• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Brokers
 • /
 • Beste beleggingsrekening – Top 5 beste beleggingsrekeningen voor beleggers!
 Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 20/01/2023

Op zoek naar de beste beleggingsrekening? Dan ben je hier aan het enige juiste adres! In dit artikel hebben wij namelijk een top 5 samengesteld van de beste beleggingsrekeningen in 2023. 

Het beleggen in aandelen, ETFs of obligaties wordt ten tijde van de lage spaarrente steeds belangrijker om op de lange termijn een vermogen op de bouwen. En een goede beleggingsrekening kan daarbij niet ontbreken.

Door de juiste beleggingsrekening te kiezen om jouw vermogen bij op te bouwen kan je op termijn namelijk aardig wat kosten besparen. Zo worden er tal van verborgen kosten in rekening gebracht bij brokers of banken - en dat is op de lange termijn zonde.

Genoeg reden om te onderzoeken welke beleggingsrekening voor jou het meest waardevol kan zijn. Wij hebben het meeste onderzoekwerk al gedaan, dus wacht niet langer en bekijk hier de top 5 beste beleggingsrekeningen van 2023! 


Top 5 Beste beleggingsrekening

DEGIRO Beleggen

Best geteste beleggingsrekening
1. DEGIRO

 • Geschikt voor: all-round beleggen
 • Kosten: €0 - €2,50 per transactie
 • Uniek: Kernselectie gratis ETFs
eToro beleggen

Beste rekening voor aandelen 
2. eToro

 • Geschikt voor: aandelen en CFD
 • Kosten: €0 aandelen
 • Uniek: Copy trading 
MEXEM beleggen

Beste rekening voor actief beleggen
3. MEXEM

 • Geschikt voor: aandelen en fondsen
 • Kosten: 0.06% aandelen
 • Uniek: nieuwkomer

Beste rekening voor beginners
4. Bux Zero

 • Geschikt voor: beginners
 • Kosten: €0 'zero orders'
 • Uniek: overzichtelijkste aanbod
Brand New Day beleggen

Beste beleggingsrekening voor pensioenopbouw
5. Brand New Day

 • Geschikt voor: pensioenopbouw
 • Kosten: 0.15% - 0.30% per jaar
 • Uniek: pensioenrekening

Tip voor onze lezers: Je kunt bij de meeste brokers een demo-beleggingsrekening openen. Dit is geheel vrijblijvend en geeft je een inkijkje in hoe de broker werkt. 


Hoe kies je de beste beleggingsrekening?

In de wereld van beleggen zijn er heel veel verschillende soorten beleggingen. Zo heb je aandelen, ETFs, fondsen, obligaties en ga zo maar door. Vervolgens zijn al deze producten weer op verschillende manieren aan te kopen, zoals via stop-loss of market value. 

Als we al die verschillende variabelen bij elkaar optellen komen we tot de conclusie dat er talloze mogelijkheden zijn - en daarmee is het kiezen van de juiste beleggingsrekening complex.

Het is namelijk zo dat de ene beleggingsrekening voor persoon A geschikt kan zijn, terwijl het voor persoon B niet geschikt kan zijn. Dat komt doordat elke broker die een beleggingsrekening aanbiedt zichzelf specialiseert in een bepaalde niche binnen de beleggingswereld.

Om jouw te helpen in het onderzoeken welke beleggingsrekening voor jou het meest interessant zou kunnen zijn, hebben we hieronder op een rijtje gezet welke zaken belangrijk zijn om te beoordelen welke beleggingsrekening bij jouw past. Lees hieronder daarom verder!

Kosten

De kosten van het beleggen vormt het belangrijkste onderdeel van het beoordelen van een beleggingsrekening. Door te beleggen bouw je immers op de lange termijn een vermogen op. Door de kosten hiervan laag te houden, houd je zo het meeste rendement over.

Nu is het zo dat de kosten van beleggen bij een broker vrijwel altijd lager zijn dan de kosten van beleggen bij een bank. Dit hebben we hieronder kort voor je gedemonstreerd:

Aanbieder

Kosten aandelen

Kosten ETF

€0

€0

Rabobank beleggen

€5 + 0.05%

€5 + 0.05%

Het patroon waarbij brokers goedkoper zijn dan banken kom je over de hele linie tegen. Het is daarom voor beleggers veel interessanter om te kijken naar de kosten die in rekening worden gebracht bij brokers. 

