• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Dent Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2023-2030]

Als je buiten de Europese landgrenzen reist heb je een nieuwe simkaart nodig om echt hoge kosten te voorkomen. Met Dent is dit verleden tijd aangezien ze een globaal netwerk willen creëren voor mobiele data en bellen. Maar wat zijn de verwachtingen van de Dent crypto en hoe ziet de toekomst eruit?

Wij zullen in dit artikel dieper ingaan op DENT zelf. Hiernaast zullen we de koersverwachting en de prijsvoorspelling bespreken. We eindigen met onze motivatie waarom wij ervan overtuigt zijn dat Dent de komende jaren zal gaan stijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Dent (DENT)?

Het is goed om eerst even terug te gaan naar de basis van Dent voordat we ingaan op de verwachtingen. Wat is Dent? Wat is hun doel? Op welke manier proberen ze een globaal netwerk te maken voor mobiele data en telefonie? Dent (afgekort tot DENT) is opgericht in 2014 door Tero Kajainen. De motivatie hierachter was om een geautomatiseerde Forex market systeem te ontwikkelen.

Dent is een cryptocurrency waar gebruikers een mobiele abonnement kunnen afsluiten die te gebruiken is in 80 landen. Daarbij is dit geen maandelijks abonnement maar een jaarlijks afsluiting. Dit werkt via een eSim en de Dent coin. Een eSim valt over de hele wereld te gebruiken. In de app van DENT kunnen gebruikers een dataplan kopen met Dent tokens. Op deze marktplaats kan ook weer data verkocht worden die een gebruiker over heeft.

Het doel van Dent is dus eigenlijk om de mobiele datamarkt over te nemen. Dit willen ze doen op een decentrale manier en in combinatie met de blockchain technologie. Het is een groot doel aangezien die markt al vol bezet lijkt.

Een van de grootste verschillen tussen Dent en andere munten is dat Dent zich echt specifiek focust op de mobiele markt. Andere munten hebben vaak andere uitgangspunten. Voor Dent is dit een ambitieuze markt aangezien bijna iedereen in de wereld een telefoon heeft. Ze vinden dat mobiele data op de beurs aangeboden moet worden.

Met Dent kun je dus in meer dan 80 landen gebruik maken van mobiele data en telefonie. Hiervoor worden er geen extra hoge kosten in rekening gebracht aangezien het abonnement op een globaal netwerk zit. Ook onderscheiden ze zich door het geen maandelijks abonnement te maken maar een jaarlijks abonnement.

Koers Dent Crypto

Op zoek naar de actuele koers van Dent? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van DENT te zien. Zoals je kunt zien is de coin de afgelopen jaren flink gestegen in waarde en heeft Dent een mooie groei doorgemaakt.

Historische Koers Dent 

In de grafiek hierboven is de historische koers van Dent zichtbaar. Ze gingen in 2017 live en hadden toen een trage start. De Dent koers ging pas echt stijgen in het begin van 2018 toen er een hoge piek werd bereikt. De waarde van DENT was toen ongeveer 0,08 euro.

Deze hoge piek was ook gelijk de all time high. Dat was een groot verschil met een half jaar ervoor. Toen stond de coin ongeveer op 0,0007 euro. In dat half jaar was de waarde dus flink gestegen.

Na de all time high is er een flinke daling in de koers gekomen. Dit was zo'n diepe daling dat het bijna tot de waarde van 2017 kwam. In April van 2021 kwam er weer een mooie stijging in de koers. Toen werd er bijna een waarde van 0,016 euro bereikt. Dit is natuurlijk wel veel minder dan de all time high maar de weg omhoog is weer ingeslagen.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Dent kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Bekijk ook het complete crypto broker overzicht.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Dent koers verwachting

Wat is de Dent koers verwachting en de Dent coin verwachting? Hoe ziet de toekomst ervan DENT uit? Wat is er gebeurd met deze cryptocurrency in 2030? Dit zijn allemaal moeilijke vragen om antwoord op te geven. Jammer genoeg hebben we geen glazen bol maar we kunnen wel voorspellingen doen.

