• Home
 • /
 • Crypto
 • /
 • Bitcoin Meester Review en Ervaringen [2023]

Hoe goed en betrouwbaar is Bitcoin Meester? Het is een vraag die we regelmatig voorbij zien komen in onze mailbox.

Om die reden hebben we besloten deze Bitcoin Meester review te schrijven. Zelf beleggen we al sinds 2017 in cryptocurrency, hiervoor gebruiken we meerdere platformen waar Bitcoin meester er eentje voor is.

Doordat we verschillende platformen kennen weten we precies waar Bitcoin Meester in uitblinkt en waar juist niet. In dit uitgebreide artikel ontdek je alle informatie die jij moet weten voordat je gaat beginnen met het kopen van cryptocurrency via Bitcoin Meester.

Zo bespreken we de voor-en nadelen, de kosten, de betrouwbaarheid en onze persoonlijke ervaring met het platform.

Benieuwd naar onze conclusies? Lees dan gauw verder en ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over Bitcoin Meester!

Specificaties Bitcoin Meester


Jaar van lancering:  2017

Vestigingsland:  Nederland

Mobiele App: Android & iOS

Aantal Cryptovaluta: 200+

Uitbetalen naar bank: ja


Bedrijfsinformatie: 
Coin Meester B.V.
Thailandlaan 6 1432 DJ Aalsmeer
KVK: 68955820
Bitcoin meester website

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is een van de bekendere cryptocurrency brokers in Nederland. Het bedrijf komt uit Aalsmeer en is 2017 opgericht. Sinds de oprichting van Bitcoin Meester is het bedrijf eigenlijk ontzettend snel gegroeid binnen zowel de nationale als de internationale markt.

Dit mede dankzij het gebruiksgemak waar je cryptocurrency mee kan aankopen. Het platform Meester maakt het voor iedereen mogelijk om gemakkelijk en snel cryptovaluta aan te schaffen via een eenvoudig te gebruiken platform.

Bovendien is het zo dat Bitcoin Meester een heel ruim aanbod van verschillende cryptovaluta heeft en dat je gewoon met iDeal en bankcontact kunt betalen. Het bedrijf is onderdeel van de B.V. genaamd Coin Meester.


Wat zijn de voor- en nadelen van Bitcoin Meester?

Uiteraard kunnen we voor- en nadelen niet ontbreken in onze Bitcoin Meester Review. Zoals we hierboven al aangaven is het platform ontzettend snel gegroeid.

Dit komt onder andere door de vele voordelen die Bitcoin Meester als platform te bieden heeft. Het kopen bij Bitcoin Meester is ontzettend eenvoudig en bovendien is er geen enkele broker in Nederland die net zo'n groot aanbod heeft als dit platform. 

Voordelen Bitcoin Meester
 • Grootste aanbod cryptovaluta van Nederland: 195 verschillende crypto valuta
 • Alle transacties op het platform worden veiliggesteld middels een SSL-technologie.
 • Snel en gemakkelijk betalen via iDeal
 • Nederlandse klantenservice die bijna altijd bereikbaar is
Nadelen Bitcoin Meester
 • Niet mogelijk om Forex of CFD te kopen

Het aanbod van Bitcoin Meester

Nu je weet wat de voor- en nadelen van Bitcoin Meester zijn is het tijd om te kijken naar het aanbod van deze broker. Natuurlijk kies je voor een bepaalde broker als je ziet dat hij de cryptovaluta aanbiedt waar jij van plant bent in te investeren.

Het aanbod van Bitcoin Meester is waarschijnlijk gelijk het grootste voordeel dat dit platform te bieden heeft. Dit platform heeft namelijk een gigantisch aanbod van verschillende cryptovaluta, zo kun je kiezen uit meer dan 200 verschillende cryptocurrency.

Uiteraard zijn de mainstream coins zoals Bitcoin, Ripple, Tron en Ethereum te koop maar je vindt hier ook meer exclusievere coins die je niet zo snel bij andere brokers terug ziet komen.

Als jij op zoek bent naar de beste crypto broker met het grootste aanbod dan zit je bij Bitcoin Meester helemaal goed. Het hele aanbod van coins kun je vinden door op deze link te klikken.

Ook zouden we je aanraden om de Social Media kanalen van BM te volgen. Wanneer er namelijk een nieuwe coin op het platform komt, wordt dat via dit platform gedeeld. Hierdoor kun je snel inspelen op nieuwe coins en ervoor zorgen dat je er altijd als eerste bij bent.

Aanbod bitcoin meester

Een kleine greep uit het aanbod bij Bitcoin Meester


Is Bitcoin Meester betrouwbaar en veilig?