Daarbij is het zo dat er veelal verschillende kosten in rekening worden gebracht voor verschillende producten. Het kan zo zijn dat de kosten voor het kopen aandelen hoger zijn dan de kosten voor het kopen van ETF - en andersom. Grofweg worden de volgende soorten kosten onderscheiden:

Soort kosten

Wat is het?

Transactiekosten


Bepaald bedrag per transactie. Dit geldt voor kopen en verkopen.

Servicekosten


Kosten die horen bij het platform. Deze kosten verschillen per broker.

Valutakosten


Kosten voor het omrekenen van valuta bij de verschillende beurzen. 

Lopende kosten
Kosten die horen bij ETFs en fondsen die per jaar in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn verwerkt in de koers en zijn bij elke broker even hoog.

Al met al is het zaak om de kosten zo laag mogelijk te houden. Nu is het zo dat de kosten van sommige producten van nature hoger liggen dan bij andere producten. Zo zijn ETFs veelal goedkoper dan ETFs, en zijn aandelen weer goedkoper dan ETFs.

Daarom is het belangrijk om per broker goed te onderzoeken op welk onderdeel zij veel of weinig kosten in rekening brengen, zodat jij een broker kunt vinden waarbij de kosten het beste passen bij jouw beleggingsdoelen. 

Betrouwbaarheid en veiligheid

Bij een beleggingsrekening investeer je geld in allerlei beleggingsproducten. Hiervoor wil je natuurlijk bij een betrouwbare broker een beleggingsrekening openen, omdat je met zekerheid wilt stellen dat jouw geld veilig staat. 

Daarom is het van belang om de betrouwbaarheid van beleggingsbrokers te analyseren. Zeker als je geen financieel expert bent kan die beleggingswereld best overweldigend overkomen.

Nu is het zo dat brokers tegenwoordig onder streng toezicht van financiële instanties. In Nederland staan brokers onder toezicht bij de AFM, de Autoriteit Financiële Markten. De AFM houdt toezicht op het handhaven van de wetten en regels rondom het beleggen - en garanderen geld in het geval van faillissement bij 

In onze top 5 is eToro een partij die niet wordt gereguleerd door de AFM, maar door de CySEC - de financiële autoriteit van Cyprus. Ook bij eToro hebben beleggers garantie bij faillissement.

Gebruiksgemak

Voor zowel startende als gevorderde beleggers is gebruiksgemak belangrijk. Je wilt immer direct kunnen zien hoe de markt ervoor staat en hoe jouw portefeuille presteert.

Daarom onderzochten we bij elke broker het gebruiksgemak van de broker. Hierbij hebben we onszelf de volgende vragen gesteld:.

 • Hoe gemakkelijk is het openen van een beleggingsrekening
 • Hoe snel krijg je een overzicht te zien van beschikbare beleggingsproducten?
 • Hoe duidelijk worden verschillende beurzen onderscheiden?
 • Hoe overzichtelijk zijn de beleggingen het portefeuille?
 • Hoe gemakkelijk is het kopen en verkopen van aandelen, ETFs of fondsen?
 • Hoe fijn werkt de app?

Aanbod

Het laatste criterium waar we naar keken was het aanbod van de broker. Het beleggen bij een broker in plaats van bij een bank heeft als grote voordeel dat het aanbod groter is.

Zo heb je meer aandelen, ETFs en fondsen waarin je zou kunnen beleggen. Met andere woorden: hoe groter het aanbod, hoe meer keuze jij hebt in het zelf samenstellen van jouw ideale portfolio.

Toch zijn er ook brokers die zich juist specialiseren in het aanbieden van een klein aantal beleggingsproducten, waarbij ze het belangrijker vinden dat het aanbod overzichtelijk blijft. 

Een groter aanbod is dus niet altijd beter, maar in de meeste gevallen biedt het voor beleggers wel meer vrijheid in het samenstellen van het portfolio. 


Wat is de beste beleggingsrekening?

Wat is de beste beleggingsrekening in 2023? Door een toename van brokers die het beleggen mogelijk maken voor jong en oud zien we al gauw door de bomen het bos niet meer.

Met behulp van de drie criteria die we hierboven hebben toegelicht onderzochten we uitgebreid allerlei verschillende soorten brokers die een beleggingsrekening aanboden. 

