• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe elektrische E7 zit sta bureau van flexispot: het perfecte bureau voor thuiswerkende ondernemers? [review]

Overstappen van een gewoon bureau naar een zit sta bureau is niet niks. En ja, het is even wennen om niet de hele aan een bureau te zitten, maar ook staand te werken. Maar na het aanschaffen van de FlexiSpot E7 Height-Adjustable Desk ga je net als ik waarschijnlijk snel overstag.

Ontworpen voor intensief gebruik

Dit zit sta bureau E7 van Flexispot is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal en heeft een strakke, moderne look. Dat betekent zeker niet dat het alleen in een moderne omgeving goed tot zijn recht komt. Nee, het past ook prima bij mijn kast uit de jaren zeventig en de rest van mijn minder moderne kantoorinterieur. En die mooie planten erop en ernaast verzachten de strakke uitstraling enigszins (tip!).

Functioneel in dagelijks gebruik

Van een goed bureau verwacht je gebruiksgemak en dat toont de FlexiSpot E7 Height Adjustable Desk de hele dag aan. Zo kan je vooraf vier verschillende hoogtes instellen en schakel je dus makkelijk en zonder nadenken over naar een andere hoogte. De zeer praktische kabelgoot aan de onderkant is perfect voor het opbergen van al je kabels waardoor het bureau aan de bovenkant lekker leeg blijft. Je hebt dus veel werkruimte en het bureau oogt niet rommelig.

Duurzaamheid

Ik weet niet hoe dat voor jou is, maar duurzaamheid staat hoog op mijn prioriteitenlijst. Dat Flexispot daar veel aandacht voor heeft, is voor mij dus zeker een pluspunt. De keuze voor eenvoudig te recyclen materiaal (of materiaal dat al gerecycled werd) is daarom voor mij een positieve. Ook goed om te weten: het hout in hun producten komt uit duurzaam beheerde bossen. Top!

Het E7 zit-sta bureau is geschikt voor iedere ondernemer dat zijn of haar thuiskantoor een upgrade wil geven.

Lange garantie

Ik twijfelde wat over de aanschaf, maar o.a. de garantie van maar liefst zeven (!) jaar trok me over de streep. Dit geeft een mens vertrouwen en mij het geruste gevoel dat ik jarenlang onbezorgd kan werken aan mijn FlexiSpot E7 Height-Adjustable Desk.

Veel positieve reviews

Ik neem altijd andere reviews mee in mijn overwegingen. Ze geven niet de doorslag, dat niet. Maar als al ruim meer dan 100 mensen de moeite nemen hun beoordeling te schrijven en overwegend positief (score: 4.9 sterren!), dan telt dat voor mij zeker mee. En ik onderschrijf de ervaring van een paar anderen dat ik sinds het aanschaffen van het zit sta bureau E7 van Flexispot nauwelijks meer last heb van mijn rug. Heel fijn! Goed om te weten: Ook bij consumentenplatform Top-X heeft dit bureau een mooi plekje weten te bemachtigen.

Zorg dat je ook goed zit!

Ik heb er zelf ook een fijne Flexi Premium stoel van Flexispot bijgenomen. Als je dan toch zit, kan je maar beter zorgen dat je goed zit. Maar je kan er ook een andere comfortabele stoel bij kopen, tenzij je die al hebt natuurlijk. Al met al kan ik dus alleen maar zeggen dat ik heel blij ben met mijn FlexiSpot E7 Height-Adjustable Desk: de investering absoluut waard!

Goed om te weten: Megakorting tijdens de Brand Day campagne!

Dit jaar organiseert Flexispot weer een aantal weken met ongelofelijke kortingen op bijna alle modellen bureaus en bureaustoelen binnen het assortiment. Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken: https://www.flexispot.nl/brand-day-aanbiedingen. Ook worden dagelijks bureaus weggegeven onder iedereen die zich inschrijft op de nieuwsbrief!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>