• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Holo Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2023-2030]

Het Holo platform staat in de Top 75 notering op de coinmarketcap en daarom is Holochain een gewaardeerd project. De oprichters van Holochain willen zelfs bitcoin en bitchain vervangen. Maar hoe ziet de toekomst van HOT eruit en wat zijn de Holo verwachtingen?

In dit artikel vertellen we je alles over de prijsvoorspelling van deze munt. Ook vertellen we je precies waarom we denken dat deze munt de komende jaren zal gaan stijgen. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Holo (HOT)?

Het is goed om eerst terug te gaan naar de basis van Holo zelf voordat we in gaan op de verwachtingen. Want wat is de Holo cryptomunt nou precies en hoe is deze crypto coin in de Top 75 terecht gekomen van de coinmarketcap?

Holo (HOT) is een cryptocurrency van het project Holochain.Het hoofdoel van Holochain is om bitcoin en blockchain te vervangen. Ze willen dit doen door het schaalbaarheidsprobleem dat Bitcoin en Ethereum bijvoorbeeld wel hebben aan te pakken. 

Het grootste verschil van Holo ten opzichte van andere cryptomunten is dat Holo gebruikt maak van een gedistribueerde blockchain. Andere coins maken vaak gebruik van een decentraal model waardoor de kans op een schaalbaarheidsprobleem hoger is. De schaalbaarheid is in theorie oneindig bij HOT. 

Holochain biedt hiernaast ook een groen alternatief voor Proof of Work. Holochain heeft geen miners nodig waardoor het elektriciteitsgebruik minimaal blijft. Daarentegen kost het Bitcoin veel energie om de coin te minen waardoor zij wel veel energie gebruiken.

De HOT crypto coin werd in 2018 opgericht door Arthur Brock en Eric Harris-Braun. Het doel hiervan was om mensen met elkaar te laten handelen op basis van regels. Deze regels moeten ervoor zorgen dat autoriteit niet nodig is.

Holo zorgt ervoor dat je gebruik kan maken van het netwerk zonder dat het steeds trager gaat werken. Ook zorgt HOT ervoor dat je een eigen stukje chain krijgt wanneer je een Dapp wil bouwen.

Koers Holo Crypto

Op zoek naar de actuele koers van Holo? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van HOT te zien. Zoals je kunt zien is de coin het afgelopen jaar flink gestegen in waarde en heeft Holo een mooie groei doorgemaakt.

Historische Koers Holo

In de grafiek hierboven is de historische koers van Holo te zien. Zoals je kunt zien is de coin eind 2018 live gegaan en vanaf dat moment is de koers voor een lange tijd stabiel gebleven.

Dingen veranderde echter in 2021. Toen was er namelijk een ongelooflijke piek te zien en zelfs een all time high.

De all time high van Holo was in April van 2021. HOT stond toen ongeveer op 0,02 Euro. Dit is een grote stijging ten opzichte van het jaar ervoor (April 2020) toen de coin ongeveer op 0,0003 euro stond. In een paar maanden tijd is de koers van de coin flink gestegen.

Na het hoogtepunt is Holo wat gedaald maar nooit tot de koers van 2020. We zien dat HOT in Juli 2021 weer is gaan stijgen na een tijdje gedaald te zijn. De cryptomunt probeert weer de weg om hoog in te slaan en met een plek in de Top 75 is dat goed zichtbaar.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Holo kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn. 

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Holo koers verwachting

Wat is de Holo koers verwachting? Het blijft natuurlijk altijd de vraag wat er de komende jaren gaat gebeuren. We kunnen nooit van te voren weten wat er echt gaat gebeuren met de koers van HOT in 2020, maar we kunnen het wel voorspellen.

De holochain verwachtingen zien er hoopgevend uit voor 2023. Wij verwachten dat de Holo stappen kan gaan zetten in 2023 (geen financieel advies).

De Holo koers is het afgelopen jaar flink gestegen ten opzichte van 2020. Verder maakt Holochain gebruik van een gedistribueerde blockchain waar de meeste coins geen gebruik van maken. De verwachting is dat de schaalbaarheidsproblemen gaan toenemen bij Bitcoin waardoor het netwerk trager gaat werken. De verwachting hiervan is dat meerdere bedrijven willen overstappen naar een coin willen die gebruik maakt van een gedistribueerde blockchain.

Bovendien heeft Holo een groeiende community waardoor er meer mensen gebruik zullen maken van Holo zelf. Met deze verwachting lijkt het erop dat Holo een snel groeiende cryptocurrency gaat worden.

Andere crypto coins:

- Vethor
Chiliz

Holo prijs voorspelling 2023 – 2028

De verwachtingen van de Holo coin zijn voor de toekomst goed gestemd. Het laatste jaar zijn ze flink gestegen en de HOT krijgt een steeds grotere community. De verwachting hierbij is voor de prijsstelling positief.

Het is natuurlijk moeilijk om in exact te voorspellen wat er met de prijs gaat gebeuren in 2023 en 2024. Laat staan de koers in 2030. Daarom hebben wij goed onderzoek gedaan en verschillende websites bekeken. Op deze websites worden prijsvoorspellingen gedaan en die zijn gemaakt door crypto experts.

Hieronder in de grafiek is te zien dat de prijsvoorspellingen van Holo er voor de komende jaren er goed uit zien. In 2028 staat de prijsstelling zelfs op 0,03 euro. Dat is aanzienlijk hoger dan wat ze op dit moment hebben. Dit is natuurlijk nooit zeker dat het op deze manier gaat gebeuren maar de voorspellingen zijn in ieder geval goed.

Holo

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Holo?

Waarom stijgt Holo eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Holo nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra HOT positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Holo crypto nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Holo kopen of niet?

Holo kopen of niet? Dit is natuurlijk een moeilijke vraag voor crypto investeerders omdat er zoveel verschillende coins zijn met ieder zijn eigen krachten. Als jij nog twijfelt over het investeren in Holo is het goed om altijd eerst onderzoek te doen.

Wij vinden HOT wel een hele aantrekkelijke munt omdat wij geloven in dit project. Het is een munt die niet heel lang bestaat en het maakt een enorme groei door. Dat laat het wel zien doordat het in de Top 75 zit.

Verder vinden wij de gedachtegang erachter zeer goed. De schaalbaarheidsproblemen zijn voor coins en mensen heel irritant. Wij vinden de manier waarop ze dit willen oplossen een slimme manier en wij denken dat veel mensen het hiermee eens zijn.

Zolang Holo op deze manier het project blijf door ontwikkelen hebben wij er vertrouwen in en verwachte we een mooie stijging.

Via onderstaande grafiek kun je direct Holo kopen met iDeal. Bitvavo is onze favoriete crypto broker. Meer informatie over Bitvavo?

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>