We keken naar de verschillende brokers, onderzochten de kosten, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en het aanbod en kwamen zo tot onze top 5.

Ook hebben we gekeken welke beleggingsrekening interessant zou kunnen zijn voor bepaalde type beleggers. Daarom hebben we ook beschreven dat sommige beleggingsrekeningen de beste kunnen zijn voor aandelen, terwijl een andere weer het beste zou kunnen zijn voor pensioenbeleggen.

Kortom, in onze top 5 vind je voor iedereen wat wils! Bekijk hieronder onze uitgebreide conclusie en onderbouwing van de beste beleggingsrekening in 2023. 

1. DEGIRO

 • Geschikt voor: all-round beleggen
 • Kosten: €0 - €2,50 per transactie
 • Uniek: kernselectie met gratis ETFs
 • Grootste aanbod van Nederland

Kosten

Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Aanbod

De best beoordeelde beleggingsrekening is die van DEGIRO. DEGIRO is in Nederland de grootste broker - en dat heeft verschillende redenen.

Allereerst is het aanbod bij DEGIRO veruit het grootst. Dat wil zeggen dat je via dit platform producten kunt aanschaffen op verschillende beurzen, dat het aantal producten dat je kunt kopen groot is en dat je naast reguliere ook futures, opties en derivaten kunt kopen.

Alle producten die wij hebben geprobeerd op te zoeken konden we eigenlijk zonder problemen vinden. Ook het kopen en verkopen van die producten ging heel makkelijk.

Qua kosten moet je soms goed opletten bij DEGIRO. Zo betaal je voor ETFs in de kernselectie helemaal niets, maar daarbuiten betaal je wel €2.50 per transactie. 

Kortom, voor een all-round broker met een overzichtelijke app kunnen zowel beginners als gevorderde belegger prima beleggen bij DEGIRO. In onze ogen met recht de nummer 1 in deze top 5 beste beleggingsrekeningen!

Voordelen DEGIRO

 • Grootste aanbod, waardoor je het meest diverse portfolio kunt samenstellen
 • Sinds kort ook handelen buiten openingstijden van de beurs mogelijk (wel tegen een prijs)
 • Meest uitgebreide platform van onze top 5 met uitstekende informatievoorziening over bijvoorbeeld winstcijfers van een aandeel

Nadelen DEGIRO

 • CFD-trading is niet mogelijk bij DEGIRO
 • Kosten van DEGIRO zijn buiten de kernselectie om relatief hoog

2. eToro

eToro Beleggen
 • Geschikt voor: aandelen
 • Kosten: €0 aandelen / 0.09% CFD
 • Uniek: copy trading
 • Marktleider voor CFD-trading

Kosten

Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Aanbod

Op de tweede plaats vinden we eToro, een broker die wereldwijd een van de grootste partij is die beleggingsrekening aanbiedt. 

EToro is een opvallende broker, omdat zij als een van de weinige beleggingsapps écht gericht zijn op het laag houden van de kosten op het beleggen in aandelen. Daarnaast bieden zij CFD-trading aan, wat veelal interessant is voor gevorderde beleggers.

Daarnaast biedt eToro transparantie aan binnen de beleggingswereld door twee functionaliteiten: copy trading en social trading. Hierbij is het zo dat beleggers op een groot forum binnen het platform kunnen discussiëren over bepaalde beleggingskeuzes.

Maar het gaat nog verder. Je kunt bij eToro de transacties van 'grote beleggers' helemaal kopiëren, zodat jij dezelfde investeringen in jouw bezit hebt als een belegger die een bewezen goede transactie heeft uitgevoerd.

Een minpunt bij eToro is dat het voor beleggers heel makkelijk wordt gemaakt om 'per ongeluk' een CFD-handeling uit te voeren bij het kopen van een aandeel, terwijl het de bedoeling was om een reguliere aankoop te doen. Hierdoor is het voor beginners nog wel eens mogelijk om een aandeel via CFD te kopen, terwijl dat niet de bedoeling was. 

Desalniettemin hebben we te maken met een gigant binnen de markt, want het platform is uitgebreid, de informatievoorziening is grondig en de app werkt heel gemakkelijk. Voor beleggers die geïnteresseerd zijn in aandelen is eToro absoluut een aanrader. 

