• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Let op: de Dutch Blockchain Days 2023 komen er weer aan!

Tegenwoordig vliegen de termen "blockchain", "crypto", "NFT's" en "metaverse" om je oren. Wat houdt dit precies in en wat zijn de ontwikkelingen op dit gebied? Als je daarin geïnteresseerd bent hebben wij het perfecte evenement voor jou; de Dutch Blockchain Days 2023!


Over Dutch Blockchain Days

De Dutch Blockchain Days (DBD) is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt om bedrijven en professionals uit de blockchain- en cryptosector samen te brengen. Het evenement biedt een dag vol interessante lezingen, workshops en netwerkmogelijkheden met experts in deze sector.

De organisatie biedt niet alleen een podium voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van blockchain en crypto, maar ook voor de toepassingen daarvan in de praktijk.

Wanneer zijn de Dutch Blockchain Days?

Dit jaar vinden de DBD plaats op 14 juni 2023. Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en neemt het grootste deel van de dag in beslag.

's Ochtends rond 08:30 uur loopt het grootste deel van het publiek binnen voor de registratie, waarna de eerste workshop zal beginnen om ongeveer 09:00 uur.

De dag eindigt met de mogelijkheid om te netwerken met experts en bedrijven die aanwezig zijn op het evenement en rond 19:00 zal het evenement worden afgesloten!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de DBD kun je lezingen en workshops verwachten van gerenommeerde sprekers uit de crypto- en blockchainwereld. Zo komt onder andere Patrick Elyas (Directeur EMEA bij Coinbase) spreken. Mocht je geïnteresseerd zijn in alle die aanwezig zullen zijn, neem dan een kijkje op www.dutchblockchaindays.nl

Naast een aantal sprekers zullen er ook verschillende workshops georganiseerd worden over onderwerpen zoals NFT's, de metaverse en het investeren in crypto.

dutch blockchain days sprekers

Een greep uit de sprekers die aanwezig zullen zijn, waaronder de Directeur EMEA van Coinbase

Voor wie zijn de DBD geschikt?

De Dutch Blockchain Days zijn geschikt voor een breed publiek. Zo is het voor bedrijven in de crypto/blockchain space een perfecte gelegenheid om andere bedrijven te ontmoeten en mogelijke samenwerkingen aan te gaan.

Ervaren blockchain en crypto kenners kunnen op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en hun kennis uitbreiden met behulp van de hoogstaande workshops die worden georganiseerd. Ook nieuwe crypto enthousiastelingen zijn welkom op de DBD.

Zij kunnen in één dag alles leren dat je moet weten over deze wereld en waarom het zo revolutionair is.

Hoe kun jij erbij zijn?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deelnemen aan de Dutch Blockchain Days? Dan kun je via de website van het evenement tickets aanschaffen.

Let op: er zijn early bird prijzen beschikbaar tot 1 april, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Mis deze prachtige kans niet om meer te leren over blockchain, crypto, NFT's en de metaverse!


Samenvattend

Kortom, heb je interesse in de bovengenoemde onderwerpen, dan zijn de Dutch Blockchain Days een must-attend evenement voor jou! Het biedt de perfecte mogelijkheid om je kennis uit te breiden, contacten te leggen en geïnspireerd te worden door de laatste ontwikkelingen in deze innovatieve sector.

Mis deze kans niet en koop nu jouw ticket via de website van de Dutch Blockchain Days!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>