• Home
 • /
 • Crypto
 • /
 • Augur Verwachting: Wat gaat de REP koers doen? [2023 – 2030]

Wat is de Augur (REP) koers verwachting van de komende jaren? Deze coin draait volledig om voorspellen, kansberekening en de stem van het volk. 

Met behulp van de REP coin zet Augur namelijk het publiek in om voorspellingen te doen over de toekomst. En ja, Augur wist daar zelfs geld mee te verdienen. 

Hoe Augur dit precies gedaan heeft, ontdek je in dit artikel. Ben jij benieuwd naar de Augur Verwachting 2023-2030? Je leest het hier!

Augur (REP) in het nieuws

 • Op 30 september 2021 gaat Augur een samenwerking aan met Polygon ter waarde van $1 miljoen, om Augur Turbo te ontwikkelen, een gokwebsite voor sporten
 • In november 2021 wordt Augur gebouwd op het netwerk van DXdao, terwijl dit daarvoor nog met Ethereum was
 • In juli 2023 staat Augur in de top 5 snelst groeiende crypto.

Augur (REP) verwachting 2023 – 2030

Wat is de Augur (REP) verwachting 2023-2030? Dit is een belangrijke vraag voor iedere cryptofanaat die geïnteresseerd is in deze bijzondere coin. 

In tegenstelling tot veel andere coins, is Augur (REP) gebouwd op het netwerk van DXdao. Maar dat is niet het enige noemenswaardige.

Augur (REP) is namelijk een van de meest bijzonder coins van dit moment. En dat heeft alles te maken met het feit dat het concept van Augur (REP) volledig is gebouwd op gokken en voorspellen.

Bij Augur werkt het zo: er wordt een dilemma verspreid onder alle gebruikers, alle gebruikers zetten een bepaald aantal REP-coins in op de uitkomst, en de winnaars ontvangen een beloning.

Met andere woorden: gokken. Bij Augur is de mening van 1000 doodnormale mensen belangrijker dan de mening van 5 experts.

Deze voorspellingen kunnen gaan over van alles en nog wat: wie de Champions League wint, wie de volgende president van de Verenigde Staten wordt of wanneer de koers van Shell boven de €40 uitstijgt.

En de Augur (REP) verwachting dan? Met dit model, dat is gebouwd rondom gokken, zijn de meningen verdeeld. 

Aan de ene kant zien veel mensen kansen in dit gokmodel. De meerderheid heeft immers gelijk. En die meerderheid beïnvloedt zo 'de echte wereld'.

Aan de andere kant wordt gewezen op de risico's van dit model. Het kan namelijk ook bestempeld worden als een bubbel.  

Hieronder zetten wij een aantal factoren op een rijtje die van invloed zijn op de koers van Augur REP:

Factoren die invloed hebben op de Augur (REP) Koers 

 • De voorspellingen binnen Augur zullen winstgevend moeten gaan zijn voor grote bedrijven
 • Het netwerk van DXdao zal stand moeten gaan houden
 • Het aantal investeerders van Augur (REP) zal consequent hun coins moeten gaan inzetten om de structuur van het gokken in stand te houden
 • De cryptomarkt reageert altijd direct op de belangrijkste gebeurtenissen op de cryptomarkt, waardoor de koers volatiel is en blijft.

Wat is Augur (REP)?

We verklapten al dat Augur momenteel een van de meest bijzondere coins is op dit moment. De REP-coins zijn bijzonder interessant, vanwege hun afwijkende model, maar ook bijzonder ingewikkeld om goed te begrijpen.

Daarom onderzochten we wat Augur nu eigenlijk precies is en hoe het allemaal in elkaar steekt.

Augur werd in 2014 opgericht door de Amerikaanse softwareontwikkelaars Jack Peterson en Joey Krug. In datzelfde jaar startten zij een campagne om geld in te zamelen, en met veel geluk.