Voordelen eToro

 • Social trading maakt het mogelijk om met meerdere mensen te discussiëren over het wel of niet kopen van aandelen
 • Goedkoopste beleggingsrekening voor het kopen van aandelen
 • Marktleider in CFD-trading, waarbij de kosten hiervoor het laagst zijn

Nadelen eToro

 • 'Per ongeluk' CFD-trading is niet beginnersvriendelijk
 • Het aanbod qua ETFs en fondsen is beperkt.

3. MEXEM

 • Geschikt voor: actief handelen
 • Kosten: 0.06% aandelen / 0.065% CFD  
 • Uniek: nieuwkomer

Kosten

Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Aanbod

Op de derde plaats vinden we de beleggingsrekening van MEXEM. Dit is een nieuwkomer op de markt die ons niet ontschoten is. 

Met MEXEM hebben we te maken met een beleggingsrekening die in essentie een combinatie is van DEGIRO en eToro. Het is namelijk een broker met een groot aanbod van veel verschillende beleggingsproducten, terwijl het ook nog eens mogelijk is om te handelen in CFD.

Toch schiet het vanuit dat oogpunt nét te kort in beide categorieën. Het aanbod van DEGIRO is simpelweg groter, en de CFD-trading van eToro werkt nét even lekkerder. Tegelijkertijd is het interessant dat de kosten voor CFD-trading bij MEXEM met 0.65% goedkoper zijn dan bij eToro.

Opvallend is het gebruiksgemak van het platform - en laten we gerust stellen dat dit nogal tegenvalt. In vergelijking met DEGIRO en eToro oogt het platform onoverzichtelijk. Tegelijkertijd zijn alle functionaliteiten wel degelijk aanwezig, alleen in een minder gestroomlijnd jasje.

Al met al is MEXEM een interessante optie voor beleggers die deze nieuwkomer een kans willen geven. Alle functionaliteiten zijn er - en de kosten zijn absoluut niet hoog. Het is het zeker waard om hier een kijkje te nemen! 

Voordelen MEXEM

 • Gevarieerd aanbod aan beleggingen tussen reguliere ETFs, aandelen, fondsen en het handelen via CFD
 • Alle functionaliteiten die nodig zijn om succesvol te handelen zijn aanwezig

Nadelen MEXEM

 • Aanbod schiet te kort ten opzichte van de concurrenten
 • Overzichtelijkheid en gebruiksgemak scoren laag, waardoor fouten gemaakt kunnen worden in het beleggen

4. Bux Zero

Bux Zero Beleggen
 • Geschikt voor: beginners
 • Kosten: €0 voor 'zero orders' / €1 
 • Uniek: klein aanbod

Kosten

Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Aanbod

Op de vierde plaats vinden we de bekende beleggingsrekening van Bux Zero. Deze partij gaat al jaren mee en hanteren een heel simpele formule: maak beleggen simpel.

Al heel gauw valt op dat bij Bux Zero de eenvoud bovenaan staat. Het aanbod is klein en overzichtelijk, het kopen en verkopen van aandelen, ETFs en fondsen gaat gemakkelijk en er is op geen enkel moment onduidelijkheid over het platform.

Daar staat natuurlijk tegenover dat de mogelijkheden beperkt zijn in vergelijking met de andere beleggingsrekeningen. Voor het beleggen in ETFs kan je toch echt beter bij DEGIRO aankloppen, want daar is simpelweg meer te verkrijgen.

Bij Bux Zero kan je via een 'zero order' kosteloos een belegging kopen of verkopen. Hierbij is het zo dat - als je deze functie kiest - de belegging automatisch om 16.00 van de werkdag wordt aangekocht. Je betaalt dus geen kosten, maar je hebt tegelijkertijd geen controle over de hoogte van de koers op dat moment. Soms heb je pech, soms heb je geluk.

Nu klinkt dat best interessant - geen kosten - maar let wel op dat deze kosten bij concurrenten überhaupt niet in rekening worden gebracht. Hetzelfde bij eToro is gratis, of het nu om 16.00 of om 11.00 's ochtends wordt aangekocht. 

Daarmee hebben we met Bux Zero te maken met een beleggingsrekening die enkel geschikt is voor beginners die niet zo veel oren hebben naar ingewikkelde producten of een groot aanbod. Hierdoor zijn de kansen beperkt - maar soms is dat juist wel prettig.

