• Home
  • /
  • Geld
  • /
  • BridgeFund Review | Hoe werkt het? Onze eerlijke review! [2022]
 Geschreven door: Onno
afbeelding BridgeFund

In dit artikel lees je onze ervaringen met BridgeFund. Is deze geldverstrekker de oplossing voor MKB'ers die extra kapitaal nodig hebben? Je leest het in deze uitgebreide BridgeFund review.

BridgeFund is een platform voor ondernemers. Je kunt als ondernemer bij Bridgefund terecht wanneer jij een financiering nodig hebt voor jouw onderneming, zowel voor nieuwe plannen als voor het oplossen van een klein bestaand probleem. BridgeFund is geen bank, maar is een echt online platform waar jij zonder tussenkomst van een partij zoals een bank jouw financiering kunt komen. Je kunt via BridgeFund als ondernemer een zakelijke lening of een krediet afsluiten met een hoogte van 5.000,- tot 250.000,- euro.


BridgeFund review: De aanvraag

Voordat je jouw aanvraag gaat doen bij BridgeFund, heb je een keuze te maken: kies je voor een zakelijke lening met een vast bedrag, of wil je een doorlopend krediet aangaan waarbij je geld kunt opnemen wanneer je het nodig hebt? Heb je dit voor jezelf duidelijk? Dan kun je door naar de volgende stap. 

Wanneer je een financiering behoeft en jouw aanvraag hiervoor gaat indienen bij BridgeFund, kun je dit gemakkelijk online doen. Je kunt vrijblijvend een offerte van jouw lening aanvragen via de online tool op de website van het bedrijf. Je kunt gelijk zien of en hoeveel je hier kunt lenen. Wanneer je het aanvraagproces gaat doorlopen, zul je een aantal vragen moeten beantwoorden. Zo wil Bridgefund van je weten hoe lang je bedrijf al bestaat, hoe hoog je jaarlijkse omzet is, waar je de financiering voor wil gaan gebruiken en hoe snel je het geld nodig hebt. Vervolgens worden nog een aantal basische gegevens en documenten opgevraagd, zoals je KVK-nummer, bedrijfsnaam, jouw volledige naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Ook zul je gevraagd worden om je meest recente banktransacties te uploaden. Nadat je deze documentatie hebt geüpload naar het platform, zal er direct een snelle scan worden gedaan. Na deze scan heb je onmiddellijk duidelijkheid over welk bedrag je kunt lenen. BridgeFund stuurt je vervolgens een vrijblijvend aanbod, gebaseerd op jouw situatie. Wanneer je dit aanbod wil aanvaarden, kun je nog wat aanvullende zaken aanleveren, waaronder:

- Kopie paspoort of ID-kaart van de eigenaar van het bedrijf (en van alle vennoten en bestuurders)
- Een screenshot van je (zakelijke) bankrekening waarop de IBAN en naam van de rekeninghouder weergegeven worden
- Crediteurenformulier
- UBO-formulier
- Een overzicht van de belanghebbende partijen.

bridgefund review

De eerste stap van het aanvraag proces [Bridgefund review en ervaringen, 2 juni 2021]

BridgeFund Review: Hoe snel staat het geld op mijn rekening?

Hoe snel je het geld op je rekening hebt staan, is afhankelijk van je persoonlijke situatie en of je alle documentatie snel kunt aanleveren. In de praktijk kan het geld vandaag nog op je rekening staan, zegt Bridgefund zelf. In menig Bridgefund review op Trustpilot komt naar voren dat men zo snel is van de snelle afhandeling van de aanvraag van de lening. Ook geven mensen aan dat Bridgefund een goede, persoonlijke service aanbiedt. Ben je benieuwd naar de verdere Bridgefund reviews en Bridgefund ervaringen? Via deze link kun je zelf de Trustpilot pagina bekijken waar tal van ondernemers die jou zijn voorgegaan hun positieve Bridgefund ervaringen delen. Meer dan 95% beoordeelt het platform als zijnde goed of uitstekend.

bridgefund ervaringen

De ervaringen met BridgeFund lijken zeer positief te zijn. Ten tijde van schrijven heeft Bridgefund een score van 4,7 verdeeld over 528 reviews.

BridgeFund review: Wat kost het?

Als je een lening aangaat bij Bridgefund, betaal je een vrij lage rente. De hoogte van de rente die je moet betalen verschilt per lener. Het hangt af van de gezondheid van jouw bedrijf; hoe gezonder je onderneming is, hoe lager de rente is die je moet betalen. Het platform biedt je ook de mogelijkheid om kosteloos sneller af te lossen. Het bedrijf berekent maandelijks 1% vaste rente, en een variabele rente van 0,3 à 2,2 procent, afhankelijk van de gezondheid van jouw onderneming

Lenen via het platform Bridgefund heeft dus vele voordelen; je kunt zonder gedoe en tussenkomst van een bank een zakelijke lening aangaan. Wanneer je bedrijf financieel gezond is, kun je ook nog eens profiteren van een zeer lage rente. Daarnaast kun je via het platform vandaag nog het geleende geld op jouw rekening hebben staan en is vrijwel iedere Bridgefund review van ondernemers die jou voorgingen veelal zeer positief. Ben je benieuwd of een lening via het platform Bridgefund voor jou ook zo voordelig uitpakt? Bereken hier je zakelijke lening.

Over de schrijver: Onno

Naast mijn werk als leerkracht op een basisschool werk ik als contentschrijver voor ThinkRich. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Vragen of mijn artikel? Neem dan zeker contact met mij op!

Andere bekeken ook:

>