Is Bitcoin Meester betrouwbaar en veilig? Als jij dit ook afvraagt dan zit je hieronder goed. Het is belangrijk dat een cryptocurrency platform betrouwbaar en veilig is, je gaat tenslotte geld investeren.

In onze Bitcoin Meester review hebben wij ook onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid en veiligheid van Bitcoin Meester.

Allereerst hebben we gekeken naar de B.V. achter Bitcoin Meester. Bitcoin Meester is namelijk onderdeel van Coin Meester B.V. Hierbij hebben we ook gekeken naar de KVK inschrijving van het bedrijf en dit zag er eigenlijk allemaal goed uit.

Verder is Bitcoin Meester een bedrijf dat al sinds 2017 actief is op de cryptocurrency. Eigenlijk zijn er geen negatieve dingen te vinden omtrent dit bedrijf en staat het bedrijf al tijden bekend als een van de meest betrouwbare cryptocurrency brokers van Nederland.

Zo zijn zij actief op beurzen en congressen en plaatsen ze regelmatig video's en foto's van hun team. Ook beschikken zij over een zeer goede klantenservice.

Zelf hebben we meerdere malen contact gehad met deze klantenservice en onze ervaring was positief. Bitcoin Meester is dus zeker een betrouwbaar en veilig platform op cryptovaluta te kopen en te verkopen.

Kwa veiligheid is het mogelijk om een 2 factor authenticatie toe te voegen aan je account. Bij het account aanmaken kun je deze 2 factor authenticatie toevoegen zodat de kans op hacking kleiner wordt.

Bitcoin Meester Betrouwbaar

In onze ogen is Bitcoin Meester dus zeker betrouwbaar en veilig omdat:

 • Bitcoin Meester is geregistreerd bij de Nederlandsche Bank
 • Een Nederlandstalige en goed bereikbare klantenservice heeft
 • De crypto exchange lid is van de Verenigde Bitcoin bedrijven Nederland

Cryptocurrency kopen via Bitcoin Meester

Ben jij overtuigt en wil je graag cryptovaluta kopen via Bitcoin Meester? Goed nieuws! Het platform van Het platform is namelijk zo ontwikkelt dat iedereen binnen enkele minuten cryptocurrency kan kopen.

Hier is verder geen technische kennis voor nodig en eerlijk gezegd is het plaatsen van een foto op Facebook nog lastiger dan het starten met Bitcoin Meester.

Hieronder leggen we in een paar stappen uit hoe je snel en gemakkelijk kunt beginnen met het kopen van crypto.

 1.  Maak een account aan bij Bitcoin Meester (Als je via deze link een account aanmaakt steun je ThinkRich, zouden we enorm waarderen:D)
 2. Voer je persoonlijke gegevens in en klik op de knop 'account aanmaken'
 3. Check je E-mail inbox en verifieer je E-mail adres
 4. Log in op het het platform en navigeer naar de knop Euro's storten
 5. Kies het bedrag dat je van plan bent te gaan investeren en kies je gewenste betaalmethode
 6. Navigeer naar het tabblad Portefeuille en kies de currency die je graag wilt kopen
 7. Geef aan hoeveel euro je van deze munt je wilt kopen en klik op de knop kopen.

Bitcoinmeester review: verkopen en uitbetalen

Nu je weet hoe je cryptovaluta kunt kopen via Bitcoin Meester is het natuurlijk ook interessant om te kijken naar de verkoop- en uitbetalingsmogelijkheden op dit platform.

Je investeert natuurlijk niet voor niets in Bitcoin of Altcoins en uiteindelijk wil je het rendement natuurlijk een keer laten uitbetalen.

Wanneer jij vindt dat je voldoende winst hebt gemaakt, kun je via BM eigenlijk op elk moment ervoor kiezen om je crypto te verkopen en dit bedrag uit te laten betalen.

Hierbij gaan we ervan uit dat je de cryptovaluta op je Bitcoin Wallet laat staan en dit niet naar een andere wallet hebt verplaatst.

Volg de stappen hieronder om je cryptocurrency te verkopen en eventueel te laten uitcashen.

 1. Navigeer naar het tabblad 'portefeuille' en klik op de cryptocurrency die je wilt verkopen
 2. Geef aan hoeveel je van deze cryptomunt wilt verkopen
 3. Klik op de knop 'verkopen' Je ziet vervolgens het bedrag waar je de crypto voor hebt verkocht onder het tabblad BM credits
 4. Klik op de knop 'euro's opnemen'
 5. Verifieer zelf of het IBAN rekening nummer klopt en klik op 'opnemen' 

Volgens Bitcoin Meester duurt het gemiddeld 1 werkdag voor het geld op je rekening gestort is. Onze ervaring is echter dat het geld vaak al binnen een aantal uur gestort is.

