• Home
  • /
  • Crypto
  • /
  • Bitvavo 1000 euro Promotie: Hoe werkt dit precies?

Hoe werkt de Bitvavo 1000 euro promotie precies? Het is een vraag die regelmatig onze inbox passeert. Bitvavo is een van de beste crypto brokers van Nederland en ook onze go-to broker. Geen enkele broker hanteert namelijk zulke lage handelskosten, heeft zo'n goed aanbod en werkt zo gemakkelijk als Bitvavo. 

Bovendien heeft Bitvavo momenteel een leuke promotie. Elke nieuwe gebruiker die zich registreert bij Bitvavo betaalt over de eerste 1000 euro namelijk geen handelskosten. Maar hoe werkt deze Bitvavo promotie precies? In dit artikel ontdek je het antwoord!

Om gebruik te maken van de Bitvavo promotie is het van belang dat je een juiste link ontvangt. Hieronder vind je een link die je direct door stuurt naar de kortingspagina van Bitvavo. Door via deze link een account aan te maken profiteer je direct van de welkomstbonus. Je kunt ook op deze pagina komen via deze link

Let op: Als je niet op deze link klikt krijg je de bonus ook niet.

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Stappenplan Bitvavo gratis handelen promotie

Om te profiteren van de Bitvavo actie dien je zelf eerst een account aan te maken bij Bitvavo. Hieronder leggen we je in een overzichtelijk stappenplan uit hoe je dit op een snelle en effectieve manier doet.

stap 1

Welkomst bonus claimen & Registreren

Om de welkomstbonus te claimen dien je allereerst op een goede link te klikken. Klik hier voor de juiste link. Wanneer je op deze link hebt geklikt word je doorgestuurd naar onderstaande pagina.

Zoals je ziet staat er bovenaan de pagina in groene letters de volgende tekst: "Welkomstbonus: Verhandel 1000 euro zonder handelskosten." Dit moet er staan, als dit er niet staat profiteer je dus niet van de welkomstbonus.

Laat vervolgens je gegevens achter en registreer je via het formulier.

step 2

Mail bevestiging

Zodra je het formulier hebt ingevuld ontvang je binnen enkele minuten een e-mail die je dient te bevestigen. Check hierbij ook altijd goed je spam folder. Het kan nog wel eens voorkomen dat het mailtje hier terecht komt.

Wanneer je de mail hebt ontvangen kun je op de knop in de mail klikken waarna je naar de volgende pagina wordt gestuurd:

bitvavo mail bevestiging
stap 3

Beginnen met handelen maar!

Gefeliciteerd, wanneer je deze stap hebt voltooid heb je een Bitvavo account! Het enige wat je nu nog moet doen is het uploaden van je ID-kaart en je bankgegevens toevoegen. Vervolgens kun je beginnen met handelen.

Lees tip: Ontdek hier meer over deze broker in onze Bitvavo Review!

Hoe werkt de Bitvavo €1000 gratis handelen actie?

Wanneer je een account bij Bitvavo hebt aangemaakt volgens bovenstaand stappenplan is je € 1000 gratis handelen bij Bitvavo geactiveerd.

Goed om te vermelden is het volgende: over de eerste € 1000 die jij op Bitvavo verhandeld betaal je geen handelkosten. Het betekent dus niet dat jij € 1000 gratis ontvangt van Bitvavo.

Zodra jij meer dan € 1000 hebt gehandeld zul je wel beginnen met het betalen van handelskosten. Maak je hier echter niet te druk over. Bitvavo is namelijk de goedkoopste cryptobroker van Nederland.

Zodra jij je account hebt aangemaakt en de ID-verificatie hebt uitgevoerd kun je beginnen met het handelen in cryptocurrency. Omdat je via de promotie een account hebt aangemaakt bij Bitvavo mag je via dus 1000 euro aan crypto volledig gratis verhandelen. Normaal zou je hier 0.25% transactie kosten over moeten betalen. 

Hoe lager de handelkosten zijn des te hoger is jouw rendement. Om die reden is het erg interessant om gebruik te maken van deze promotie.

Hoe kan Bitvavo €1000 gratis handelen weggeven?

Bitvavo is een relatief nieuwe speler binnen de crypto broker markt. Ze zitten in een heftige concurrentiestrijd verwikkeld met o.a. Bitcoinmeester en Binance (lees hier de verschillen tussen Binance en Bitvavo). Om deze reden hebben ze deze actie dan ook in het leven geroepen.

Bitvavo heeft de ambitie om snel marktaandeel te verkrijgen binnen de markt en wil snel groeien. Door deze promotie maakt Bitvavo dit mogelijk. Overigens is dit iets wat meerdere crypto brokers doen om nieuwe klanten voor zich te winnen. 

Deze promotie is mogelijk door het feit dat een nieuwe klant voor Bitvavo ontzettend veel waard is. Bovendien spreekt Bitvavo met deze actie beginnende beleggers aan. Door gratis te kunnen handelen met je eerste 1000 euro kun je namelijk op een mooie manier kennis maken met het Bitvavo platform en het complete aanbod, waaronder de beste defi coins!

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>