• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Extra voordelig online shoppen dankzij aantrekkelijk beloningssysteem

Slimme internetters weten precies waarmee ze extra voordeel kunnen behalen. Vaak is het namelijk heel eenvoudig om aan het eind van de maand wat extra geld voor leuke dingen over te houden, mits je de kansen weet te herkennen en te verzilveren. Er zijn legio mogelijkheden om je leven net iets voordeliger te leven dan je buurman. In dit artikel duiken we in het fenomeen cashback, dat je goed kan helpen om euro’s te besparen. En zeg nou zelf, dat willen we toch allemaal?

Vrijwel elke winkel is tegenwoordig online te vinden. Als je zelf naar de website van zo’n winkel surft, kun je er direct een bestelling plaatsen. Je profiteert dan misschien van speciale aanbiedingen die door deze winkelier zijn bedacht, maar daar blijft het bij. Maak je echter eerst een account aan op Shopbuddies.nl en bezoek je vervolgens jouw favoriete webshop vanuit dat account, dan krijg je na het afrekenen van een bestelling geld terug! Je vraagt je wellicht af hoe dat kan. Immers, waarom krijg jij als lid van zo’n platform geld terug en een reguliere klant van de betreffende webshop niet? Dat heeft alles te maken met beloningssystemen. Stel je voor dat je in een dorp woont waar slechts één winkel is. De winkelier zal dan weinig moeite hoeven te doen om klanten te werven. Er is immers geen concurrentie! Op internet is veel concurrentie, dus wanneer zo’n platform jou een aantal klanten bezorgt, ben je natuurlijk bereid om daar iets voor te betalen. De provisie die het platform ontvangt voor het aanbrengen van de klant, vloeit voor een deel terug naar de klant zelf en dat maakt het voor alle partijen aantrekkelijk.

Nog meer verdienen

Je krijgt dus als consument een bepaald percentage van het door jou bestede bedrag terug op je account. Je kunt deze zogenoemde cashback laten uitbetalen op je bankrekening. Zo houd je dus letterlijk meer geld in je (virtuele) portemonnee. Maar er zijn nog meer manieren om via zo’n platform geld te besparen. Vaak zijn er namelijk ook nog kortingscoupons beschikbaar die je extra voordeel opleveren, bovenop de standaard cashback. Hoewel er meer platforms zijn die op basis van dit marketingmodel opereren, is Shopbuddies.nl wel het meest bekend. Niet verwonderlijk, want het is onderdeel van het grootste cashbacknetwerk van Europa met alleen in Nederland al miljoenen deelnemers, die bij elke aankoop extra voordeel pakken.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>