Dit doet BM enorm snel en Bitcoin Meester biedt haar gebruikers hiermee de mogelijkheid om ten alle tijden hun cryptomunten te kopen of verkopen. 


Bitcoin Meester review: automatisch kopen of verkopen 

In bovenstaand stappenplan zijn we uitgegaan van het reguliere kopen bij Bitcoin Meester. Naast deze manier van crypto kopen, biedt het platform van Bitcoin Meester ook zogenaamde geavanceerde koop- en verkoop orders aan.

Een ander voordeel van het platform is dat zij geavanceerde koop- en verkooporders bieden. Dankzij deze functie kun je coins automatisch orders plaatsen. Stel dat jij voor 100 euro Bitcoin wilt kopen zodra de koers op $52.000 staat, dan zal hij automatisch 100 euro investeren op het moment dat de Bitcoin op deze koers staat.

Hetzelfde geldt voor verkoop orders. Dit is ontzettend handig voor mensen die van plan zijn om te gaan handelen via het Bitcoin Meester platform, je hoeft namelijk niet continu de koers in de gaten te houden. 


Bitcoin Meester kosten en Fees

Bij het uitzoeken van de beste crypto broker is het van belang dat je kijkt naar de transactiekosten en prijzen die een platform rekent.

Hier zit namelijk best een behoorlijk verschil in waardoor het soms interessant kant zijn om voor een bepaalde broker te kiezen. Bij Bitcoin Meester zijn de handelskosten zo'n 1,5% per trade. Deze kosten kunnen variëren per munt en op welk moment de trade plaats vindt. Dit is aan de hoge kant voor mensen die regelmatig daytraden met crypto.

Net als bij de meeste brokers wordt meer handelen op Bitcoin Meester beloond. Hoe meer cryptovaluta jij aankoopt, des te lager zijn je transactie kosten.

Ook worden er leuke kortingen gegeven wanneer je hele hoge bedragen investeert. Hoe hoger de investering is die jij doet, des te lager zijn de transactie kosten.

Als jij een handelaar bent die regelmatig actief is op het platform dan kun je worden opgeschaald naar het VIP niveau.

Op Bitcoin Meester zijn er 8 verschillende VIP niveau's die elk een extra korting geven. Wanneer je niveau 8 hebt bereikt (het hoogste niveau), kan je korting oplopen tot 1.25%. Deze volumes worden overigens berekend over de afgelopen 30 dagen.

Het aanmaken van een Bitcoin Meester account is overigens volledig gratis. We zouden iedereen aanraden om een account aan te maken, al is het alleen maar om even rond te kijken op het platform.


Bitcoin Meester wallet

We krijgen ook veel vragen over de Bitcoin Meester wallet, om die reden kan dit natuurlijk niet ontbreken in onze Bitcoin Meester review. Net als de meeste crypto brokers biedt ook Bitcoin Meester een eigen wallet. Je kunt via Bitcoin Meester dus cryptocurrencies kopen en verkopen en ze vervolgens in de Bitcoin Meester wallet bewaren. 


Bitcoin Meester verificatie en limiet

De afgelopen jaren is het toezicht op Crypto brokers en bedrijven die actief zijn binnen de cryptovaluta industrie ontzettend gestegen.

Tegenwoordig moeten crypto bedrijven zich aan allerlei strenge eisen en regels houden. Dit wordt puur gedaan om witwassen en andere duistere zaken te voorkomen.

Om deze reden zijn er vaak limitien en verificaties nodig binnen crypto brokers. Zodra jij een account aanmaakt zul je jezelf ten alle tijden moeten identificeren.

Voor een Crypto Broker is het van essentieel belang dat ze weten met wie ze zaken doen. Verder is Bitcoin Meester verplicht om een woonplaats en mobiele telefoonnummer controle te doen. Als laatst moet je ook een selfie opsturen waarbij je je paspoort vasthoudt. Dit klinkt misschien overdreven en als veel gedoe echter is het voor je eigen veiligheid.

Stel je account wordt ooit gehackt dan kun je hem dankzij je identiteit altijd terugkrijgen. Bitcoin Meester heeft geen limiet bij het storten van een geldbedrag. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je voor minimaal 9 euro moet kopen.


App Bitcoin Meester

In de mobiele wereld waarin we vandaag de dag leven mag een mobiele applicatie eigenlijk niet meer ontbreken.

Dit heeft Bitcoin Meester ook door en om die reden hebben zij sinds 2020 een mobiele Android en iOS applicatie die beschikbaar is voor alle gebruikers.

Dankzij de bitcoin meester app kun je ten alle tijden crypto kopen en verkopen. Ook kun je altijd je portfolio in de gaten houden.

