• Home
 • /
 • Brokers
 • /
 • Wat is de beste beleggingsrekening – Top 5 beste beleggingsrekeningen [2023]!
 Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 20/01/2023

Op zoek naar de beste beleggingsrekening? Dan ben je hier aan het enige juiste adres! In dit artikel hebben wij namelijk een top 5 samengesteld van de beste beleggingsrekeningen in 2023. 

Het beleggen in aandelen, ETFs of obligaties wordt ten tijde van de lage spaarrente steeds belangrijker om op de lange termijn een vermogen op de bouwen. En een goede beleggingsrekening kan daarbij niet ontbreken.

Door de juiste beleggingsrekening te kiezen om jouw vermogen bij op te bouwen kan je op termijn namelijk aardig wat kosten besparen. Zo worden er tal van verborgen kosten in rekening gebracht bij brokers of banken - en dat is op de lange termijn zonde.

Genoeg reden om te onderzoeken welke beleggingsrekening voor jou het meest waardevol kan zijn. Wij hebben het meeste onderzoekwerk al gedaan, dus wacht niet langer en bekijk hier de top 5 beste beleggingsrekeningen van 2023! 


Top 5 Beste Beleggingsrekening

Degiro logo

Best Geteste Beleggingsrekening
1. DEGIRO

eToro Beleggen

Beste Beleggingsrekening voor Aandelen 
2. eToro

MEXEM beleggen

Beste Broker voor Actief Beleggen
3. MEXEM

Easybroker logo

Beste Broker voor Beginners
4. EasyBroker

Brand new day logo

Beste Beleggingsrekening voor Passief Beleggen
5. Brand New Day


Hoe kies je de beste beleggingsrekening?

In de wereld van beleggen zijn er heel veel verschillende soorten beleggingen. Zo heb je aandelen, ETFs, fondsen, obligaties en ga zo maar door. Vervolgens zijn al deze producten weer op verschillende manieren aan te kopen, zoals via stop-loss of market value. 

Als we al die verschillende variabelen bij elkaar optellen komen we tot de conclusie dat er talloze mogelijkheden zijn - en daarmee is het kiezen van de juiste beleggingsrekening complex.

Het is namelijk zo dat de ene beleggingsrekening voor persoon A geschikt kan zijn, terwijl het voor persoon B niet geschikt kan zijn. Dat komt doordat elke broker die een beleggingsrekening aanbiedt zichzelf specialiseert in een bepaalde niche binnen de beleggingswereld.

Om jouw te helpen in het onderzoeken welke beleggingsrekening voor jou het meest interessant zou kunnen zijn, hebben we hieronder op een rijtje gezet welke zaken belangrijk zijn om te beoordelen welke beleggingsrekening bij jouw past. Lees hieronder daarom verder!

Kosten

De kosten van het beleggen vormt het belangrijkste onderdeel van het beoordelen van een beleggingsrekening. Door te beleggen bouw je immers op de lange termijn een vermogen op. Door de kosten hiervan laag te houden, houd je zo het meeste rendement over.

Nu is het zo dat de kosten van beleggen bij een broker vrijwel altijd lager zijn dan de kosten van beleggen bij een bank. Dit hebben we hieronder kort voor je gedemonstreerd:

Aanbieder

Kosten aandelen

Kosten ETF

€0

€0

Rabobank beleggen

€5 + 0.05%

€5 + 0.05%

Het patroon waarbij brokers goedkoper zijn dan banken kom je over de hele linie tegen. Het is daarom voor beleggers veel interessanter om te kijken naar de kosten die in rekening worden gebracht bij brokers. 

Daarbij is het zo dat er veelal verschillende kosten in rekening worden gebracht voor verschillende producten. Het kan zo zijn dat de kosten voor het kopen aandelen hoger zijn dan de kosten voor het kopen van ETF - en andersom. Grofweg worden de volgende soorten kosten onderscheiden:

Soort kosten

Wat is het?

Transactiekosten


Bepaald bedrag per transactie. Dit geldt voor kopen en verkopen.

Servicekosten


Kosten die horen bij het platform. Deze kosten verschillen per broker.

Valutakosten


Kosten voor het omrekenen van valuta bij de verschillende beurzen. 

