• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • De 5 leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam waarmee je geld kan besparen!

Een bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn tal van leuke activiteiten en bezienswaardigheden die niet alleen plezier bieden, maar ook vriendelijk zijn voor het budget.

Of je nu op zoek bent naar teambuildingactiviteiten, culturele uitstapjes of gewoon wat ontspanning met je collega’s, Amsterdam heeft voor elk wat wils.

Ontdek hieronder de vijf leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam waarmee je geld kunt besparen!

Culturele wandeling door Amsterdam

Als je denkt aan een bedrijfsuitje in Amsterdam, dan komt gelijk een culturele wandeling naar voren. Een culturele wandeling door Amsterdam is een geweldige manier om de stad te verkennen en tegelijkertijd geld te besparen.

Er zijn tal van gratis wandelroutes beschikbaar die je langs de bezienswaardigheden van de stad voeren.

Denk aan de grachten, de Jordaan en het Museumplein. Stop onderweg voor een picknick in het Vondelpark of geniet van een gratis concert in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Bezoek aan gratis musea

Amsterdam heft een schat aan musea, waarvan vele gratis toegang bieden op bepaalde dagen of tijdstippen.

Bezoek bijvoorbeeld het Van Gogh Museum op vrijdagavond, wanneer de toegang gratis is voor bezoekers onder de 18 jaar. Of ontdek de moderne kunst in het Stedelijk Museum tijdens de gratis openbare avonden.

Varen in de grachten

Een bedrijfsuitje in Amsterdam is niet compleet zonder een boottocht door de grachten. Gelukkig zijn er verschillende budgetvriendelijke opties beschikbaar, zoals het huren van een elektrische sloep of het deelnemen aan een georganiseerde rondvaart.

Geniet van het prachtige uitzicht op de grachtenpanden en bruggen terwijl je ontspant op het water.

Stadsparken en groene ruimtes verkennen

Breng een dag door in een van de vele stadsparken en groene ruimtes van Amsterdam. Denk aan het Vondelpark, het Westerpark of het Rembrandtpark.

Organiseer een picknick, speel een potje voetbal of maak gewoon een ontspannen wandeling en geniet van de frisse lucht.

Fietsen door Amsterdam

Amsterdam staat bekend als een fietsvriendelijke stad. Het fietsen is een leuke en betaalbare manier om de stad te verkennen. Huur een fiets bij een van de vele fietsverhuurbedrijven in de stad en verken de bezienswaardigheden op eigen tempo.

Fiets langs de grachten, door straatjes en langs monumenten terwijl je geniet van de charme van Amsterdam.

Met deze vijf leuke en betaalbare bedrijfsuitjes in Amsterdam kun je geld besparen en tegelijkertijd een geweldige tijd beleven met je collega’s.

Of je nu kiest voor een culturele wandeling of een boottocht door de grachten, er is voor elk wat wils in deze bruisende stad.

Dus pak je collega’s bij elkaar en ga op avontuur in Amsterdam!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>