• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Enjin Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2023-2030]

Enjin is een cryptocurrency voor de gaming-industrie. Al meer dan 20 miljoen gamers en 250 duizend communities zijn aangesloten bij ENJ. Maar hoe zit het met de verwachtingen van deze cryptomunt? En hoe ziet de toekomst eruit?

In dit artikel gaan we dieper in op de prijsvoorspellingen en verwachtingen van de munt. We zullen ook ingaan op wat Enjin precies is. Hierna zullen we uitleggen waarom wij denken dat Enjin een grote potentie heeft. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Andere crypto coins:

- Litecoin
Verge

Wat is Enjin (ENJ)?

Het is belangrijk om eerst terug te gaan naar de basis van Enjin. Hierna zullen we ingaan op de Enjin verwachting en voorspelling. Want wat is Enjin nou precies? Hoe komt het dat ze nu al een grote communities? Wat is hun hoofddoel? Enjin (ENJ) is opgericht in 2009 als community gaming platform. Het is opgericht door Maxim Blagov en Witek Radomski.

Het doel van Enjin is om de grootste en bruikbare cryptocurrency te worden in de wereld. Alles eromheen moet wel met gaming te maken hebben. Ze willen de blockchain naar gaming brengen om de hoge vergoedingen en fraude tegen te gaan.

Het grootste verschil tussen Enjin en andere munten is dat ze zich echt specifiek focussen op de gaming-industrie. Er zijn veel coins die andere doeleinden hebben. Natuurlijk zijn er ook andere munten die op gaming focussen maar dat zijn er niet veel. ENJ wil dat de overdracht tussen goederen eerlijker verloopt. Het is dus eigenlijk een tussenpersoon.

Maar hoe komt het dat ze zo'n grote community hebben? Hun kracht ligt in het feit dat games met elkaar verbonden worden. De waarde in een game kan omgezet worden in tokens. Deze tokens kunnen weer gebruikt worden voor items in een ander spel. Dat is zeer aantrekkelijk voor gamers.

Met Enjin kunnen gamers genieten van een veilige overdracht tussen goederen. Hoge vergoedingen en fraude zijn hierin minder aanwezig. Hiernaast kunnen de waardes van een bepaalde gebruikt worden in andere spellen. Enjin focust zich specifiek op de gaming-industrie.

Koers Enjin Crypto

Op zoek naar de actuele koers van Enjin? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van ENJ te zien. Zoals je kunt zien is de coin de afgelopen jaren flink gestegen in waarde en heeft Enjin een mooie groei doorgemaakt.

Historische Koers Enjin 

Hierboven in de grafiek is de historische koers van Enjin te zien. Ze gingen in 2018 live en bleven toen een lange tijd dezelfde waarde in. In begin 2018 kwam er een hele kleine piek in de koers. De waarde stond toen op 0,4 euro.

Daarna is de koers een lange tijd onder die waarde gebleven. Tot er in 2021 een grove stijging in de koers kwam. Zo hoog zelfs dat de prijs op 2,9 euro stond. Op dat moment was dat zelfs een all time high. Dat is veel meer dan de genoemde waarde in 2018.

Na de all time high daalde de koers weer flink. Het is tot nu toe nooit meer gekomen tot de koers van 2018. Een aantal keer in 2021 had Enjin weer de weg omhoog gevonden maar telkens daalde het daarna weer. Tot er aan het einde van het jaar weer een grote stijging kwam. Er werd toen een nieuwe all time high bereikt. Enjin stond toen op een waarde van 3 euro. Dat is iets meer dan de oude all time high. 

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Enjin kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is het meest gebruikte crypto handelsplatform

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Enjin koers verwachting

Wat is de Enjin koers verwachting? Wat gaat Enjin doen in de toekomst? Hoe ziet de algemene koers eruit? Dit zijn allemaal vragen waar niemand precies het antwoord op weet. Wij kunnen niet in de toekomst kijken maar we kunnen aan de hand van gegevens wel voorspellingen doen.

