• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Cadeautip: Bitcoin cadeau geven met een cadeaubon

Ken jij mensen die helemaal gek zijn op crypto? Wij hebben het ideale cadeau gevonden voor deze mensen, namelijk Bitcoin cadeau geven! Maar hoe kan je Bitcoin cadeau geven? In dit artikel vertel ik je er alles over. Lees snel verder!

Hoe kan je Bitcoin cadeau geven?

Je kan Bitcoin cadeau geven door middel van een crypto cadeaubon. Een crypto cadeaubon is te vergelijken met een normale cadeaubon die je bij elke winkel zou kunnen kopen. Een crypto cadeaubon is het ideale cadeau voor elke cryptoliefhebber. Het is tevens ook een leuke manier om iemand die nog niet zo bekend is met cryptocurrencies er aan te introduceren.

ACTIE: Maak een account aan bij Coinmerce en ontvang GRATIS €10!

De werkwijze van een crypto cadeaubon is te vergelijken met die van een normale cadeaubon. Bij de aankoop van een crypto cadeaubon ontvang je een kaart waar geld in Euro's op staat. Deze cadeaubon kan je vervolgens verzilveren bij de crypto broker of exchange waarvan je de cadeaubon gekocht hebt. Het geld van de cadeaubon zal als saldo worden bijgeschreven op het account bij de crypto broker of exchange. Met dit saldo kan de ontvanger vervolgens Bitcoin kopen.

Waar kan je een crypto cadeaubon kopen?

Waar kan je zo'n crypto cadeaubon kopen? Crypto broker Coinmerce is de eerst Nederlandse broker die een crypto cadeaubon aanbiedt. Met deze cadeaubon kan de gelukkige ontvanger van de cadeaubon Bitcoin kopen.

Hoe koop ik een crypto cadeaubon bij Coinmerce?

Op dit moment is de crypto cadeaubon van Coinmerce enkel te verkrijgen door deze in de winkel van Coinmerce te kopen. De winkel van Coinmerce is te vinden in Stadshart, Amstelveen.

Bij het kopen van de crypto cadeaubon geef je het bedrag aan dat je graag zou willen weggeven. Dit moet een bedrag zijn tussen de €25 en €1000. Wanneer je afrekent zal het bedrag worden bijgeschreven op de cadeaubon.

Je bent nu klaar om het cadeau te geven! De ontvanger van de cadeaubon hoeft nu alleen nog de cadeaubon te verzilveren bij Coinmerce en kan vervolgens Bitcoin kopen.

Wil jij meer informatie over het kopen van een crypto cadeaubon bij Coinmerce? Klik dan hier.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>