Voordelen Bux Zero

 • De beleggingsrekening is de meest toegankelijke en eenvoudige uit onze top 5
 • Het aanbod is overzichtelijk, waardoor je als belegger volledige controle hebt over wat je nu precies aankoopt
 • Bux Zero is heel duidelijk over welke doelgroep zij willen bereiken

Nadelen Bux Zero

 • De mogelijkheden zijn beperkt, waardoor jouw potentiële rendement bij concurrenten hoger zou kunnen liggen
 • De 'zero orders' zorgen ervoor dat je zonder controle over de koershoogte aankoopt - en dat kan in de meeste gevallen in jouw nadeel uitpakken

5. Brand New Day

Brand New Day beleggen
 • Geschikt voor: passieve beleggers
 • Kosten: 0.34% - 0.44% per jaar 
 • Uniek: pensioenrekening

Kosten

Betrouwbaarheid

Gebruiksgemak

Aanbod

Op de laatste plaats maken we kennis met de beleggingsrekening van Brand New Day. We hebben ontdekt dat elke beleggingsrekening nét weer even een andere insteek heeft, en Brand New Day is daarop geen uitzondering.

Met Brand New Day hebben we te maken met een beleggingsrekening die onder andere is toegespitst op passief beleggen. Dat wil zeggen dat het beleggen wordt gedaan middels een automatische incasso. Deze vorm van beleggen zien we bij andere partijen niet terug, want de rest van de beleggingsrekeningen in deze top 5 vereisen actief beleggen.

Tip voor onze lezers: Brand New Day biedt een pensioenrekening aan. Dit is hartstikke interessant voor mensen die extra pensioen willen opbouwen, omdat over een besloten pensioenrekening van Brand New Day geen belasting wordt betaald. Na de pensioengerechtigde leeftijd wordt een lager belastingpercentage gerekend dan in de jaren daarvoor. Hier kan je dus flink van profiteren!

Als we kijken naar de kosten valt het op dat er een percentage in rekening wordt gebracht. Dit is wat minder aantrekkelijk, omdat een percentageberekening van de kosten natuurlijk steeds meer groeit naarmate jouw vermogen groeit.

Andere brokers hanteren meestal eenmalige kosten bij een transactie. En dat is op termijn minder duur dan een percentage.

Desalniettemin is Brand New Day aantrekkelijk voor beleggers die graag passief beleggen. Daar komt nog bovenop dat Brand New Day een overzichtelijk aanbod heeft van alle beleggingsproducten. Kortom, een interessante beleggingsrekening!

Voordelen Brand New Day

 • Mogelijkheid tot passief beleggen maakt de drempel voor beleggers laag
 • Pensioenrekening is een interessante manier om op termijn belastingvoordeel te krijgen 

Nadelen Brand New Day

 • De kosten zijn hoog

Beleggingsrekening kosten vergelijken

In het bovenstaande overzicht hebben we de belangrijkste conclusies van ons onderzoek over de beste beleggingsrekening weergegeven. Maar we kunnen hier nog meer overzicht aanbrengen door nog dieper in te zoomen op de verschillende kosten van de beleggingsrekeningen.

Daarom hebben we hieronder een totaaloverzicht gemaakt van de kosten van deze beleggingsrekeningen. Zo kan jij nóg beter beoordelen welke beleggingsrekening volgens jou de beste beleggingsrekening is! 

Kosten

Aandelen

ETF

CFD

Valuta

DEGIRO


€2.50


€0 kernselectie

€2.50 regulier

N.v.t.


0.25%


eToro

€0

€0

0.09%

2.5%

MEXEM

0.06%

€0

0.065%

0.05%

Bux Zero


€0 zero order

€1 regulier

€0 zero order

€1 regulier

N.v.t.


0.25%


Brand New Day

0.33% - 0.44%

0.33% - 0.44%

N.v.t.

0.44% per jaar


Welke beleggingsrekening past bij jou?

Nu blijft er eigenlijk maar één belangrijke vraag over: welke beleggingsrekening past bij jou? Omdat er verschillende soorten beleggingsrekeningen zijn met allemaal een verschillende focus, is het belangrijk om te onderzoeken welke soort beleggingsrekening nu bij jou past. 

Allereerst is het zo elke belegger een ander doel heeft rondom het beleggen. Zo kan je bijvoorbeeld stellen dat beleggers die geïnteresseerd zijn in snelle winsten - ook wel daytraden genoemd - beter terecht kunnen bij een broker waar CFD wordt aangeboden.