Wij denken dat de Dent crypto verwachting er voor de komende jaren er goed uit zien. In de koers is te zien dat ze weg omhoog weer ingeslagen hebben. Daarbij hebben ze laten zien dat ze hoge pieken kunnen halen. Wij verwachten dat ze grote stappen kunnen gaan zetten in de toekomst (geen financieel advies).

Hoezo denken wij dit? DENT probeert een hele grote doelgroep te bereiken met een goed project. Bijna iedereen heeft een telefoon. Het idee om een globaal netwerk te creëren is voor ons zeer interessant. Wij denken dat vele mensen met een telefoon dit ook gaan vinden. Want wie wil nou niet overal ter wereld zijn mobiele data gebruiken?

Bovendien proberen ze een jaarlijks abonnement af te sluiten. Op deze manier kunnen gebruikers volledig gebruiken maken van de data. Bij maandelijks gebruik wordt er vaak data overgehouden waar niets mee gedaan wordt. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden.

Wij verwachten dus dat Dent goede stappen kan gaan zetten in de toekomst. Als ze de juiste mensen kunnen bereiken kunnen ze groeien in populariteit. Wij zijn dan ook van mening dat deze digitale valuta behoort tot de top 10 cryptocurrencies.

Dent prijs voorspelling 2023 – 2028

De verwachtingen voor DENT zien er hoopgevend uit. Wij verwachten dat de waarde van deze cryptomunt de komende jaren zal gaan stijgen. In 2021 zit er weer een stijging in de koers en dat is hoopgevend voor de toekomst. De cryptomarkt wordt steeds populairder. 

Het idee om een globaal netwerk te creëren is zeer aantrekkelijk voor gebruikers. Wij verwachten dat mensen met een mobiele telefoon dit ook vinden. Dit kan positieve gevolgen hebben voor DENT.

Maar hoe ziet de koers eruit in 2028? En wat gaat er precies gebeuren met de prijs? Dit zijn zeer moeilijke vragen om precies antwoord op te geven. Zelfs voor ervaren crypto investeerders is dit moeilijk te beantwoorden. Om deze reden hebben wij verschillende websites bekeken waar prijsvoorspellingen worden gedaan door crypto experts. Deze zijn redelijk betrouwbaar. 

Hieronder in de grafiek zijn de prijsvoorspellingen van Dent te zien. In 2028 staat de waarde van Dent op 0,02 euro. Dat is veel hoger dan in de begin jaren van Dent. In de grafiek is ook een mooie stijging te zien voor de komende jaren. Dit is zeer hoopgevend. We kunnen de voorspellingen na 2028 nog niet zien.

Het blijft natuurlijk nooit precies te voorspellen hoe het in de toekomst eruit ziet maar de verwachtingen zijn in ieder geval goed.

Dent prijsvoorspellingen

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Dent?

Waarom stijgt Dent eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Dent nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra DENT positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Dent crypto nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Dent kopen of niet?

Dent kopen of niet? Dit is een vraag waar ook de ervaren crypto experts mee worstelen. Het is aantrekkelijk maar ook zij weten niet precies wat er met de markt gaat gebeuren. Als jij twijfelt om te investeren in DENT raden wij aan om eerst goed onderzoek te doen.

Het vertrouwen dat wij in Dent hebben is in ieder geval groot. Wij staan achter het project en denken dat vele mensen in de toekomst dat ook gaan doen. De stijging van 2021 is ook hoopgevend.

Verder verwachten wij dat crypto in de toekomst steeds populairder gaat worden. De verwachting is dat steeds meer mensen gaan investeren en dat Dent hierin mee kan profiteren.

Via onderstaande grafiek kun je direct Dent token kopen met iDeal. 

Andere crypto coins:

- Pundi X
Stellar Lumens

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>