Lopende kosten
Kosten die horen bij ETFs en fondsen die per jaar in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en zijn bij elke broker even hoog.

Al met al is het zaak om de kosten zo laag mogelijk te houden. Nu is het zo dat de kosten van sommige producten van nature hoger liggen dan bij andere producten. Zo zijn ETFs veelal goedkoper dan ETFs, en zijn aandelen weer goedkoper dan ETFs.

Daarom is het belangrijk om per broker goed te onderzoeken op welk onderdeel zij veel of weinig kosten in rekening brengen, zodat jij een broker kunt vinden waarbij de kosten het beste passen bij jouw beleggingsdoelen. 

Betrouwbaarheid en veiligheid

Bij een beleggingsrekening investeer je geld in allerlei beleggingsproducten. Hiervoor wil je natuurlijk bij een betrouwbare broker een beleggingsrekening openen, omdat je met zekerheid wilt stellen dat jouw geld veilig staat. 

Daarom is het van belang om de betrouwbaarheid van beleggingsbrokers te analyseren. Zeker als je geen financieel expert bent kan die beleggingswereld best overweldigend overkomen.

Nu is het zo dat brokers tegenwoordig onder streng toezicht van financiële instanties. In Nederland staan brokers onder toezicht bij de AFM, de Autoriteit Financiële Markten. De AFM houdt toezicht op het handhaven van de wetten en regels rondom het beleggen - en garanderen geld in het geval van faillissement bij 

In onze top 5 is eToro een partij die niet wordt gereguleerd door de AFM, maar door de CySEC - de financiële autoriteit van Cyprus. Ook bij eToro hebben beleggers garantie bij faillissement.

Gebruiksgemak

Voor zowel startende als gevorderde beleggers is gebruiksgemak belangrijk. Je wilt immer direct kunnen zien hoe de markt ervoor staat en hoe jouw portefeuille presteert.

Daarom onderzochten we bij elke broker het gebruiksgemak van de broker. Hierbij hebben we onszelf de volgende vragen gesteld:.

 • Hoe gemakkelijk is het openen van een beleggingsrekening
 • Hoe snel krijg je een overzicht te zien van beschikbare beleggingsproducten?
 • Hoe duidelijk worden verschillende beurzen onderscheiden?
 • Hoe overzichtelijk zijn de beleggingen het portefeuille?
 • Hoe gemakkelijk is het kopen en verkopen van aandelen, ETFs of fondsen?
 • Hoe fijn werkt de app?

Aanbod

Het laatste criterium waar we naar keken was het aanbod van de broker. Het beleggen bij een broker in plaats van bij een bank heeft als grote voordeel dat het aanbod groter is.

Zo heb je meer aandelen, ETFs en fondsen waarin je zou kunnen beleggen. Met andere woorden: hoe groter het aanbod, hoe meer keuze jij hebt in het zelf samenstellen van jouw ideale portfolio.

Toch zijn er ook brokers die zich juist specialiseren in het aanbieden van een klein aantal beleggingsproducten, waarbij ze het belangrijker vinden dat het aanbod overzichtelijk blijft. 

Een groter aanbod is dus niet altijd beter, maar in de meeste gevallen biedt het voor beleggers wel meer vrijheid in het samenstellen van het portfolio. 


Wat is de beste beleggingsrekening?

Wat is de beste beleggingsrekening in 2023? Door een toename van brokers die het beleggen mogelijk maken voor jong en oud zien we al gauw door de bomen het bos niet meer.

Met behulp van de drie criteria die we hierboven hebben toegelicht onderzochten we uitgebreid allerlei verschillende soorten brokers die een beleggingsrekening aanboden. 

We keken naar de verschillende brokers, onderzochten de kosten, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en het aanbod en kwamen zo tot onze top 5.

Ook hebben we gekeken welke beleggingsrekening interessant zou kunnen zijn voor bepaalde type beleggers. Daarom hebben we ook beschreven dat sommige beleggingsrekeningen de beste kunnen zijn voor aandelen, terwijl een andere weer het beste zou kunnen zijn voor pensioenbeleggen.

Kortom, in onze top 5 vind je voor iedereen wat wils! Bekijk hieronder onze uitgebreide conclusie en onderbouwing van de beste beleggingsrekening in 2023. 