Daarentegen kunnen beleggers die meer zien in een langetermijnvisie op het beleggen beter terecht bij een broker waarbij ETFs tegen lage kosten worden gerekend. 

Maar daar houdt het niet op. Zo kan je bijvoorbeeld beleggen in aandelen, maar ook in ETFs. Dat zijn al twee verschillende soorten beleggingsstrategieën, waarbij het beleggen in aandelen bij een beleggingsrekening meer een actieve houding vereist.

Om hier overzicht in te creëren hebben we hieronder de belangrijkste vragen op een rijtje gezet:

Welke beleggingsrekening past bij jou?

 • Focus op de lange termijn via ETFs
 • Niet bang voor een groot aanbod
 • Maandelijks actief beleggen
 • Beginner tot gevorderd

eToro Beleggen
 • Focus op de korte termijn via CFD en aandelen
 • Dagelijks actief beleggen
 • Behoefte aan veel analysemogelijkheden
 • Gevorderd

MEXEM beleggen
 • Focus op lange en korte termijn
 • Naar behoefte actief beleggen
 • Niet bang voor veel informatie in het platform
 • Gevorderd

Bux Zero Beleggen
 • Focus op lange termijn
 • Behoefte naar eenvoudig beleggen
 • Overzichtelijk aanbod is gewenst
 • Beginner

Brand New Day beleggen
 • Focus op lange termijn
 • Naar behoefte passief beleggen
 • Mogelijkheid tot pensioenbeleggen
 • Gevorderd

Beleggingsrekening openen

Hoe open je een beleggingsrekening? Dit is een vraag die voor veel mensen van toepassing is. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is het openen van een beleggingsrekening eigenlijk heel eenvoudig.

In essentie is het niets anders dan het openen van een normale betaalrekening bij de bank. Het enige verschil is dat er hier en daar vragen aan jou worden gesteld over risico's van beleggen. 

Om jou hier toch informatie over te geven hebben we een kort stappenplan samengesteld met daarin de belangrijkste stappen om een beleggingsrekening te openen:

Stap 1: Kies een broker en maak een account aan

Druk op een van de logo's hieronder om direct op de juiste pagina te komen.

Brand New Day beleggen
DEGIRO beleggen
eToro Beleggen
Bux Zero Beleggen
MEXEM Beleggen

Stap 2: Vul jouw persoonlijke informatie in

Hier zal je informatie moeten aanleveren, zoals je adresgegevens en persoonlijke informatie, maar ook jouw loonstrook en bankgegevens. Zo controleren de brokers alle financiële informatie voordat er een beleggingsrekening wordt geopend.

De partijen die wij hebben besproken worden allemaal gereguleerd door financiële autoriteiten, dus deze informatie is in veilige handen. De goedkeuring van een account duurt maximaal een week.

Stap 3: Geld storten en beleggen

En dat was het! Op het moment dat jouw account is geopend kan je beginnen met het storten van geld - en daarmee ook beginnen met beleggen. 


Veelgestelde vragen

Hoe hebben jullie de top 5 zakelijke leningen samengesteld?

We hebben 15 Nederlandse brokers en banken die beleggingsrekeningen aanbieden vergeleken op een aantal criteria. We keken hierbij naar de kosten, betrouwbaarheid en veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en het aanbod.


Wat is de beste beleggingsrekening?

Uit ons onderzoek blijkt dat DEGIRO de beste beleggingsrekening is. Daarnaast zijn eToro, MEXEM, Bux Zero en Brand New Day goede beleggingsrekeningen, die allemaal een andere doelgroep aan het beleggen helpen. Lees hier onze uitgebreide onderzoek naar de beste beleggingsrekening.


Hoe weet je welke beleggingsrekening bij jou past?

Je kunt ontdekken welke beleggingsrekening het best bij jou past door te onderzoeken op welk gebied een broker lage kosten in rekening brengt. Je kunt hier ontdekken hoe dat precies werkt. 


Waar kan ik een beleggingsrekening openen?

Je kunt een beleggingsrekening openen bij grote brokers, zoals DEGIRO, eToro, Bux Zero, Mexem of Brand new Day. Dit kan ook bij andere brokers en kan zelfs bij banken. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>