• Home
  • /
  • Crypto
  • /
  • Icon Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2022-2030]

Icon staat in de Top-50 lijst cryptomunten van CoinMarketCap en is door de jaren heen steeds populairder geworden. Maar hoe zit het met de Icon verwachtingen? En wat gaat er in de toekomst gebeuren met deze cryptomunt? Dit zijn vraagstukken waar we dieper op in zullen gaan.

Verder gaan we in dit artikel alles vertellen over de prijsvoorspellingen en de koers verwachting. We zullen het ook hebben over de basis van de Icon cryptomunt. Hiernaast zullen we eindigen met de motivatie waarom wij ervan overtuigt zijn dat deze munt gaat stijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder! 

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Icon (ICX)?

Voordat we dieper ingaan op de verwachtingen en de prijsvoorspellingen gaan we eerst even terug naar de basis van Icon. Waar staat ICX voor? Wat is hun hoofddoel? Wat willen ze bereiken? Hoe zijn ze in de Top-50 lijst terecht gekomen van CoinMarketCap? Icon - afgekort tot ICX - is opgericht in 2018 door Markus Jun.

Het hoofddoel van Icon is om een platform te creëren waarin verschillende sectoren met elkaar kunnen handelen en communiceren. Dit willen ze op één netwerk. Op deze manier komt er meer vrijheid en is er toegang tot meer informatie.

Het is een populair project want ze hebben ook verschillende partners aangetrokken. Dit zijn Aion en Wanchain. Deze cryptomunten hebben hetzelfde bovenstaande doel als uitgangspunt. Ze proberen samen het doel te verwezenlijken.

Het grote verschil tussen de Icon coin en andere cryptomunten is dat ze zich echt focussen op een gezamenlijk netwerk. Andere munten proberen de schaalbaarheidsproblemen op te lossen op andere manier. ICX probeert dit samen met de partners te doen op een manier waar er een gezamenlijk platform is.

Met Icon kunnen gebruikers dus communiceren met andere projecten op de blockchain. Ze kunnen hier gemakkelijk informatie uitwisselen en transacties versturen. Deze gegevens worden ook op diezelfde blockchain opgeslagen. Op deze manier kunnen gebruikers het maximale uit elkaar halen. 

Koers Icon Crypto

Op zoek naar de actuele koers van Icon? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van ICX te zien. Zoals je kunt zien is de coin de afgelopen jaren flink gestegen in waarde en heeft Icon een mooie groei doorgemaakt.

Historische Koers Icon 

In de grafiek hierboven is de historische koers van Icon. De Icon crypto was in 2018 opgericht en de koers schoot gelijk omhoog. In Januari 2018 stond de coin zelfs op op 6,5 euro. Dat was één maand ervoor wel anders toen de coin op 1,35 euro stond.

De all time high van ICX was ook in Januari 2018. Op het hoogtepunt werd een waarde van 10,2 euro bereikt. Een paar dagen ervoor zat het nog op 6,5 euro. Het is wel te zien dat daar een flinke stijging in zit.

Hierna daalde de koers van Icon flink. Bij meerdere cryptomunten is te zien dat de koers met flinke ups en downs gaat. Aan het einde van 2018 stond de waarde op 0,5 euro. Dit is wel een heel groot verschil met de all time high. Daarnaast is het een lange tijd rond die koers gebleven. In 2021 kwam er eindelijk weer een stijging in de koers. Toen werd er op het hoogst een waarde van 2,5 euro bereikt.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Icon kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Icon koers verwachting

Wat is de icon verwachting 2030? Hoe ziet de icon koers verwachting eruit in de toekomst? Welke stappen gaan er gezet worden de aankomende jaren? Dit zijn allemaal moeilijke vragen waar niet precies antwoord op gegeven kan worden. Er kunnen wel voorspellingen gedaan worden aan de hand van gegevens.

Wij denken dat de Icon verwachting voor de aankomende jaren positief is. In 2018 schoten ze letterlijk omhoog in de koers en daarna daalde ze weer wat. In 2021 hebben ze weg omhoog weer gevonden en daarom denken wij dat ze mooie stappen kunnen gaan zetten in de toekomst (geen financieel advies).

Waarom? Icon werkt vanuit een mooi uitgangspunt. Ze proberen het allemaal makkelijker te maken voor de gebruikers. Hiernaast hebben ze ook nog partners die hetzelfde doel hebben. Wij denken dat dit goed kan aanslaan bij de juiste doelgroep.

Bovendien proberen ze eigenlijk het probleem op te lossen waar elke gebruiker 'last' van heeft. Op deze manier kan je goed in het nieuws komen bij de gebruikers. Wij verwachten dat de interesse in ICX hierdoor gaat stijgen.

De verwachting is dus dat Icon goede stappen kan gaan zetten in de toekomst. Hierbij moeten ze het project uitbreiden en de juiste mensen naar zich toe trekken.

Icon prijs voorspelling 2022 – 2028

De verwachtingen voor ICX zien er voor de toekomst goed uit. Wij verwachten dat de aandacht steeds groter wordt en dat de prijs de komende jaren zal blijven stijgen. Ze hebben laten zien dat ze in een korte tijd veel kunnen groeien (2018). Dit is hoopgevend voor de aankomende jaren.

Het verbeteren van de blockchain en de vrijheid geven aan de gebruikers is zeer aantrekkelijk. Wij denken dat gebruikers dit ook vinden en dat dit goed is voor Icon.

Maar wat is de Icon coin verwachting? Hoe ziet de toekomst van de Icon coin eruit? En wat gaat Icon doen in de aankomende jaren? Dit soort antwoorden blijven moeilijk te voorspellen, net als de prijs van de koers. Daarom hebben wij verschillende websites bekeken met meningen van crypto experts. Hierop doen zij prijsvoorspellingen en die zijn dus redelijk betrouwbaar. Dit hebben wij gedaan om zo goed mogelijk onderzoek te doen.

Hieronder in de grafiek is de prijsvoorspelling van ICX te zien. Het ziet er voor de cryptomunt hoopgevend uit. Het lijkt erop dat het de komende jaren gaat stijgen. In 2018 staat de waarde van de coin zelfs op 8,5 euro. Dat is niet even hoog als de all time high maar er wordt toch een mooie waarde bereikt. De voorspellingen na 2028 kunnen we nog niet zien.

Het is moeilijk om te zeggen of deze voorspelling klopt, maar de verwachtingen zijn in ieder geval goed.

Icon prijsvoorspelling

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Icon?

Waarom stijgt Icon eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Icon nieuws speelt hierin een grote rol in. Zodra ICX positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Icon crypto nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Icon kopen of niet?

Icon kopen of niet? Dit blijft een moeilijke vraag en zelfs crypto experts weten het antwoord hier niet zeker op. We weten nooit hoe het in de toekomst gaat lopen. Als jij twijfelt om te investeren in Icon raden wij aan om eerst goed onderzoek te doen.

Wij hebben in ieder geval veel vertrouwen in de ICX cryptomunt. Ze zijn 2021 goed begonnen met een mooie stijging in de koers. We verwachten dat steeds meer gebruikers achter het project van Icon gaan staan.

De verwachting is dat veel gebruikers het fijn gaan vinden om makkelijk informatie uit te wisselen. Op deze manier kunnen ze het maximale uit hunzelf halen. Wij denken dat dat bij Icon mogelijk is.

Via onderstaande grafiek kun je direct Icon token kopen met iDeal. Bitvavo is onze favoriete crypto broker. Hier staat ook een ICX review in. Meer informatie over dit plaform? Check dan onze review over Bitvavo!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>