1. DEGIRO

 • Geschikt voor: all-round beleggen
 • Kosten: €0 - €2,50 per transactie
 • Uniek: kernselectie met gratis ETFs
 • Grootste aanbod van Nederland

Kosten

Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Aanbod

De best beoordeelde beleggingsrekening is die van DEGIRO. DEGIRO is in Nederland de grootste broker - en dat heeft verschillende redenen.

Allereerst is het aanbod bij DEGIRO veruit het grootst. Dat wil zeggen dat je via dit platform producten kunt aanschaffen op verschillende beurzen, dat het aantal producten dat je kunt kopen groot is en dat je naast reguliere ook futures, opties en derivaten kunt kopen.

Alle producten die wij hebben geprobeerd op te zoeken konden we eigenlijk zonder problemen vinden. Ook het kopen en verkopen van die producten ging heel makkelijk.

Qua kosten moet je soms goed opletten bij DEGIRO. Zo betaal je voor ETFs in de kernselectie helemaal niets, maar daarbuiten betaal je wel €2.50 per transactie. 

Kortom, voor een all-round broker met een overzichtelijke app kunnen zowel beginners als gevorderde belegger prima beleggen bij DEGIRO. In onze ogen met recht de nummer 1 in deze top 5 beste beleggingsrekeningen!

Voordelen DEGIRO

 • Grootste aanbod, waardoor je het meest diverse portfolio kunt samenstellen
 • Sinds kort ook handelen buiten openingstijden van de beurs mogelijk (wel tegen een prijs)
 • Meest uitgebreide platform van onze top 5 met uitstekende informatievoorziening over bijvoorbeeld winstcijfers van een aandeel

Nadelen DEGIRO

 • CFD-trading is niet mogelijk bij DEGIRO
 • Kosten van DEGIRO zijn buiten de kernselectie om relatief hoog

2. eToro

eToro Beleggen
 • Geschikt voor: aandelen
 • Kosten: €0 aandelen / 0.09% CFD
 • Uniek: copy trading
 • Marktleider voor CFD-trading

Kosten

Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Aanbod

Op de tweede plaats vinden we eToro, een broker die wereldwijd een van de grootste partij is die beleggingsrekening aanbiedt. 

EToro is een opvallende broker, omdat zij als een van de weinige beleggingsapps écht gericht zijn op het laag houden van de kosten op het beleggen in aandelen. Daarnaast bieden zij CFD-trading aan, wat veelal interessant is voor gevorderde beleggers.

Daarnaast biedt eToro transparantie aan binnen de beleggingswereld door twee functionaliteiten: copy trading en social trading. Hierbij is het zo dat beleggers op een groot forum binnen het platform kunnen discussiëren over bepaalde beleggingskeuzes.

Maar het gaat nog verder. Je kunt bij eToro de transacties van 'grote beleggers' helemaal kopiëren, zodat jij dezelfde investeringen in jouw bezit hebt als een belegger die een bewezen goede transactie heeft uitgevoerd.

Een minpunt bij eToro is dat het voor beleggers heel makkelijk wordt gemaakt om 'per ongeluk' een CFD-handeling uit te voeren bij het kopen van een aandeel, terwijl het de bedoeling was om een reguliere aankoop te doen. Hierdoor is het voor beginners nog wel eens mogelijk om een aandeel via CFD te kopen, terwijl dat niet de bedoeling was. 

Desalniettemin hebben we te maken met een gigant binnen de markt, want het platform is uitgebreid, de informatievoorziening is grondig en de app werkt heel gemakkelijk. Voor beleggers die geïnteresseerd zijn in aandelen is eToro absoluut een aanrader. 

Voordelen eToro

 • Social trading maakt het mogelijk om met meerdere mensen te discussiëren over het wel of niet kopen van aandelen
 • Goedkoopste beleggingsrekening voor het kopen van aandelen
 • Marktleider in CFD-trading, waarbij de kosten hiervoor het laagst zijn

Nadelen eToro

 • 'Per ongeluk' CFD-trading is niet beginnersvriendelijk
 • Het aanbod qua ETFs en fondsen is beperkt.

