• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • De nieuwe Samsung S23 Ultra: dé smartphone voor actieve beleggers

Als je actief bezig bent beleggingen of crypto, doe je dat waarschijnlijk zeker ten dele ook op je telefoon. Dan wil je een smartphone die dat optimaal ondersteund. Gelukkig is op 1 februari de nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra op de markt gekomen, en dit is misschien wel de ideale telefoon hiervoor. We leggen uit waarom de Samsung S23 Ultra dé smartphone voor actieve beleggers.

Groot, helder scherm

Bij beleggen komt veel informatie om te hoek kijken die je in één oogopslag in je wilt kunnen opnemen. Bijvoorbeeld wanneer je koersen in de gaten aan het houden bent. Wil je dat fatsoenlijk kunnen doen op je smartphone, dan gaat dat niet goed met een klein scherm. Dus heb je een flink scherm nodig. Die van de Samsung Galaxy S23 Ultra is maar liefst 6,8 inch groot met een extra hoge resolutie, zodat je alles haarscherp kunt zien. Ook buiten in fel zonlicht, want de hoge piekhelderheid van het scherm van de S23 Ultra maakt dit ‘gewoon’ mogelijk.

Snelle processor

Naast het grote scherm, is het natuurlijk van belang dat je volledig up to date bent en snel kunt reageren. Dat wil zeggen dat je de telefoon alle informatie die aangeboden wordt in de apps die je gebruikt moet kunnen bijbenen én snel moet reageren wanneer jij een actie wilt doen. Je wilt immers precies op het juiste moment kunnen acteren. Daarom is een zo snel mogelijk processor noodzakelijk, en die zit in de Samsung S23 Ultra. De Snapdragon 8 Gen 2 chip van Qualcomm is het beste wat er op dit moment beschikbaar is voor smartphones op het gebied van kracht en snelheid.

Grote accu

Als je de hele dag door bezig met je beleggingen, is het niet handig als je telefoon tussendoor de geest geeft omdat de batterij leeg is. Je bent immers niet altijd in de gelegenheid om hem tussentijds op te laden. Altijd maar met een opgeladen powerbank op pad moeten is ook niet ideaal. Liever heb je dat je smartphone zelf een grote batterij heeft die het lang volhoudt. Ook daarvoor zit je goed met de Samsung Galaxy S23 Ultra. Deze heeft een enorme accu van 5.000 mAh die ook nog eens ontzien wordt door de zuinige processor en het zuinig werkende intern geheugen.

S-Pen

Bijzonder aan de Samsung S23 Ultra is ingebouwde stylus. Deze zogenaamde S-Pen is een pennetje dat je uit het toestel kunt halen en waarmee je onder andere veel preciezer je scherm kunt bedienen. Dat kan uitstekend van pas komen wanneer je aan het beleggen bent of met crypto in de weer bent, want misklikken zorgt voor tijdverlies, en dat kan je waarschijnlijk niet gebruiken.

Klinkt alsof het dus de moeite waard is om te investeren in de nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra, toch? Deze superluxe smartphone kan jouw nieuwe compagnon worden bij het verdienen van geld, en zoiets verdient zichzelf op den duur gewoon terug. Als je tenminste al een beetje bedreven in dat beleggen!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>