Wij verwachten dat ENJ grote stappen gaat zetten in de komende jaren. Ze hebben laten zien dat ze flink kunnen stijgen in de koers en dat ze er telkens weer bovenop komen. Hierdoor verwachten we dat ze een goede toekomst tegemoet gaan (geen financieel advies).

Waarom? ENJ focust zicht op de gaming-industrie en die is heel erg opkomend. In 2019 was er totale omzet van 152 miljard. Dit betekent dat het een grote markt is met veel potentie. De verwachting is dat Enjin hier goed op in kan spelen. Hierdoor is de Enjin verwachting 2030 dan ook enorm groot.

Bovendien hebben ze ook een goed project. Gamers kunnen de waarde van games gebruiken in andere spellen. Voor elke gamers is dit zeer aantrekkelijk. Wij denken ook dat steeds meer gamers hierin geïnteresseerd raken en bij Enjin aansluiten.

De verwachting is dus dat Enjin mooie stappen kan gaan maken als steeds meer gamers zich bij hun gaan aansluiten. Als de gaming-industrie blijft groeien, pakt dit positief uit voor de cryptomunt.

Enjin prijs voorspelling 2023 – 2028

De ENJ verwachting voor de komende jaren ziet er goed uit. Wij verwachten dat de waarde van de coin de komende jaren zal blijven stijgen. In 2021 hebben ze een mooi all time high bereikt en dit lijkt een goede voorbode van de toekomst. De opkomende interesse in de gaming-industrie moet dit gaan bevorderen.

Dit moet voor meer populariteit zorgen en dat kan positief uitpakken voor Enjin. Wij verwachten ook dat dit een goede ontwikkeling zal zijn voor de cryptomunt.

Maar hoe ziet de prijs er de komende jaren uit? Wat is de Enjin verwachting 2023? Wat zijn de Enjin korte termijn doelen? Jammer genoeg kunnen we niet in de toekomst kijken en deze vragen beantwoorden. We kunnen het wel voorspellen. Daarom hebben we verschillende websites bekeken waar prijsvoorspellingen op gedaan worden. Deze zijn gedaan door crypto experts en het is dus redelijk betrouwbaar.

Hieronder in de grafiek zijn de ENJ prijsvoorspellingen te zien. Het ziet er hoopgevend uit en de koers lijkt te gaan stijgen. In 2028 staat Enjin zelfs op 11,5 euro. Dat is veel hoger dan wat ze op dit moment hebben. Het is ook hoger dan de all time high. Er zit daartussen een mooie stijgen. De prijsvoorspellingen na 2028 kunnen we nog niet zien.

Jammer genoeg kunnen we niet met zekerheid zeggen dat het zo loop maar de verwachtingen zijn in ieder geval uitstekend.

Enjin prijs voorspelling

Bron: digitalcoinprice.com/ - Bekijk ook ons overzicht van crypto's voor korte termijn.

Waarom stijgt Enjin?

Waarom stijgt Enjin eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Enjin nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra ENJ positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Enjin crypto nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Enjin kopen of niet?

Enjin kopen of niet? Dit is een zeer moeilijke vraag, zelfs voor mensen die langer in de crypto zitten. De markt is onvoorspelbaar en je weet nooit zeker hoe het gaat. Als jij twijfelt om te investeren in ENJ raden wij aan om eerst goed onderzoek te doen. De Enjin verwachting vandaag ziet er goed uit aangezien ze in een stijgende lijn zitten.

Wij hebben in ieder geval veel vertrouwen in Enjin. De gamin-industrie is heel erg groot en wordt steeds populairder. Wij verwachten dat de cryptomunt hierdoor meer gamers kan aantrekken.

Hierbij wordt de cryptomarkt ook steeds populairder. De populaire gaming markt en de cryptomarkt krijgen heel veel aandacht. Wij denken dat Enjin hier veel profijt van kan hebben.

Via onderstaande grafiek kun je direct Enjin token kopen met iDeal.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>