De app werkt ontzettend makkelijk en eigenlijk kun je gebruik maken van alle functies die je op de website van Bitcoin Meester ook hebt.

Een kind kan de was doen en binnen de kortste keren kun je cryptovaluta kopen via de bitcoin meester app.

bitcoin meester app

Onze Bitcoin Meester ervaringen

Uiteraard mag onze eigen Bitcoin Meester ervaringen niet ontbreken. Anders zou de Bitcoin Meester review niet compleet zijn. Zelf investeren we al een aantal jaar in cryptovaluta waardoor we meerdere platformen hebben gebruikt.

Bitcoin Meester is binnen Nederland zeker een van onze favoriete crypto brokers. Onze voornaamste reden hiervoor is het grote aanbod van de broker.

Het grote aanbod aan cryptovaluta brengt enorm veel voordelen met zich mee. Zo kun je snel handelen en zodra er een nieuwe crypto munt op het platform staat deze gelijk kopen.

Ook vinden we het gebruiksgemak van deze broker super fijn. Het platform werkt snel en gemakkelijk en is bovendien ontzettend overzichtelijk.

Als laatste hebben wij ook positieve ervaringen met de klantenservice die Bitcoin Meester biedt. Wij hebben deze klantenservice meerdere keren moeten benaderen en eigenlijk zijn we alle keren goed en snel geholpen.

Wat ons betreft is Bitcoin Meester dus zeker een van de betere Nederlandse broker in Nederland.


Conclusie

We begonnen dit artikel met de vragen: 'Hoe goed is Bitcoin Meester?' en 'Is Bitcoin Meester betrouwbaar?'.

Na een uitgebreid onderzoek kunnen we met recht zeggen dat Bitcoin Meester zeker een van de betere Nederlandse Crypto brokers is, samen met Litebit en Bitvavo. We moeten hier eerlijjk bij vermelden dat laatstgenoemde de beste optie is in onze ogen.

Het platform heeft veruit het grootste aanbod aan Cryptovaluta, werkt enorm simpel en beschikt over verschillende veiligheidsmaatregelen die ervoor zorgen dat je vermogen goed beschermd wordt.

Cryptocurrency kopen met iDeal wordt enorm makkelijk dankzij Bitcoin Meester en je investeert binnen 2 minuten in 200 verschillende munten. Ook beschikt het platform over een handige app waar je crypto mee kunt kopen of verkopen.

Wij beoordelen Bitcoin Meester dan ook zeker als positief en we zouden je zeker aanraden om een account aan te maken en eens rond te kijken op het platform. Het aanmaken van een account is binnen enkele minuten gedaan. Het voordeel van deze broker is dat het een zeer groot aanbod heeft. Zelfs groter dan het aanbod van Bitvavo.

Hoogtepunten


 • Grootste aanbod cryptovaluta van Nederland: 195 verschillende crypto valuta
 • Eenvoudig betalen met iDEAL, Bankcontact, SEPA Instant of creditcard
 • Geschikt voor beginners dankzij simpele en gebruiksvriendelijke interface
9.4
Eindcijfer

Beoordelingscriteria

Veiligheid

9.5

Gebruiksgemak

9.0

Aanbod

8.5

Veelgestelde vragen over Bitcoin Meester

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is een Nederlandse broker die opgericht is in het jaar 2017. Via dit platform koop je binnen enkele minuten cryptomunten zoals Bitcoin, Ripple en LINK. Ontdek hier meer over Bitcoin Meester!

Welke handelskosten rekent Bitcoin Meester?

Per transactie wordt maximaal 1,25% in rekening gebracht. Hoe vaker jij transacties doet via het platform, des te meer lager zijn je transactiekosten. Ontdek hier het overzicht van alle kosten van Bitcoin Meester.

Is Bitcoin Meester betrouwbaar en veilig?

Ja, Bitcoin Meester is een veilig platform. Zo is het bedrijf geregistreerd bij de Nederlandsche Bank, werkt het volledig via de AML-richtlijnen en beschikt het over een Nederlandstalige en goed bereikbare klantenservice. Lees hier meer over alle veiligheidsmaatregelen die Bitcoin Meester heeft.

Hoe kan ik betalen bij Bitcoin Meester?

Via Bitcoin Meester koop je snel en gemakkelijk cryptocurrency via: Ideal, creditcard of bankcontact. Ook is het mogelijk om te betalen met cryptocurrency. Klik hier om alles over Bitcoin Meester te weten te komen.

Hoe groot is het aanbod van Bitcoin Meester?

Op het moment van schrijven biedt Bitcoin Meester meer dan 200 verschillende crypto valuta aan.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>