Zij wisten $5.5 miljoen bij elkaar te sprokkelen - meer dan genoeg om de REP-coin in 2016 te lanceren op de cryptomarkt.

En dan het stukje gokken. Binnen Augur is het dus zo dat je op allerlei dillema's REP-coins kunt inzetten. 

Even een voorbeeld. Wie wint de Champions League: Manchester City of Real Madrid? Je zet REP-coins ter waarde van €0,50 in op Manchester City, City wint en jij ontvangt REP ter waarde van €1. 

Verkeerd ingezet? Dan ben je je geld kwijt. 

Wat hier nu eigenlijk gebeurt, is dat de gebruiker op een interactieve manier wordt gestimuleerd om te handelen. Je zet in, wint of verliest, en zoekt een nieuwe uitdaging.

Dit betekent dat de koers van REP enorm stijgt op het moment dat er veel coins worden verhandeld. 

Nu is het zo dat deze weddenschappen nogal triviaal lijken, maar er moet goed beseft dat er ontzettend veel geld omgaat in de sportwereld. 

Hoe meer mensen inzetten, hoe betrouwbaarder de voorspellingen. En zo bouwt Augur een gigantisch platform op met duizenden mensen en meningen, en daarmee betrouwbare voorspellingen.


Augur (REP) prijsvoorspelling 2023-2030

Hoe zit het met de Augur REP-prijsvoorspelling 2023-2030? Dit is natuurlijk een prangende vraag bij iedereen die interesse heeft in de Augur coin.

Allereerst is het zo dat het gokmodel van Augur ervoor zorgt dat er veel coins worden verhandeld. Elke voorspelling wordt immers uitgevoerd door het inzetten van REP. 

Dat zorgt ervoor dat de koers - en daarmee de prijs - van REP volatiel is. Er wordt ontzettend veel gehandeld, waardoor de koers veel stijgt en veel daalt.

Daarnaast is het zo dat het gokken op dit soort weddenschappen in essentie een soort kleine bubbel veroorzaakt. In de nabije toekomst kan dit zorgen voor gigantische groei, maar ook voor een vergelijkbare daling.

Met andere woorden: de verwachting is dat de prijs volatiel zal blijven.  

Ontdek hieronder de Augur (REP) verwachting 2023 - 2030 en de REP prijs, op basis van de analyses van DigitalCoinPrice.com! 

Jaar

Minimumprijs

Maximumprijs

2023

€2,28

€5,60

2024

€5,45

€6,60

2025

€7,51

€8,80

2026

€9,82

€11,53

2027

€9,82

€11,53

2028

€12,11

€13,97

2029

€17,20

€19,03

2030

€24,85

€26,57


Augur (REP) crypto koers

Sinds 2017 is het mogelijk om te investeren in de REP-coin van Augur. REP betrad daarmee de markt wat later dan oude bekenden als bijvoorbeeld Bitcoin.

Destijds was Augur (REP) goedkope investering. Ten minste... Is dat eigenlijk wel zo?

Ontdek hieronder de REP-koers van de laatste jaren!


Augur REP coin koershistorie

Hoe zit het eigenlijk met de koershistorie van REP? De meeste coins doorlopen vaak eenzelfde patroon: een stroef begin met een lage koers, een hectische, explosieve groei in het midden en enige stabiliteit in de laatste fase.

Bij Augur (REP) stak dat net even anders in elkaar. Augur betrad namelijk de markt met een enorme zak geld ter waarde van $5.5 miljoen. 

En dat resulteerde in een prijs van €4,78 per coin in oktober 2016. In de periode nam de populariteit van de coin toe, en steeg de koers in een rap tempo.

Zo steeg de prijs naar €27,33 in juni 2017 en naar een all-time high van €77,10 in 2018.

Kort daarna, echter, ontstond er een dalende, maar volatiele trend. De koers daalde begin 2019 naar zo'n €7, en bleef in de jaren daarna enorm schommelen.

