• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • ApeCoin Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2023-2030]

Wat is de ApeCoin verwachting voor de aankomende tijd? Hoe hoog kan dit populaire crypto project eindigen? Het zijn vragen die we regelmatig voorbij zien komen. Niet voor niets overigs. ApeCoin is wellicht een van de populairste crypto projecten van 2023. 

Maar hoe betrouwbaar is dit project nu eigenlijk? Is het alleen maar een hype of is het daadwerkelijk een investering die op lange tijd geld op kan gaan leveren? In dit artikel leggen we je alles uit over de ApeCoin verwachtingen en voorspellingen voor de aankomende jaren. Let's go!

ACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is ApeCoin (APE)?

Laten we beginnen bij het begin: "Wat is ApeCoin eigenlijk?". Kortgezegd is ApeCoin de cryptocurrency van het Bored Ape Yacht Club (BAYC) ecosysteem. Wellicht heb je wel eens van de Bored Ape Yacht Club gehoord, de afgelopen tijd is deze club namelijk ontzettend gegroeid in zowel populariteit als bereik.

Deze Bored Ape Yacht Club is een NFT collectie die beschikt over maar liefst 10.000 verschillende apes. Inmiddels zijn deze NFT's ontzettend veel geld waard omdat verschillende grote sterren investeren in deze ETF's. Het leuke van deze NFT's is dat ze daadwerkelijk een use case hebben.

Wanneer je namelijk over een BAYC NFT beschikt geeft dit je automatisch toegang tot hun ecosysteem. Deze Yach Club biedt je een online  community aan die continu wordt uitgebreid met nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden.

Vanuit deze gedachten is ApeCoin dus gestart met een eigen crypto project naast hun huidige NFT' collectie.

Koers ApeCoin Crypto

Wat doet de ApeCoin koers? Op zoek naar de actuele koers van ApeCoin crypto? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van APE te zien. Zoals je kunt zien is de APE coin de afgelopen tijd flink gestegen in waarde en heeft de APE coin een mooie groei doorgemaakt.

Andere bekeken ook:

Historische koers ApeCoin

Goed, nu je weet wat ApeCoin precies is, is het tijd om over te gaan naar de historische koers van ApeCoin. Om voorspellingen over bepaalde verwachtingen te doen is het altijd goed om te kijken naar de historische koers van een betreffend project. Door hiernaar te kijken kun je namelijk al veel zeggen over bijvoorbeeld de volatiliteit van een cryptocoin. Ook kun je bepalen of het een goed moment is om de coin in te kopen of juist niet.

Wanneer we naar de historische koers kijken van APE dan zien we gelijk dat dit een relatief nieuwe project is. Deze coin werd namelijk in maart 2022 pas gelanceerd. Sinds dien is de coin aardig gestegen.

De ApeCoin Koers stond begin maart 2022 (toen werd de coin gelanceerd) op zo'n 9 dollar.  Na de lancering steeg de koers echter zo explosief dat hij bijna verdubbelde binnen 3 dagen. Na deze spike herstelde de koers naar zo'n 13 dollar. De ApeCoin koers bleef vervolgens een tijdje rond dit prijspunt schommelen. 

Vanaf eind april begon er echter een explosieve groei, begin mei behaalde ApeCoin zelfs een all-time-high van maar liefst 26 dollar. Dit is natuurlijk een ongekend hoge stijging als je in je achterhoofd houdt dat deze coin een maand eerder slechts 9 dollar waard was.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct ApeCoin kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Dit is onze favoriete broker omdat de handelskosten enorm laag zijn.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

ApeCoin koers verwachting

Genoeg gesproken over het verleden, laten we kijken naar de toekomst! Wat is bijvoorbeeld de ApeCoin verwachting voor de komende jaren? Hoe ziet de toekomst van ApeCoin eruit? Wat is de ApeCoin koers verwachting voor de aankomende jaren?

Het is lastig om hier exacte antwoorden op te geven. Helaas kunnen wij niet in de toekomst kijken en zijn er ontzettend veel variabelen die invloed kunnen hebben op de koersverwachting van ApeCoin.  Wel denken wij dat de Ape coin een interessante coin is om in de gaten te blijven houden.