3. MEXEM

 • Geschikt voor: actief handelen
 • Kosten: 0.06% aandelen / 0.065% CFD  
 • Uniek: nieuwkomer

Kosten

Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Aanbod

Op de derde plaats vinden we de beleggingsrekening van MEXEM. Dit is een nieuwkomer op de markt die ons niet ontschoten is. 

Met MEXEM hebben we te maken met een beleggingsrekening die in essentie een combinatie is van DEGIRO en eToro. Het is namelijk een broker met een groot aanbod van veel verschillende beleggingsproducten, terwijl het ook nog eens mogelijk is om te handelen in CFD.

Toch schiet het vanuit dat oogpunt nét te kort in beide categorieën. Het aanbod van DEGIRO is simpelweg groter, en de CFD-trading van eToro werkt nét even lekkerder. Tegelijkertijd is het interessant dat de kosten voor CFD-trading bij MEXEM met 0.65% goedkoper zijn dan bij eToro.

Opvallend is het gebruiksgemak van het platform - en laten we gerust stellen dat dit nogal tegenvalt. In vergelijking met DEGIRO en eToro oogt het platform onoverzichtelijk. Tegelijkertijd zijn alle functionaliteiten wel degelijk aanwezig, alleen in een minder gestroomlijnd jasje.

Al met al is MEXEM een interessante optie voor beleggers die deze nieuwkomer een kans willen geven. Alle functionaliteiten zijn er - en de kosten zijn absoluut niet hoog. Het is het zeker waard om hier een kijkje te nemen! 

Voordelen MEXEM

 • Gevarieerd aanbod aan beleggingen tussen reguliere ETFs, aandelen, fondsen en het handelen via CFD
 • Alle functionaliteiten die nodig zijn om succesvol te handelen zijn aanwezig

Nadelen MEXEM

 • Aanbod schiet te kort ten opzichte van de concurrenten
 • Overzichtelijkheid en gebruiksgemak scoren laag, waardoor fouten gemaakt kunnen worden in het beleggen

4. EasyBroker

Easybroker logo
 • Geschikt voor: beginners
 • Kosten: 0.08% binnen Europa
 • Uniek: Geschikt voor beginners

Kosten

Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Aanbod

Op de vierde plaats in deze top 5 van de beste beleggersrekening staat een nieuwkomer op de Nederlandse markt: EasyBroker. EasyBroker is een broker die eigenlijk maar één doel voor ogen heeft: het makkelijker maken van beleggen. De naam zegt het natuurlijk al, maar bij deze broker is het uitzonderlijk eenvoudig om in te stappen in allerlei ETF's en aandelen.

Wat wij heel prettig vonden aan het beleggen bij deze broker, is de gebruiksvriendelijkheid van het platform. Het openen van een rekening kon zowel via de website als via de app, waarna het investeren in je eerste aandeel heel organisch werd aangeboden. Het aanbod is bij EasyBroker niet gigantisch, dat moet wel gezegd worden, maar in onze ogen is dat ook niet nodig voor het soort belegger dat het beste past bij deze broker.

Bij EasyBroker kan je terecht in het geval dat je wellicht wat nieuwer bent in de aandelenmarkt, maar wel op een actieve manier kennis wilt maken met beleggen. Je kan zelf je aandelen of ETF's uitkiezen en de transacties zelf uitvoeren. De rest gaat vanzelf.

De app van EasyBroker is heel prettig, omdat de eenvoud voorop staat. Je raakt niet verstrikt in een overdaad aan analysemogelijkheden, nieuwsartikelen of grafieken waarvan zelfs Warren Buffett niet zou begrijpen wat er nu eigenlijk staat. Dat maakt het beleggen bij EasyBroker niet alleen eenvoudig, maar ook leuk. En met zo'n platform is de kans een stuk groter dat je ook blijft beleggen in deze partij.