Er werd in 2021 nog wel een piek van €40 bereikt, maar daar is het meeste positieve ook mee gezegd.

Na 2021 is een duidelijke neerwaartse trend zichtbaar, waarbij REP zelfs onder de €1 dook in 2023. 

Samenvattend is REP dus een coin die met een flink bedrag de markt betrad, snel steeg, maar vervolgens een volatiele, maar stevige neerwaartse trend heeft laten zien.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁


Is 2023 een goed moment om Augur (REP) te kopen?

De belangrijkste vraag van dit artikel: is 2023 een goed moment om Augur (REP) te kopen? We hebben helaas geen glazen bol, maar we kunnen toch wel wat zinnigs zeggen over deze coin.

Er zijn namelijk twee opvallende zaken. Allereerst is het zo dat Augur (REP) een model heeft gebouwd dat enorm afwijkt van de concurrentie.

De gokmarkt is namelijk gigantisch - en Augur heeft het eigenlijk mogelijk gemaakt om te gokken met een coin die continu van waarde wisselt. 

Daarmee hebben zij hun gebruikers de mogelijkheid gegeven om met een eigen valuta te gokken. Hiermee wordt een ontzettend belangrijk doel behaald: veel handelen. Hoe meer mensen vaker handelen, hoe meer beweging in de koers.

Ten tweede is het zo dat Augur (REP) in 2023 ontzettend laag staat in vergelijking met de rest. Met deze lage prijs ontstaan er mogelijkheden om op de lange termijn te investeren in deze bijzondere coin.

Toch wel even een flinke kanttekening: de gokmarkt is op zichzelf al volatiel, en Augur gooit er een schepje bovenop door dit ook nog eens te koppelen aan een valuta die van waarde wisselt.

Is het daarom voor iedereen een interessante investering? Nee. Zeker niet. Zit er veel potentie in? Ja. Absoluut.


Wat zeggen de experts over (REP) Augur?

Waarom daalt de Augur (REP) coin? Ondanks de dalende trend van dit moment, zijn experts nog redelijk positief over de toekomst van REP.

Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat Augur zich onderscheidt van de concurrentie. Ze hebben een product op de markt gebracht dat nieuw is, en aanslaat.

Daarnaast is het zo dat Augur door de jaren heen verschillende koerspatronen heeft laten zien die positief zijn voor de toekomst.

Bekijk hieronder maar eens hoe de huidige dip vergelijkbaar is met een dip van een aantal jaren geleden. De koers steeg na de dip destijds explosief.

Niet iedereen is het echter hiermee eens. Ook wordt er gewezen op het volatiele karakter van Augur - en dat is in onze ogen ook wel terecht.

Momenteel is REP een coin die laag staat, en daarmee interessant kan zijn. Tegelijkertijd moet goed worden nagedacht over de waarde die wordt geleverd door Augur.

In essentie hebben zij een gokplatform opgericht, dat zich niet alleen toespitst op sport, maar op een veel bredere selectie aan voorspellingen.

Daarmee is het een uitzonderlijke coin - dat staat vast. Is deze coin voor iedereen geschikt? Dat blijft nog maar de vraag. Wellicht kunnen we een voorspelling insturen via Augur?


Veelgestelde vragen

Kan Augur REP 1000 euro worden?

In potentie kan elke crypto coin €1000 waard worden, maar vanwege het volatiele karakter van het gokmodel van Augur, is de kans klein.

Heeft Augur nog toekomst?

Augur REP heeft absoluut toekomst, omdat Augur ook in eerdere jaren al heeft laten zien dat de koers relatief stabiel op een hoge prijs bleef staan.

Wat gaat Augur REP doen in 2023?

Naar verwachting zal REP in 2023 stijgen, omdat het sentiment op de markt positief is en omdat hun model aanslaat bij het brede publiek. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>