• Home
  • /
  • Brokers
  • /
  • Hoe kun je crypto overzetten van Bitcoin Meester naar Coinmerce?

In de meeste gevallen zijn de kosten bij Bitcoin Meester erg hoog (2% transactie kosten). Vandaar dat het aantrekkelijk is om je coins over te zetten. Op deze pagina vertellen we je hoe je je crypto kunt overzetten van Bitcoin Meester naar Coinmerce!


stap 1

Log in op je Bitcoin Meester account. Vanaf de beginpagina kun je naar beneden scrollen naar je wallets. Zoek de munt die je wil overzetten naar je Coinmerce account en klik op Versturen. In ons voorbeeld kiezen we Cardano om over te zetten. Wanneer je voor het eerst crypto gaat overzetten van Bitcoin Meester naar Coinmerce zul je eerst een opname adres moeten toevoegen.

coins overzetten naar coinmerce
stap 2

Ga in je Coinmerce account naar het kopje 'Wallets' bovenaan de pagina. Hier vind je al je wallets. Let op: als jij een coin wil versturen die je in Coinmerce nog niet in bezit hebt, moet je de betreffende wallet eerst aanmaken. Klik hiervoor op 'add new' (zie afbeelding). Zoek de betreffende munt op om de wallet toe te voegen aan je account.

stap 3

Kopieer je wallet adres dat je in het scherm ziet staan. Vervolgens ga je terug naar Bitcoin Meester en voeg je de code toe aan je adresboek. Zodra je nog een keer klikt op versturen kun je het juiste adres selecteren. Controleer altijd of je echt het juiste adres hebt gekopieerd. 

stap 4

Je ontvangt een mail van Bitcoin Meester om je overzetting te bevestigen. Dit is een veiligheidsmaatregel om te voorkomen dat er zonder jouw medeweten transacties worden gedaan vanaf jouw account. Zodra je de mail hebt bevestigd staat, afhankelijk van welke crypto je wil overzetten, binnen enkele minuten op jouw Coinmerce account!


Coins versturen van Bitcoin Meester naar Coinmerce - Tips

  • Het versturen van Bitcoin is vrij duur. In veel gevallen is het goedkoper om jouw bitcoin bezitting eerst om te zetten naar een andere munt voor je het gaat versturen naar Coinmerce.
  • In onze Coinmerce review hebben we al behandeld dat dit platform goedkoper is dan Bitcoin Meester. Het omzetten is dan ook een goede keuze.
  • Investeer nooit meer dan je kwijt kunt.  Ben je nieuw in deze markt? Lees dan ons artikel crypto beleggen voor beginners!
Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>