EasyBroker is misschien een klein beetje duurder dan de concurrenten in deze lijst, maar het verschil is niet groot. Dat maakt het ook zeker mogelijk om succesvol te beleggen bij EasyBroker. Wij raden het iedereen aan om in ieder geval een kijkje te nemen bij deze broker. Meer weten? Lees dan ons onderzoek in onze EasyBroker Review

Voordelen EasyBroker

 • De beleggingsrekening is de meest toegankelijke en eenvoudige uit onze top 5
 • Het aanbod is overzichtelijk, waardoor je als belegger volledige controle hebt over wat je nu precies aankoopt
 • EasyBroker is heel duidelijk over welke doelgroep zij willen bereiken

Nadelen EasyBroker

 • De mogelijkheden zijn beperkt, waardoor jouw potentiële rendement bij concurrenten hoger zou kunnen liggen

5. Brand New Day

Brand New Day beleggen
 • Geschikt voor: passieve beleggers
 • Kosten: 0.34% - 0.44% per jaar 
 • Uniek: pensioenrekening

Kosten

Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Aanbod

Op de laatste plaats maken we kennis met de beleggingsrekening van Brand New Day. We hebben ontdekt dat elke beleggingsrekening nét weer even een andere insteek heeft, en Brand New Day is daarop geen uitzondering.

Met Brand New Day hebben we te maken met een beleggingsrekening die onder andere is toegespitst op passief beleggen. Dat wil zeggen dat het beleggen wordt gedaan middels een automatische incasso. Deze vorm van beleggen zien we bij andere partijen niet terug, want de rest van de beleggingsrekeningen in deze top 5 vereisen actief beleggen.

Tip voor onze lezers: Brand New Day is in onze ogen de beste pensioenrekening van dit moment. Dit is hartstikke interessant voor mensen die extra pensioen willen opbouwen, omdat over een besloten pensioenrekening van Brand New Day geen belasting wordt betaald. Na de pensioengerechtigde leeftijd wordt een lager belastingpercentage gerekend dan in de jaren daarvoor. Hier kan je dus vandaag al flink van profiteren!

Als we kijken naar de kosten valt het op dat er een percentage in rekening wordt gebracht. Dit is wat minder aantrekkelijk, omdat een percentageberekening van de kosten natuurlijk steeds meer groeit naarmate jouw vermogen groeit.

Andere brokers hanteren meestal eenmalige kosten bij een transactie. En dat is op termijn minder duur dan een percentage.

Desalniettemin is Brand New Day aantrekkelijk voor beleggers die graag passief beleggen. Daar komt nog bovenop dat Brand New Day een overzichtelijk aanbod heeft van alle beleggingsproducten. Kortom, een interessante beleggingsrekening!

Voordelen Brand New Day

 • Mogelijkheid tot passief beleggen maakt de drempel voor beleggers laag
 • Pensioenrekening is een interessante manier om op termijn belastingvoordeel te krijgen 

Nadelen Brand New Day

 • De kosten zijn hoog

Beleggingsrekening kosten vergelijken

In het bovenstaande overzicht hebben we de belangrijkste conclusies van ons onderzoek over de beste beleggingsrekening weergegeven. Maar we kunnen hier nog meer overzicht aanbrengen door nog dieper in te zoomen op de verschillende kosten van de beleggingsrekeningen.

Daarom hebben we hieronder een totaaloverzicht gemaakt van de kosten van deze beleggingsrekeningen. Zo kan jij nóg beter beoordelen welke beleggingsrekening volgens jou de beste beleggingsrekening is! 

Kosten

Aandelen

ETF

CFD

Valuta

DEGIRO


€2.50


€0 kernselectie

€2.50 regulier

N.v.t.


0.25%


eToro

€0

€0

0.09%

2.5%

MEXEM

0.06%

€0

0.065%

0.05%

EasyBroker

0.08%

0.08%

N.v.t.

0.05%

Brand New Day

0.33% - 0.44%

0.33% - 0.44%

N.v.t.

0.44% per jaar


Welke beleggingsrekening past bij jou?

Nu blijft er eigenlijk maar één belangrijke vraag over: welke beleggingsrekening past bij jou? Omdat er verschillende soorten beleggingsrekeningen zijn met allemaal een verschillende focus, is het belangrijk om te onderzoeken welke soort beleggingsrekening nu bij jou past. 

Allereerst is het zo elke belegger een ander doel heeft rondom het beleggen. Zo kan je bijvoorbeeld stellen dat beleggers die geïnteresseerd zijn in snelle winsten - ook wel daytraden genoemd - beter terecht kunnen bij een broker waar CFD wordt aangeboden.

