Dit nieuws maakte Coinmerce vandaag bekend. In de samenwerking tussen het Nederlandse crypto platform en het bedrijf van Michael, Eight Global, draait het vooral om het delen van kennis naar de in cryptocurrency geïnteresseerde consument.


Logische match

De samenwerking is een logische match; Michaël van der Poppe heeft met zijn kennis over het traden van crypto de afgelopen jaren een grote following opgebouwd op Youtube en Twitter. Coinmerce is al sinds 2017 bezig om de wereld van blockchain en crypto laagdrempelig te maken voor particulieren. Inmiddels is het mogelijk om meer dan 200 verschillende digitale valuta te verhandelen en is het staken en earnen van coins inmiddels ook een belangrijk onderdeel van het platform.

Michaël van der Poppe geeft als CEO van Eight Global aan erg blij te zijn met de samenwerking tussen beiden: “Coinmerce en Eight Global zijn vergelijkbaar, sterke teams met grote plannen voor de toekomst en met deze samenwerking willen wij ervoor zorgen dat beide partijen toekomstgericht kunnen gaan bouwen.”

Op 1 juli maakten beide bedrijven de samenwerking kenbaar

Educatie en kennisdeling

Ook Christiaan Jimming, Head of Marketing van Coinmerce is erg content en benadrukt dat de samenwerking vooral extra educatie richting de consument moet brengen: “We zijn ontzettend trots om een samenwerking aan te gaan met een toonaangevende naam binnen de industrie. Samen met Michaël en Eight Global kunnen wij educatie en kennisdeling naar een hoger niveau tillen binnen de cryptowereld.” 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>