• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Is de Cryptokoorts documentaire de moeite waard?

Yes, het is eindelijk zover! Op 21 oktober verschijnt er eindelijk een Nederlandse documentaire over Cryptocurrency. De vierdelige docuserie genaamd 'Cryptokoorts' is vanaf oktober exclusief te bekijken via Videoland. In dit artikel blikken we vooruit op dit artikel. Wat kunnen we verwachten van deze docuserie? Is Cryptokoorts de moeite waard? Je ontdekt het hier!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Cryptokoorts is een documentaire gemaakt door June te Spenke. Wellicht dat je de naam June te Spenke wel eerder voorbij hebt zien komen. June maakte eerder namelijk ook de documentaire Famke Next die ging over de spraakmakende zangeres Fame Louise.

In de documentaire Cryptokorts word je volledig meegenomen in de Nederlandse markt van cryptovaluta. June kijkt al jaren met grote verbazing naar de crypto wereld en gaat in deze documentaire op zoek naar antwoorden. Is de Bitcoin een bubbel of gaan we echt een revolutie in waarbij de traditionele manier van betalen voor goed verdwijnt?

Om antwoord te krijgen op deze vragen spreek June in de documentaire met verschillende personen. In de documentaire worden verschillende personen geïnterviewd, denk hierbij aan crypto experts, financieel journalisten, opiniemakers en presentatoren. Enkele namen van personen die voorbij komen in de cryptokoorts documentaire van Videoland zijn: Madelon Voes, Sander Schimmelpennick, Janneke Willemse, Humberto Tan en Daniël Verlaan.

Waar gaat de  'Cryptokoorts'  documentaire over?

In de Cryptokoorts documentaire van Videoland komt eigenlijk van alles voorbij. Zo wordt er gekeken naar de veiligheid van cryptocurrency en wordt er uitgebreid ingegaan op zaken als oplichting en gedecentraliseerde markten.

Daarnaast wordt de basis van de Bitcoin en cryptocurrency ook uitgebreid behandeld: wat is de Bitcoin eigenlijk? Kun je echt rijk worden dankzij cryptocurrencies? Op al deze vragen wordt antwoord gegeven in de vierdelige docuserie Cryptokoorts. Dit maakt de documentaire ook voor beginnende cryptohandelaren zeer interessant.

Wat is het doel van de Cryptokoorts docu?

June te Spenke heeft deze vierdelige docuserie gemaakt met verschillende doelstellingen. June te Spenke wil namelijk een informatieve documentaire neerzetten waarbij zowel voor- als nadelen van cryptocurrency besproken worden.

Uiteindelijk is het aan de kijkers zelf om een mening te vormen over de Bitcoin en Cryptocurrency in het algemeen. June zegt hierover het volgende:

“Door middel van de believers en de sceptici aan het woord te laten, geven we de kijker informatie door interessante verhalen en innovaties op het gebied van digitaal betalen. Is het een revolutie of een bubbel?”

Cryptokoorts trailer

Via onderstaande Tweet van Madelon Vos is de Cryptokoorts trailer te bekijken.

Wanneer komt Cryptokoorts op Videoland?

Cryptokoorts zal vanaf 21 oktober exclusief te zien zijn bij Videoland.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>