Daarentegen kunnen beleggers die meer zien in een langetermijnvisie op het beleggen beter terecht bij een broker waarbij ETFs tegen lage kosten worden gerekend. 

Maar daar houdt het niet op. Zo kan je bijvoorbeeld beleggen in aandelen, maar ook in ETFs. Dat zijn al twee verschillende soorten beleggingsstrategieën, waarbij het beleggen in aandelen bij een beleggingsrekening meer een actieve houding vereist.

Om hier overzicht in te creëren hebben we hieronder de belangrijkste vragen op een rijtje gezet:

De beleggingsrekeningen op een rij:

 • Focus op de lange termijn via ETFs
 • Niet bang voor een groot aanbod
 • Maandelijks actief beleggen
 • Beginner tot gevorderd

eToro Beleggen
 • Focus op de korte termijn via CFD en aandelen
 • Dagelijks actief beleggen
 • Behoefte aan veel analysemogelijkheden
 • Gevorderd

MEXEM beleggen
 • Focus op lange en korte termijn
 • Naar behoefte actief beleggen
 • Niet bang voor veel informatie in het platform
 • Gevorderd

Easybroker logo
 • Focus op lange termijn
 • Behoefte naar eenvoudig beleggen
 • Overzichtelijk aanbod is gewenst
 • Beginner

Brand New Day beleggen
 • Focus op lange termijn
 • Naar behoefte passief beleggen
 • Mogelijkheid tot pensioenbeleggen
 • Gevorderd

Beleggingsrekening openen

Hoe open je een beleggingsrekening? Dit is een vraag die voor veel mensen van toepassing is. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is het openen van een beleggingsrekening eigenlijk heel eenvoudig.

In essentie is het niets anders dan het openen van een normale betaalrekening bij de bank. Het enige verschil is dat er hier en daar vragen aan jou worden gesteld over risico's van beleggen. 

Om jou hier toch informatie over te geven hebben we een kort stappenplan samengesteld met daarin de belangrijkste stappen om een beleggingsrekening te openen:

Stap 1: Kies een broker en maak een account aan

Druk op een van de logo's hieronder om direct op de juiste pagina te komen.

Brand New Day beleggen
DEGIRO beleggen
eToro Beleggen
Easybroker logo
MEXEM Beleggen

Stap 2: Vul jouw persoonlijke informatie in

Hier zal je informatie moeten aanleveren, zoals je adresgegevens en persoonlijke informatie, maar ook jouw loonstrook en bankgegevens. Zo controleren de brokers alle financiële informatie voordat er een beleggingsrekening wordt geopend.

De partijen die wij hebben besproken worden allemaal gereguleerd door financiële autoriteiten, dus deze informatie is in veilige handen. De goedkeuring van een account duurt maximaal een week.

Stap 3: Geld storten en beleggen

En dat was het! Op het moment dat jouw account is geopend kan je beginnen met het storten van geld - en daarmee ook beginnen met beleggen. 


Veelgestelde vragen

Hoe hebben jullie de top 5 beste beleggingsrekeningen  samengesteld?

We hebben 15 Nederlandse brokers en banken die beleggingsrekeningen aanbieden vergeleken op een aantal criteria. We keken hierbij naar de kosten, betrouwbaarheid en veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en het aanbod.


Wat is de beste beleggingsrekening?

Uit ons onderzoek blijkt dat DEGIRO de beste beleggingsrekening is. Daarnaast zijn eToro, MEXEM, EasyBroker en Brand New Day goede beleggingsrekeningen, die allemaal een andere doelgroep aan het beleggen helpen. Lees in ons uitgebreide onderzoek naar de beste broker hier meer over.


Hoe weet je welke beleggingsapp bij jou past?

Je kunt ontdekken welke beleggingsapphet best bij jou past door te onderzoeken op welk gebied een broker lage kosten in rekening brengt. Je kunt hier meer over lezen in ons artikel over de beste beleggingsapp.


Waar kan ik een beleggingsrekening openen?

Je kunt een beleggingsrekening openen bij grote brokers, zoals DEGIRO, eToro, EasyBroker, Mexem of Brand New Day. Dit kan ook bij andere brokers en kan zelfs bij banken. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>