, Terrence Wang, Justin Li, Ray Xiao, Sa Wang en Kevin Tan.

Iost focust zich vooral op het oplossen van de schaalbaarheidsproblemen van andere crypto projecten. Volgens Iost kunnen de huidige crypto projecten met de transactiesnelheid die ze hebben niet draaien op de blockchain technologie. 

Dit is ook hun hoofddoel. Ze proberen dit te bereiken door een eigen blockchain technologie te creëren met dApps die een hoge doorvoersnelheid hebben. Ze willen dat er op een volledig decentrale manier wordt uitgewisseld tussen online diensten en goederen. Dit is ook één van de redenen waarom ze populair geworden zijn in de verschillende landen.

Een van de grootste verschillen tussen Iost en andere coins is dat Iost een eigen blockchain project wil ontwerpen. Op dit moment zit er bij de meeste blockchains een Node. Deze moet een kopie bewaren van de hele blockchain en meewerken aan transacties. Volgens Iost gaat dit in de toekomst voor hoge kosten zorgen bij de transacties en ze willen dat voorkomen.

Met Iost kun je dus snel informatie met elkaar uitwisselen zonder dat er hoge kosten aan verbonden zijn. In de blockchain van Iost is er een Efficient Distributed Sharding principe. Er worden groepen gecreëerd en per groep zijn er verschillende Nodes. Hierdoor zijn er minder transactiekosten en gaat het sneller. Op deze manier probeert IOST zich te onderscheiden.

Koers Iost Crypto

Op zoek naar de actuele koers van Iost? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van IOST te zien. Zoals je kunt zien heeft de coin en mooie waarde en heeft Iost een mooie groei doorgemaakt door de jaren heen.

Historische Koers Iost 

In de grafiek hierboven is de historische koers van Iost te zien. Deze cryptomunt ging in 2016 live en had in 2018 al een mooie hoogte bereikt. Toen stond IOST op 0,11 euro. Daarna is de koers wat gedaald maar in Juni kwam er weer een grove stijging.

De mooie piek van Januari 2018 was ook gelijk de all time high. Het bedrag van 0,11 euro werd daarna niet meer bereikt. In diezelfde maand (een paar dagen ervoor) was de waarde van IOST nog veel lager. Toen stond de cryptomunt op 0,03 euro.

De all time high was zeer positief voor Iost maar daarna kwam er een flinke daling in de koers. Zelfs bij de allerbeste crypto's is te zien dat soms de waarde van de coin heel snel stijgt of daalt. Alleen in Juni kwam er daarna nog een flinke stijging. Daarna is het bijna 2 jaar een lage koers gebleven voor Iost. Begin 2021 hadden ze eindelijk weer de weg omhoog ingeslagen. Met de lagere transactiekosten en het snel informatie uitwisselen proberen ze dit vast te houden.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Iost kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit Nederlandse crypto platform heeft de laagste handelskosten.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Iost koers verwachting

Hoe ziet de Iost koers verwachting eruit? Wat is de toekomst voor deze cryptomunt en hoe staat IOST ervoor in 2030? Wij weten op dit moment niet precies de antwoorden op deze vragen. Dat kan niemand weten. Maar we kunnen wel voorspellingen doen aan de hand van gegevens. 

De verwachting van ons is dat Iost in de toekomst zeer populair kan gaan worden. Ze hebben al is laten zien dat ze hoge pieken kunnen halen en voor ons is dat een positief teken. Daarom verwachten wij dat IOST mooie stappen kan gaan zetten in de toekomst (geen financieel advies).

Waarom? Iost probeert de problemen op te lossen die andere crypto projecten hebben. Wij verwachten dat veel gebruikers hierdoor aangetrokken worden. Wij denken dat gebruikers het fijn vinden als er minder transactiekosten zijn en het informatie uitwisselen sneller gaat. Daarom hebben wij veel vertrouwen in het project dat met oplossingen komt.

Bovendien proberen te denken door het hoofd van de gebruikers. Wat vinden zij de problemen? Hoe kunnen we het makkelijker voor ze maken? Wij verwachten dat deze denkwijze op een positieve manier aanslaat bij deze gebruikers.

De koers verwachting is dus dat IOST grote stappen kan gaan zetten in de toekomst. Als de huidige problemen van de crypto projecten worden opgelost is dat positief voor Iost.

Iost prijs voorspelling 2022 – 2028

De verwachtingen voor Iost zien er voor de komende jaren goed uit. Onze verwachting is dat de prijs van Iost in de toekomst zal gaan stijgen. Ze hebben al is eerder hoge pieken behaald en dat is een positief teken voor ons. De all time high en de grove stijging in 2022 geven ons hoop.

Wij hebben veel vertrouwen in het project en de manier waarop ze de blockchain problemen willen oplossen. De verwachting is dat dit een positief effect kan hebben voor IOST.

Maar hoe ziet de prijsvoorspelling er voor de komende jaren eruit? Hoe staat de koers ervoor in 2030? Het blijven moeilijke vragen om precies antwoord op te geven en daarom hebben we verschillende websites bekeken. Hierop zijn verschillende prijsvoorspellingen gedaan door crypto experts en die zijn dus redelijk betrouwbaar. Dit hebben we gedaan om zo goed mogelijk onderzoek te doen.

Hieronder is de grafiek van de Iost prijsvoorspellingen te zien. Het ziet ernaar uit dat de prijs van de cryptomunt de komende jaren gaat stijgen. In 2028 staan de munt zelfs op 0,16 euro. Dat is zelfs hoger dan de all time high van dit moment. De koers na 2028 kunnen we nog niet zien. Hierdoor kunnen we de voorspelling voor 2030 nog niet goed genoeg maken.

Het blijft natuurlijk nooit precies te voorspellen hoe de koers loopt maar de verwachtingen van de Iost cryptomunt zijn in ieder geval goed.

Iost prijsvoorspelling

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Iost?

Waarom stijgt Iost eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Iost nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra IOST positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Iost crypto nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Iost kopen of niet?

Iost kopen of niet? Het blijft een moeilijke vraag en zelfs crypto experts hebben hier moeite mee. Dit komt omdat er nooit precies valt te voorspellingen hoe het met de koers en prijs gaat lopen. Als jij twijfelt om te investeren in Iost raden wij aan om eerst goed onderzoek te doen.

Het vertrouwen dat wij hebben in Iost is in ieder geval groot. De all time high en de andere pieken zijn een positief gegeven. Hierbij verwachten wij dat de verbeterde blockchain veel populariteit krijgt.

Verder verwachten wij dat crypto in de toekomst steeds populairder gaat worden. Wij denken dat steeds meer mensen gaan investeren in crypto en dat Iost hierin mee kan profiteren.

Via onderstaande grafiek kun je direct Iost kopen met iDeal. Bitvavo is onze favoriete crypto broker.

Andere crypto coins:

- Bitcoin
Pundi X

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>