Het succes van de ApeCoin zal voor een groot gedeelte bepaald worden door het succes van de NFT markt en de metaverse. Momenteel zijn NFT's natuurlijk hot en heeft iedereen het over de metaverse.

De toekomst zal uit gaan wijzen of dit slechts een tijdelijke hype is of dat het daadwerkelijk iets gaat zijn dat levens gaat veranderen. Binnen de NFT markt is de Bored Ape Yach club veruit de grootste speler die de markt domineert. Als NFT's en de Metaverse dus daadwerkelijk zo groot worden als men nu voorspelt dan kan de ApeCoin zeker een giga project worden.

Wat ApeCoin op korte termijn gaat doen blijft ook lastig te voorspellen. De coin staat momenteel redelijk hoog maar heeft wellicht nog niet zijn plafond bereik. 

Als jij ApeCoin overweegt te kopen is het overigens het allerbelangrijkste dat je je eigen onderzoek gaat doen. Geloof jij echt in dit project? Kijk naar het team achter de munt, de gebruikerstoepassing en in hoeverre jij denkt dat dit project een succes kan worden.

ApeCoin prijs voorspelling 2023 – 2028

Goed, de verwachtingen voor de ApeCoin zijn dus gematigd positief. Het zou kunnen zijn dat de ApeCoin in 2023, 2024 en verderop ontzettend veel zal gaan stijgen. Echter weet je dit natuurlijk nooit zeker.

Wat de ApeCoin koers in 2023 en 2024 gaat doen is nog onbekend. Wel denken wij dat als de NFT's en Metaverse hype door blijft gaan, er mooie rendementen te behalen zijn.

Is ApeCoin dan interessant voor korte- en lange termijn investeerders? Zoals eerder benoemd is de koers van ApeCoin erg volatiel. Dit houdt in dat hij in een korte periode flink kan stijgen en dalen. Het verleden heeft al laten zien in welke mate dit kan gebeuren. Het investeren in deze coin is dus voor de korte termijn investeerders erg interessant.

Maar hoe ziet ApeCoin coin voorspelling eruit? Hoe ziet de waarde van de ApeCoin er over een aantal jaar uit? Wat gaat ApeCoin doen in 2030? Ook deze vragen zijn lastig te beantwoorden. Als de ApeCoin prijsvoorspellingen daadwerkelijk uit gaan komen, gaat ApeCoin een mooie toekomst tegemoet. 

ApeCoin verwachting

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt ApeCoin?

Een vraag die we veel voorbij zien komen is: "Waarom stijgt ApeCoin?". Niet zo gek overigens omdat het natuurlijk goed is om te weten waarom een bepaald project stijgt of juist niet. 

Prijsstijgingen zijn vaak te koppelen aan positieve nieuwtjes etc. Zodra een coin positief in het nieuws is, zie je vaak dat een hoop investeerders besluiten te investeren in deze coin. Vaak zie je een prijsstijging zodra er veel gesproken wordt over bepaalde coins. In veel gevallen ben je dan al te laat met het investeren in die coin. Idealiter investeer je net voor nieuwtjes in een coin. Hierdoor profiteer je vaak van het maximale rendement.

ApeCoin kopen of niet?

Goed, aangekomen bij het einde van dit artikel denk je wellicht: Zal ik ApeCoin kopen of niet? Dit is een vraag die we niet voor je in kunnen vullen.  Het investeren in cryptocurrencies is namelijk voor elk persoon anders. Wij kunnen niet kijken in jouw portemonnee en weten dus niet hoeveel ruimte jij hebt om bepaalde risico's te nemen.

De cryptomarkt is natuurlijk ontzettend volatiel waardoor je binnen een mum van tijd een deel van je vermogen kwijt kan raken. Om deze reden is het aan te raden om nooit met geld te beleggen dat je eigenlijk niet kunt missen. 

Zelf hebben wij ApeCoin op dit moment wel in ons portfolio, echter is dit maar een ontzettend klein gedeelte van ons totale portfolio. 

Mocht je nu de keuze voor jezelf hebben gemaakt en willen investeren in ApeCoin, dan kun je via onderstaande grafiek direct ApeCoin kopen via Bitvavo. Dit is de broker die momenteel de laagste handelskosten hanteert waardoor je maximaal kunt profiteren van het rendemen. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>