• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld sparen? De top 5 spaarrekeningen voor optimaal rendement

Bij Thinkrich geloven we dat rijkdom een spel is dat gespeeld wordt over de lange termijn. Daarom gaan we voor jou de beste spaarrekeningen vergelijken en hebben we een top 5 samengesteld zodat jij risicovrij kan investeren.

Scalable Capital

De Duitse investeringsfirma, Scalable Capital, biedt een spaaroptie met een aantrekkelijke 2,30% rente tot €100.000, zonder investeringsverplichting. Het bedrijf onderscheidt zich door een maandelijkse abonnementskost van €4,99. Het top-tier PRIME+ pakket biedt de genoemde rente, onbeperkte spaarplannen en meer. Klanten kunnen handelen in ETF’s, aandelen, fondsen en crypto-ETP’s en de veiligheid van fondsen is gegarandeerd door een Duitse depotbank. Echter, Scalable Capital heeft geen bankvergunning, dus depositogarantie is niet van toepassing.

Bigbank

Bigbank, met hoofdkantoor in Estland, biedt met ‘Flexibel Sparen’ een spaarproduct met volledige vrijheid. De bank hanteert een aantrekkelijke variabele rente van 2,20% en stelt spaarders in staat om op elk moment geld op te nemen, zonder kosten. Balansen zijn gegarandeerd tot €100.000, inclusief opgebouwde rente, en er is geen minimum storting vereist, rente wordt jaarlijks op 31 december uitbetaald.

Renault Bank

Renault Bank, biedt een flexibele spaarrekening met een effectieve rente van 2,17% per jaar. Klanten kunnen onbeperkt geld storten en opnemen, en rente wordt elk kwartaal uitgekeerd. Er zijn geen kosten verbonden aan de dienst het bevat rente op rente dat zorgt voor verhoogd rendement. De spaarrekening valt onder het Franse depositogarantiestelsel, wat inhoudt dat spaargeld tot € 100.000 per rekeninghouder per bank gewaarborgd is.

Bunq

De snelgroeiende Nederlandse neobank Bunq heeft de hoogste rente op deze spaarmarkt met haar ‘Easy Savings’ product. Met een verhoogde rente van 2,01%, maandelijks uitgekeerd, zie jij jouw spaargeld in realtime groeien. Er is geen minimale storting vereist en klanten kunnen twee keer per maand direct geld opnemen. De opening van de rekening, die volledig via de Bunq-app wordt beheerd om gemakkelijk via een spaarrekening online sparen, is in slechts vijf minuten voltooid en gratis. Met een verzekering van stortingen tot €100.000 onder het Nederlandse Depositogarantiestelsel biedt Bunq een veilige en gemakkelijke manier om spaardoelen te bereiken.

Trade Republic

Trade Republic, een Duitse beleggingsinstelling gereguleerd door BaFin, betreedt de spaarmarkt met haar ‘Sparen’ product. Met een aantrekkelijke spaarrente van 2% per jaar op saldi tot €50.000, stelt het klanten in staat om hun spaargeld moeiteloos te laten groeien. De rente wordt maandelijks uitgekeerd, zodat klanten de groei van hun spaargeld in realtime kunnen zien. Het openen van een rekening is snel en eenvoudig, en Trade Republic is toegankelijk voor niet-beleggers, waardoor het een uitstekende optie is voor diegenen die willen profiteren van de aantrekkelijke rente zonder extra verplichtingen.

Diepgaande Vergelijkingen

Het cruciale in financiën zijn de details. Voor meer diepgaande vergelijkingen van spaarrekeningen bezoek Spaaronline.nl. De website biedt uitgebreide overzichten van producten, tarieven en informatieve beoordelingen. Een onmisbare bron om vrij sparen vergelijken en voor de bewuste spaarder op zoek naar financiële groei. Bezoek deze website en ontdek de spaarrekening die bij je past.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>